We, as a local family owned restaurant, unite local, exceptionally produced, food and drink. We proudly purvey these locally sourced provisions in a comfortable setting that has been hand crafted by local artisans.We strive to create a local experience that is abundantly flavorful, healthy, safe, and enjoyable. We are honest and do the right thing.The 239 is a circle of farms, ranches, dairies, hatcheries, bakeries, fisheries, breweries, and wineries- and a lot more! Our local partnerships are the core of our mission to provide healthy, sustainable, safe, organic, local ingredients.
Si vous vivez et respirez le golf, vous serez plus affamés que quelques moineaux. Au Sam Snead's Tavern, vous pourrez vous nourrir de votre passion pour le jeu, ainsi que de succulents plats. Vous aurez le choix parmi une grande sélection de plats grillés et fumés uniquement au bois de chêne local pour créer la saveur la plus unique du coin. Commencez par les entrées du Sam’s, puis savourez le bœuf certifié Angus maturé, les fruits de mer, les côtelettes, les côtes ou le poulet. Agrémentez le tout avec un bon vin ou votre cocktail préféré. Pour ceux qui ont un appétit plus léger, vous trouverez une large sélection de salades et sandwichs au Sam Snead’s Tavern. Assurez-vous de terminer votre repas en dégustant un des desserts faits maison du Sam’s !
We are Bonita Springs newest scratch kitchen with fresh, cooked to order entrees, handcrafted cocktails, a 20 tap self-serve beer wall and tasty treats to top off your experience. Summer hours are 4pm daily, kitchen is open until 9pm, bar until 10pm. We will be opening for lunch in October.