Il existe un dicton populaire au Pérou : « Entre Pisco y Nazca ». Ici, il signifie passer un moment agréable dans un environnement mondain où l'on peut savourer des cocktails exceptionnels. Il n'existe pas de meilleure façon de décrire ce gastrobar.
Ce nouveau gastrobar proposant des ceviches est un endroit animé qui sert des plats aux saveurs audacieuses, des cocktails uniques et une vaste sélection de plus de 50 bières nationales et internationales. Inspiré par les meilleurs restaurants du Pérou et conçu par le Celano Design Studio, le Pisco y Nazca bénéficie d'une atmosphère à la fois décontractée, branchée et amusante, avec une touche de sophistication délicate. Il est dirigé par le chef cuisinier Miguel Antonio Gomez Fernández, dont l'expérience et la passion pour la cuisine péruvienne, combinées à l'utilisation d'une vaste sélection d'ingrédients et de recettes aux différentes influences, se traduisent par une exceptionnelle diversité de plats servis à la table du Pisco y Nazca.
Le Bulla (boo-ya), qui signifie « bavarder » en argot ou « ce dont parle les gens », vous invite à savourer vos plats espagnols préférés tels que les « Patatas Bravas », « huevos Bulla », « Buñuelos de Bacalao » et autres tapas, ainsi que des plats du jour alléchants préparés dans notre cuisine que vous pourrez partager entre amis.
Nous sélectionnons uniquement les ingrédients les plus frais pour vous offrir une cuisine à la fois savoureuse et authentique. Notre ambiance est créée pour éveiller vos sens et stimuler votre appétit. Nous vous invitons à nous rejoindre pour une célébration qui aura bon goût !
Bulla (boo-ya), which is slang for chatter and what people are talking about, is devoted to delight you by serving your favorite Spanish dishes such as “Patatas Bravas," "Huevos Bulla," "Buñuelos de Bacalao," and other tapas, as well as tantalizing daily specials from our kitchen to bed shared amongst friends.We select only the finest and freshest ingredients, accented in our authentic, savory cuisine. Our ambiance is created to stir the senses and stimulate your appetite. We invite you to join us to indulge in a celebration of good taste!
Tap 42 is a Craft Beer Bar & Kitchen featuring modern interpretations of gastropub fare with over 42 Craft Beers! Tap 42 was among the first concepts in South Florida to combine signature architectural design with a chef-driven menu, craft beer, and cocktail beverage program. As a go-to spot for young professionals, Tap 42 also offers 1/2 Wine Wednesday's and Bottomless Brunch on Saturday and Sunday. We are delighted to announce that we will begin in-door dining once again beginning this Monday August 31 at a limited capacity. Reservations are again available through OpenTable and by calling the restaurant to speak with one of our reservation specialists. Information regarding large parties can be acquired through our Tap 42.com website.
Located in the heart of South Miami, Pub 52 Gastropub & Kitchen is a great place for happy hour drinks, to catch all the big games, or grabbing a bite to eat with friends and family. With an array of hand-muddled cocktails, welcoming food & entertainment, we are the local hangout with the best weekly lineups starting with Trivia every other Tuesday, Whiskey & Wine Wednesdays featuring live music, Latin Thursdays featuring live Bands, Live Local Bands Fridays & Saturdays, Brunch Sundays, and more!Everyone can find something to enjoy on our menu. We feature handmade burgers from premium Black Angus Beef, steaks, and jumbo-style wings with 15 house sauces to choose from along with our signature sauce, flatbreads, local seafood, and Asian American fusion specialties.
Café Catula, a fine restaurant and art gallery located in Miami, Florida, is a collaboration between the Hernández family and artist Uldis Lopez.
Café Catula offers guests a unique entertainment and dining experience combining exquisite food and beautifully sculptured custom bronze art. The limited edition series of contemporary bronze sculptures entitled Catula Collection vary in size and are displayed throughout the restaurant.