The best seasonal ingredients refined in the kitchen by 2 Michelin star Chef Ebbe and his team. Drawing inspiration from the captivating ambiance of Scandinavia, we have meticulously crafted an intimate restaurant nestled in the heart of Tampa, Florida.Under the skilled guidance of Chef Ebbe and his talented team, our kitchen becomes a haven where we artfully refine the most exquisite seasonal ingredients. With each dish crafted, we guarantee a culinary experience that transcends boundaries, tantalizing taste buds and transporting diners on a journey of flavors.
L'Élevage propose un menu artisanal faisant vivre à la fois le passé et le présent. Aménagé au sein de l'Epicurean Hotel, établissement à visée gastronomique, et mettant à l'honneur les traditions du Bern's Steak House, le restaurant oeuvre avec passion et fierté. Utilisant des ingrédients premium de première fraîcheur et les préparant avec modernité, le chef Chad Johnson, semi-finaliste à deux reprises du James Beard Award et le chef de cuisine Jonathan Atanacio confèrent à leurs passions culinaires un charme nostalgique aux accents d'enfance, agrémenté d'une touche signature. Le concept de "fusion entre nostalgie et nouveauté" se reflète dans chaque élément tel le décor fait de bois récupérés et de touches industrielles.
L'Élevage Bar and EDGE Social Drinkery sert des boissons artisanales. La carte des vins aux accents cosmopolites est sélectionnée par la famille Bern. La sélection de bières artisanales est d'inspiration locale. Venez élargir vos horizons culinaires !
Gabriella's Bistro located at the International Plaza Mall, offers an unforgettable full dining experience. Featuring a variety of cuisine, hand-crafted cocktails and delicious wines, all surrounded by local art decor.
Pane Rustica est un restaurant et boulangerie artisanale classé par Zagat avec des produits de boulangerie façonnés à la main, des plats savoureux pour le dîner et séduisants pour le souper. Les clients du dîner peuvent choisir parmi des pizzas cuites au four, des sandwiches et des salades dans une ambiance décontractée. En soirée, le menu et le niveau de service se transforment en gastronomie fine, servant des plats au four à bois uniques, des entrées et des petites portions. Le menu vins et boissons offre de délicieux choix qui s'harmonisent avec les éléments du menu.
Bistro 118 is now open and accepting reservations for the end of October and November 2024.Bistro 118, located on the Dale Mabry Campus, in the Humanities Building in room DHUM 118, is a fine dining restaurant experience run by our own Culinary, Hospitality, Restaurant, and Dietetic Management students. Your generous gratuities help support students through the Culinary & Hospitality Scholarship fund.
To make a reservation, please call us at 1 (813) 974-0798. We can accommodate groups of 5 to 10 people in one of our private dining rooms. Sophisticated dining restaurant with a gorgeous view of campus. Offers buffet selections, carving station, exhibition cooking, and assorted desserts.