True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Columbus guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Columbus at Easton, near Nordstrom in the New District at the corner of Worth Avenue and Fenlon Street, across from the Apple store. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Welcome to Kona Grill in Columbus. Kona Grill is a classic American Grill with great steak and seafood - complemented by the best choice of sushi and margaritas at any grill in America. Kona Grill features a global menu of contemporary American favorites, award-winning sushi, and specialty craft cocktails in a polished, casual atmosphere. From brunch & lunch to dinner & happy hour, the restaurant offers a range of freshly prepared dishes from the grill, seasonal menu items and fan-favorite dishes across all dayparts. Kona Grill offers both indoor and outdoor patio dining at all its locations, $3, $6, $9 happy hour offered weekdays & NEW weekend brunch, guided by a passion for quality food and exceptional service.
Situé au cœur du Short North Arts District, le Forno est une expérience culinaire unique. Le nom du restaurant signifie four en italien (et un certain nombre d'autres langues romantiques) et vous trouverez certainement la bonne dose de chaleur humaine lorsque vous entrerez au Forno.
SoCal Kitchen + Bar (formerly Del Mar SoCal Kitchen) is a full-service restaurant, offering the best of California-inspired dishes and cocktails. The restaurant pays homage to a SoCal Kitchen with “good food, good vibes and good times to remember.”The talented culinary team led by Executive Chef Mike Fick, is fanatical about freshness and uses only the best fare from the farm, garden and sea. The restaurant also has a heavy focus on vegetarian and gluten free options. SoCal Kitchen + Bar offers Brunch, Saturday and Sunday from 10am-3pm.
Le Polaris Grill s'est fixé une mission : prendre soin de vous comme on reçoit un ami chez soi. Il vous propose de savourer un bon repas dans un environnement confortable, servi par un personnel agréable et compétent. Il apprécie votre visite et se réjouit de vous voir revenir souvent.
Le restaurant présente des spécialités réputées dans le monde entier, comme la célèbre salade « 55 », la bisque de champignons sauvages et la chaudrée aztèque, ainsi que des fruits de mer frais et de délicieux steaks, qui laissent un souvenir impérissable à ceux qui les ont goûtés. Détenu et géré par les restaurateurs locaux Cliff Madden et Darren Greene, le Polaris Grill vous accueille pour la meilleure expérience culinaire de North Columbus. Il est ouvert pour le dîner du lundi au dimanche, pour un brunch sensationnel le samedi et le dimanche, ainsi que tous les soirs pour le souper. Grâce à plus de 50 ans d'expérience à eux deux, les propriétaires du Polaris Grill ont fait de leur restaurant une destination gastronomique incontournable de Colombus.
Le Columbus Fish Market vous invite à partager sa passion pour les poissons et fruits de mer frais. Le poisson servi dans ce restaurant provient directement du bateau, les boissons sont préparées avec du jus fraîchement pressé et l'atmosphère est merveilleusement chaleureuse et accueillante ! Le Fish Market Columbus a une obsession pour les poissons et fruits de mer extra frais. Son mantra est un engagement et une passion pour la fraîcheur comme mode de vie - la promesse que tous les poissons sont de la plus grande fraîcheur. Avec plus de 80 plats, le menu élaboré sous la conduite du chef comprend par exemple du saumon de l'Atlantique grillé au bois de cèdre et de l'albacore glacé à la sauce hoisin. Venez découvrir le goût de l'obsession de la fraîcheur au Fish Market Columbus. Il n'y a qu'un endroit où vous trouverez du poisson plus frais, c'est dans l'océan ! Vous pouvez consulter nos menus en ligne sur la page suivante : www.columbusfishmarket.com