Welcome to The Sicilian Butcher, the innovative modern-casual meatball and butchery-inspired concept that is revolutionizing dining in Arizona. We are proud to introduce the first-of-its-kind experience crafted by the visionary team behind renowned establishments like Tomaso's, Hash Kitchen, The Mexicano, and The Sicilian Baker. At The Sicilian Butcher, every dish is curated by celebrity chef Joey Maggiore, along with his wife and lead designer Cristina Maggiore, and business partner Flora Tersigni, ensuring an unforgettable chef-driven neighborhood dining experience. We invite you to build-your-own pasta and meatballs, allowing you to choose from a variety of fresh pasta, mouthwatering sauces, and delectable meatballs to create your perfect meal. Then, head over to The Sicilian Baker, where the fun continues with our build-your-own Cannoli. Our team is dedicated to providing you with the best Italian hospitality, ensuring that every dining experience is a celebration!
Depuis plus de 20 ans, Mario et Ginger Vincitorio ont recréé toute l'essence d'un restaurant italien de quartier. Avec des pâtes fraîches faites à la main et une sélection d'environ 200 vins hauts de gamme, Vincitorio's s'est imposé comme étant l'endroit parfait pour vivre une expérience authentique de cuisine italienne des plus traditionnelle. De racines provenant de la région "Puglia" du sud de l'Italie, Mario Vincitorio est né et a grandi dans la ville ancienne de la colline de Rignano (ren-yahno). Pour cela, le Vincitorio's croit en des plats italiens traditionnels qui inspirent une conversation chaleureuse et enthousiaste lors du repas. Ils vous remercient de partager la riche histoire de leur nourriture, famille et amis.
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
An unpretentious urban bistro lead by Chef David Traina, Liberty Market has been serving Gilbert since 1935. Wood fired pizza, sandwiches, salads, burgers, entrees, espresso bar, full service bar with house made cocktails, beer&wine. Serving Breakfast, Lunch and Dinner 7 days a week.Passion for food, and serving from the heart.
Society is an energetic and fun restaurant and bar located in Tempe on the corner of University and Rural next-door to the Tempe Improv. Society offers inventive Italian and Mediterranean cuisine created by Chef Armando Aguirre. We offer our full dinner menu daily from 4pm to 1:30am with Happy Hour Sunday-Thursday 4pm to 6pm and Reverse Happy Hour Wednesday night from 10PM-12AM. Society is a stunning oasis in the desert with a large 28 seat illuminated rose quartzite bar top with an extensive wine list and creative house cocktails. We have plush booths, couches and a separate dining room area. When visiting Society we want you to escape with us and enjoy our hospitality!
Le BRIO (qui signifie « animé » ou « plein de vie ») est un restaurant élégant et décontracté servant une cuisine authentique du nord de l'Italie. La carte de ce « Grill Toscan », propose des steaks rôtis au four, des côtelettes et des fruits de mer, exactement comme dans un véritable restaurant de Toscane. La philosophie du BRIO consiste à « bien manger pour bien vivre », car seuls les produits les plus frais et de première qualité sont utilisés. Le Brio transporte le plaisir que l'on pourrait trouver dans une villa de campagne toscane jusqu'à la ville américaine. Pour en savoir plus, n'hésitez pas à consulter le site du restaurant.
Le BRIO Tuscan Grille est situé dans l'enceinte du San Tan Village, le plus grand centre commercial en plein air de Gilbert, à moins de 8 km de l'aéroport de Phoenix Mesa Gateway et du campus de l'Arizona State Polytechnic University. Plusieurs parcs et parcours de golf vous attendent dans la région. Top Golf et l'AZ Ice Arena se trouvent également à proximité.
Whether you’re a seasoned Chicago pizza fanatic or you’ve been eager to try, you don’t need to hop on a plane to the Windy City. You can get one of the most authentic Chicago pizza experiences from one of the oldest names in Deep Dish Pizza right in downtown Phoenix from Lou Malnati’s. Located in the Tempe Marketplace, it’s the perfect spot to refuel after marathon shopping. Experience Legendary Chicago Deep Dish and thin crust at the place that’s been perfecting it for 50+ years, with family recipes and high quality ingredients that you just don’t find everywhere.
Buca di Beppo vous propose une cuisine italienne authentique dans un décor éclectique et rétro. L'ambiance étant familiale, les plats sont servis dans l'optique d'être partagés entre chaque personne se trouvant autour de la table. Deux options sont disponibles : le «Buca Small», conçu pour deux personnes ou plus, ou le «Buca Large», pour quatre et plus. Vous serez sans aucun doute séduit par l'atmosphère animée du Buca. Sur des airs classiques de Frank Sinatra et de Dean Martin, vous pourrez admirer les photos de familles affichées au mur et les clichés d'icônes Italo-Américains comme Sophia Loren et Joe DiMaggio. L'atmosphère dynamique, les plats savoureux et le personnel sympathique font du Buca di Beppo l'endroit idéal pour profiter de la meilleure gastronomie italienne et vivre une expérience hors du commun.
HOW IT STARTEDFour brothers and 30 years ago- a small Italian restaurant was born in Tempe, serving beef subs, Grandpa Cesare's sausage recipe, Grandma Cleone's spaghetti sauce, cheesecake, and our original deep dish pizza. Our little Nello's grew into an award winning "Best of Phoenix" restaurant year after year, after year... after year. Family recipes, family genius and family drama all keep Nello's going 30 years later to new generations of pasta and pizza connoisseurs.A FEW THINGS THAT MAKE NELLO’S AHWATUKEE UNIQUE:We are the only Nello’s location to use a wood fire oven, which was imported from Italy.Our pasta is made in-house daily.We stretch our own mozzarella.Some of our meats are smoked and cured in-house.All desserts are made from scratch in-house. We support local Arizona farms by purchasing their seasonal produce whenever possible.