En combinant finesse et plaisir, le restaurant Barton G. fait de chaque repas une expérience unique, satisfaisant les sens avec des parfums alléchants, de la nourriture délicieuse et des présentations époustouflantes.
Après 10 ans de succès sur South Beach à Miami, le restaurant est en train d'ouvrir un espace-soeur à Los Angeles. Du créateur d'événements et impresario Barton G. Weiss-dont l'approche novatrice de divertissant a reçu une renommée mondiale, ce restaurant magnifique a été conçu spécialement pour les humeurs et les goûts de la Californie.
Situé à West Hollywood, sur La Cienega Boulevard, le restaurant offrira une atmosphère élégante pour les repas, la socialisation et les bouchées.
Ils ne prennent pas de réservations pour seulement un dessert. Les réservations de table sont exclusivement pour les convives qui prendront un repas.
Pour la protection des précieux clients, une pièce d'identité est nécessaire pour les achats par carte de crédit.
Drake's is a swanky, old Hollywood-inspired restaurant with sophisticated cocktails at a large, circular bar.We accept reservations 7 days in advance. Reservations open up at 9 am. For groups of 8 or more, please call the restaurant. Reservations are strongly encouraged as we have limited walk-in availability.Please provide at least 24 hours’ notice for any adjustments. No-show reservations will incur a fee of $50 per guest.We do not seat incomplete parties. To ensure that all parties are seated punctually and with ample time to enjoy their experience, a time limit is enforced: 1 hour 45 minutes for parties of 22 hours for parties of 3 to 4 2 hours 15 minutes for parties of 5 to 8Valet is available.A 5% surcharge will be added to each guest check. This charge is for the benefit of Drake’s employees. In support of this initiative, the entirety of this charge is retained by Drake’s.
Deux étoiles Michelin; Meilleur restaurant en 2013 et 2014, Los Angeles Times; Chef de l'année en 2010, Angeleno Magazine; candidat pour Meilleur chef en 2014, 2012, 2011 et 2010, James Beard Foundation; parmi les meilleurs nouveaux restaurants, Esquire Magazine; candidat pour Meilleur nouveau restaurant, James Beard Foundation; candidat pour Meilleur chef « Pacifique», James Beard Foundation; Meilleur restaurant de fruits de mer, Los Angeles Magazine; dans les 40 meilleurs restaurants aux États-Unis, Gayot.com; dans les 50 meilleurs restaurants aux États-Unis, Gourmet Magazine. Droit de bouchon de 50,00 CAD par bouteille, limite de 3 bouteilles par table (le droit de bouchon n'est pas une option pour les groupes de 9 personnes ou plus).
*Pas de droit de bouchon le lundi soir (pour les groupes de moins de 9 personnes seulement. Limite de 3 bouteilles par table. Non valide les jours fériés ou lors d'événements spéciaux).
Un restaurant de quartier moderne, de qualité et passionné pour le service. Le restaurant vous offre des menus de dégustation ainsi que des options à la carte, accompagnés d'une carte des vins et de boissons large conçue par deux vétérans de l'industrie à Los Angeles.
Le meilleur de la Californie à la française ! L'Esterel est un restaurant chic et moderne situé dans le luxueux Sofitel Beverly Hills. Il est nommé d'après un massif montagneux situé près de la côte sud-est française. Le restaurant est fier de soutenir les fermes et éleveurs, qui fournissent des viandes élevées avec passion et des produits cultivés de façon durable. L'Esterel sélectionne des ingrédients locaux aux marchés fermiers d'Hollywood et de Santa Monica, aux fermes de Petaluma, ou encore des viandes K&M nourries au fourrage.
You’re invited to come-as-you-are to a Hollywood hideout with guaranteed celeb sightings.The Hollywood Rooftop Restaurant & Bar is the perfect place to escape the crowds of Hollywood Boulevard with a VIP elevator ride to Madame Tussauds brand-new rooftop restaurant and bar. Located next to TCL Chinese Theater just off the Walk of Fame, this open air rooftop restaurant and bar is the perfect place to kick back and relax with movie-inspired craft cocktails, LA’s favorite foods, and the once-in-a-lifetime chance to dine with stars.Our menu was specially crafted to showcase delicious yet authentic LA flavors - street tacos, ahi tuna nachos, cheeseburgers, grilled steak flatbreads, to name just a few - while you and your friends immerse yourself in classic Hollywood culture, dining in our rooftop oasis with celebs like Marilyn Monroe, James Dean, and some of today's biggest blockbuster stars.Enter through the lobby of Madame Tussauds, no museum ticket required!
Each Dave & Buster's has more state-of-the-art games than ever, more mouth-watering menu items and the most innovative drinks anywhere. From wings to steaks, we've got whatever suits your appetite and our premium bar assures we're stocked to satisfy! Plus, you can watch your game on one of our massive HDTVs with epic stadium sound.
Owned by seasoned restauranteur Nick Mathers and Wish You Were Here Group, Belles Beach House aims to transport guests from Los Angeles to a tropical destination whilst staying in the heart of Venice Beach. An ode to the retro Tiki Bar and legendary artist Larry Bell, Belles Beach House exudes the laid back, island vibes of the 1970s serving Hawaiian-inspired dishes with a touch of Japanese influence, vibrant craft cocktails and a thoughtful wine list.
Intentionally located along the Slauson Corridor in Historic View Park-Windsor Hills, Somerville is an ode to the past, a toast to the present, and celebration of the progress in between. We are a progressive American dining experience that highlights contemporary cuisine while honoring the rich roots of South Central Los Angeles. Each dish captures the bold and savory essence of California, blending traditional influences with modern techniques to elevate every bite.Designed as an inviting space for locals, travelers, and culinary enthusiasts alike, Somerville cultivates community in a timeless setting, featuring a thoughtfully curated wine selection, skillfully crafted cocktails, and live entertainment -- creating the perfect backdrop for conversation and connection.
Gjelina is a restaurant specializing in New American cuisine. Open every day from 8 a.m. until 11pm, serving breakfast, brunch, lunch, and dinner. For breakfast, try 9 grain pancakes with butter and maple syrup or warm banana buckwheat loaf with butter and jam of the day. Brunch options include Moroccan baked eggs and 7 grain porridge. Gjelina offers a variety of oysters, crudo, charcuterie and salad options to start at lunch and dinner. Main courses include pizzas from our wood fired oven and entrees like duck confit, house made pastas and roasted organic half chicken.*Only ADA certified animals are allowed in Gjelina*A 20% Mandatory Service Charge is added to your check. Our belief is that every hourly Gjelina employee contributes to your service and 100% of the MSC will be distributed amongst them.