The Star features the same delicious Chicago-style deep dish pizza that made Little Star Pizza famous, with their consistent Guardian's Best of the Bay Pizza. We have an extended menu including salads, appetizers, and sandwiches. We feature an artisan full bar as well as a diverse beer and wine menus. We are family friendly and accept reservations for large parties as well. We look forward to you joining us!
Wine & Waffles offers a wide assortment of fine wines and unique small plates to choose from. For the beer lovers a selection of beer is available on tap. Enjoy a wide variety of special entertainment options from jazz guitarists, grand piano players, open mic nights and many others. As we are a wine bar, we are only able to serve guests who are 21 and over.
For parties over 4 guests or if desired time not available, please contact us directly at 510-521-1000 to book your reservationWE CATER ANY EVENT no celebration is too large or too small!Tomatina is a classic Italian restaurant. This is a casual and relaxed Italian neighborhood restaurant. As a sharp contrast to fine Italian dining, this is a place to enjoy a glass of wine and unwind with unpretentious pasta dishes served in hearty portions. Tomatina is designed to appeal to as many people as possible, which is why they carry a vegetarian, gluten-free and children's menu in addition to their regular ones. Each month, Tomatina offers seasonal specials in addition to the normal menu. These offerings have included a chicken apple salad, roasted cauliflower pizza and even a proscuitto and fig piadine. Staples of the menu that guests can always count on are dishes such as the ravioli di formaggi, mini-hand tossed pizzas.
Le Trabocco apporte une touche de renouveau et excitante à la ville d'Alameda. Le chef, Giuseppe Naccarelli, vous propose un menu inspiré des plats italiens classiques à base d'ingrédients saisonniers avec une touche moderne. Sa cuisine est influencée par sa région natale des Abruzzes.
Un Trabocco est un quai de pêche unique qui se trouve le long de la côte adriatique des Abruzzes. L'architecte et designer Lev Weisbach de Weisbach Architecture|Design s'est inspiré par la belle Trabocchi des Abruzzes quand il a créé sa décoration spectaculaire. Le restaurant dispose de plafonds de bois récupérés, d'une très grande cheminée en cuivre encastrée et d'un bar moderne. Il est chaleureux et accueillant tout en dégageant une atmosphère spectaculaire et moderne.
Tout comme les petites trattorias familiales d'Italie, le Marzano affiche un cadre sobre, rustique et chaleureux. Le chef de cuisine, Robert Holt, puise son inspiration du sud de l'Italie, en mettant l'accent sur la pizza napolitaine cuite au feu de bois.
Ceron Kitchen is the manifestation of the life long dream of Vicente Ceron. Vicente has had a desire to own a restaurant for as long as he could remember. After years of hard work and success as the owner of construction companies, he is finally realizing his dream. Vicente became friends with Ceron Kitchen Executive Chef Juan Jaquez and their relationship has led them to opening Ceron Kitchen, together. Chef Jaquez has worked in several reputable restaurants throughout the Bay Area as a line cook and head chef. Chef Jaquez presents his take on New American Cuisine at Ceron Kitchen. Chef Jaquez will feature Dinner to begin and will later introduce Brunch and Lunch menus. All will offer combinations of seafood and prime steaks along with his signature octopus dishes. Ceron Kitchen is located on the Westside of Alameda on Webster Street, nearby the old Alameda Navy Base. Vicente Ceron is currently building the campus for space rocket company Astra, just down the street.
Le Bellanico Restaurant & Wine Bar a toujours quelques tables pour les gens qui n'ont pas de réservation. Par contre, il est préférable de contacter directement le Bellanico afin de réserver pour vos évènements.
Le Bellanico est une continuité du restaurant renommé de Chris Shepherd et d'Elizabeth Frumusa, le Aperto in Potrero Hill à San Francisco. C'est un restaurant de quartier situé dans le quartier de Glenview à Oakland. Le nom Bellanico est un dérivé des surnoms de leurs filles Bella et Nico.
Le personnel du Bellanico est très fier de la nourriture, du service et du vin qui est offert au restaurant. Jonathan Luce, le chef cuisinier, sert une cuisine italienne rustique qui change selon les saisons. Ils sont dédiés à servir les meilleurs produits de saison, locaux, durables et biologiques qu'ils peuvent trouver.
Le restaurant utilise du poulet "Pitman Farms", de la viande "Prather Ranch", et du porc "Duroc" ainsi que des poissons et des fruits de mer capturés dans leur environnement naturel. Il dispose également d'un bar à vin proposant des vins du Vieux Monde en mettant l'accent sur les vins italiens. On vous propose plus de 25 sortes de vin au verre et 6 sortes en bouteille.
Le The Star propose le même style délicieux de pizzas Chicago qui a fait le succès du Little Star Pizza, régulièrement récompensé Best of the Bay Pizza par le Guardian. Il dispose d'un vaste menu comprenant des salades, des entrées et des sandwichs. Le bar artisanal à service complet sert une variété de bières et de vins. L'établissement accueille les familles et accepte les réservations pour les grandes fêtes. L'équipe du The Star a hâte de vous accueillir !
L'Original Joe's constitue l'expérience culinaire classique par excellence de San Francisco. Le restaurant est installé dans un bâtiment ayant servi d'usine durant 75 ans. Il est situé au coeur de l'historique et majestueux North Beach et constitue un paradis pour les locaux, les touristes et les amateurs de bonne cuisine.
L'Original Joe's est le plus ancien de tous les restaurants de Joe dans le pays et a été le point de départ innovateur de ce qui est maintenant connu à l'échelle nationale comme le « Concept de Joe ». Avec ses boxs de cuir rouge signature, des cocktails légendaires savoureux et un célèbre menu italo-américain, Joe a vu le jour afin d'exprimer sa propre version de la cuisine nord-californienne et symbolise le meilleur de la cuisine réconfortante italo-américaine.
A modern take on the classic trattoria. The menu celebrates traditional Italian cuisine with an array of classic dishes with contemporary influences. Antipasti and pastas dishes feature the finest hand-selected ingredients, the Marra Forni wood-fired pizzas with expertly blistered crusts are perfect for sharing, and the hearty secondi offerings include hand-made pastas, bistecca and local seafood. The beverage program highlights wines from California and Italy, with a focus on small, family-owned producers. A full bar boasts a wide array of cocktails and spirits, including a large collection of vintage Italian apertivi and digestivi.