At Going Greek we have dedicated ourselves to recapturing the glory of our national food. From scrumptious souvlaki to home made hearty dishes and sharing plates, we have the perfect blend.
Culinary artistry, inspired by historic Greco-Roman feasts. The Mediterranean’s finest ingredients are given centre-stage, and dishes are finished at table to theatrical acclaim. Breath-taking interiors by Martin Brudnizki Design Studio, where classical myths are retold through a modern palette of the most refined materials, and comforts to sink into. Dramatic artworks by Damien Hirst soar over the dining area, whilst the eye falls on piece after piece of original, antique sculpture.
Connu comme étant l'un des meilleurs restaurants de fruits de mer de Méditerranée au monde, le Milos a été fondé par le chef et restaurateur très applaudi par la critique Costas Spiliadis. Le Milos est célèbre pour servir les plus frais et les plus purs des poissons arrivant quotidiennement de la Méditerranée et également pour s'approvisionner d'ingrédients d'une grande qualité. Le Milos vous accueille chaleureusement et son service est toujours impeccable. Il propose un voyage culinaire inégalé, à Montréal, à New York, à Athènes, à Las Vegas, à Miami et, depuis l'été 2015, à Londres.
OPSO [gr. ΟΨΟ] est un mot grec ancien désignant une bouchée savoureuse de nourriture, un met délicat. Notre nom reflète notre concept. Inspirés par les saveurs grecques traditionnelles et contemporaines, nous élaborons des tapas grecques modernes à base de produits de grande qualité, dont la plupart proviennent directement de Grèce. Nous mettons l'accent sur un système de restauration convivial, avec des plats à partager et à savourer en famille ou entre amis, dans une ambiance animée et décontractée.
Meraki Restaurant & Bar, offers modern Greek, Mediterranean cuisine, an extensive wine list and expertly crafted cocktails. Close to Oxford Circus & Goodge Street stations, housed in Fitzrovia, an area steep in history, now buzzing with bohemia as a popular dining destination. Meraki features contemporary interior, the atmosphere is relaxed yet stylish. The menu offers a wide variety of dishes, made with fresh, seasonal ingredients. Signature dishes include the ‘Seafood Giouvetsi’; Succulent, tender lobster meat, prawns and squid are delicately cooked, nestled into a bed of orzo pasta and beautifully enhanced with a rich tomato sauce, infused with lemon zest. Peter Waney opened Meraki in 2017, after seeing a gap in the London market for premium Greek cuisine. Culinary Director Sanjay Dwivedi joined the family early 2022 to help expand Meraki globally, working with the talented chefs, to elevate the menu, for a fresh, mouth-watering gastronomical experience.
L'Andy's Taverna est situé dans un coin de Londres qui pourrait raisonnablement être surnommé la Petite Chypre grecque. C'est un endroit plein de charme, décontracté et caractérisé par toute la bonne humeur qui règne aux îles grecques. Le restaurant à la devanture blanche est doté d'auvents bleus classiques, tandis qu'une thématique bleue et blanche plus subtile se poursuit à l'intérieur pour vous rappeler les maisons grecques blanchies à la chaux et le bleu de la mer Egée. Ce restaurant établi depuis longtemps est célèbre pour son personnel chaleureux, ses prix doux et ses portions généreuses. Du bar et de la dorade sont livrés directement de la Grèce chaque jour par avion. Le menu comprend vos pains et trempettes grecs préférés pour commencer, des plats principaux de bar grillé de la mer Egée avec des pommes de terre et de la salade, et des sélections de pâtisseries grecques classiques pour le dessert.
If you are new to Greek cuisine, then why not try Alexander The Great’s “Mixed Meze” or “Vegetarian Meze” a traditional Cypriot feast consisting of over eighteen dishes served over several courses, allowing you to sample and savour the delights of Cyprus.For the seafood lovers Alexander the Great serves a great range, Octopus, Calamari, Sea bream to name but a few.For those that are firm favourites of Greek food try Alexander’s signature dish Klefiko, a joint of lamb, slowly baked with lemon, herbs and spices on a bed of rice and roast potatoes or Pagidakia, best end English lamb cutlets, prepared using Alexander The Greats secret recipie.Why don't you give us a call, book yourselfs a table and enjoy the fantastic food in a special and friendly environment.
Taking its distinct taste inspirations mainly from Southeastern Anatolia Region, The Counter enriches its presentation and atmosphere with the cultural heritage of the Balkans.Fire, both literally and figuratively, is at the heart of what we do here. Its igniting power fuels our passion and nurtures us with inspiration.With this passion, The Counter seeks and finds the best artisans, be it a butcher, a blacksmith, or a potter, who are amorously committed to their crafts. It then brings the best of these crafts and techniques from their local ateliers to The Counter’s London location.