Welcome to The Clerk & Well, a sophisticated gastropub and restaurant nestled in the heart of Clerkenwell, Central London. Immerse yourself in the ambiance of one of the city's oldest pubs and indulge in a culinary journey featuring meticulously prepared dishes, including refined pub classics and exquisitely crafted British Sunday Roasts.Savor the artistry of our carefully curated cocktail menu, designed to surprise and delight the senses, or savor the distinctive flavors of our signature gin, meticulously infused right here at our cocktail bar.Elevate your experience with one of our eight boutique hotel rooms, offering a luxurious haven for relaxation after a day of exploration or business engagements.
Bienvenue à l'établissement The Grazing Goat Public House & Hôtel. Situé à Marylebone sur la rue New Québec Street, notre pub bénéficie d'un intérieur chaleureux, rustique et confortable. Nous proposons un menu britannique délicieux et de saison.
Vous pourrez déguster une bière locale, un cocktail original ou des plats à base de poisson provenant du marché qui se tient quotidiennement, dans le confort du bar au rez-de-chaussée, doté de cheminées à foyer ouvert, de boiseries et de grandes portes-fenêtres.
The Grazing Goat possède 8 belles chambres, réparties sur trois étages. Chaque chambre comporte une décoration élégante dans un style campagnard moderne, une salle de bains privative, une connexion Wi-Fi gratuite et des produits de marque Aesop. Cet établissement est le lieu idéal pour un moment de détente loin de l'agitation londonienne.
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
The Drapers Arms est un charmant pub de 1830 situé dans un quartier résidentiel d'Islington.
Tout comme un pub, l'endroit est idéal pour prendre une bière tranquillement ou encore pour une soirée spéciale entre amis. L'endroit détient une atmosphère décontractée et relaxante et vous offre un service de qualité. Vous aurez le choix entre une exhaustive sélection de bières authentiques et de vins soigneusement choisis, ainsi que des spiritueux et des boissons gazeuses.
Leur nourriture est fraîchement préparée et leur menu change tous les jours et selon les saisons. D'ailleurs, le restaurant est très fier d'avoir reçu un « Bib Gourmand » par Michelin pour « Good food at affordable prices ».
Leur salle à manger à l'étage peut accueillir des mariages, des baptêmes et d'autres événements spéciaux et est parmi les plus belles options de locations privées à Londres.
The Pig and Butcher opened its doors in 2012 and has become a bit of an Islington institution. A laid back country style pub with a stunning private dining room and honest cooking showcasing the best farms in the UK. In the bar we serve craft beers, wine from family-owned vineyards only, aperitif cocktails and a selection of local hand pulled ales.
Fire led modern European cooking, served in a warm vibrant dining room. Reservations open on the 1st of each month for the following month, for groups up to 6 guests. Bookings for January will open on the 1st of December at 10am. For larger groups please email bookings@theparakeetpub.com. We serve our A la Carte menu Monday to Saturday, and Roasts on Sundays.
Bienvenue à La Wilmington, une maison publique cotée datant du 19ème siècle, située au cœur de Clerkenwell. Ici, l'honnêteté et la qualité de la nourriture sont un objectif. On tente de l'atteindre en mettant l'accent sur l'imagination dans la préparation d'une cuisine britannique moderne, en utilisant des produits frais provenant de fournisseurs locaux. Les menus changent tous les mois pour refléter la disponibilité des produits. Les plats de signature sont: les côtes de boeuf braisées 6h pour deux, la joue de bœuf braisée à la sauce Worcestershire, servie dans un pain brioché avec des frites coupées à la main et de la sauce. Les boissons célèbrent aussi l'esprit d'entreprise, avec 14 fûts de bières et de cidres, et 5 ales qui changent, avec une emphase mise sur les producteurs de Londres. Parmi les éléments qui ressortent de la liste des vins se trouvent entre autres le Gamay "Thirst" avec une teinte de rose vibrant, mais des arômes de fraises et de canneberges, ou le Gifford's Hall Bacchus Vintage de Suffolk, en Angleterre, un beau mariage de Riesling et de Sylvaner. Cette variété a une qualité distinctive aromatique, légèrement siliceuse, parce que chaque saison apporte sa propre individualité.
L'établissement Harwood Arms a rouvert ses portes en septembre 2008 après des travaux de rénovation nécessaires. Ce havre de paix rural situé au cœur de Fulham est né d'une collaboration entre Brett Graham du célèbre restaurant Ledbury, Mike Robinson du pub prisé Pot Kiln se trouvant dans le Berkshire rural et Edwin Vaux de la brasserie réputée Vaux.
L'idée est de proposer aux Londoniens un lieu vraiment décontracté pour déguster les meilleurs produits britanniques dans des plats au goût inégalable, accompagnés d'une excellente bière et d'un verre de vin, le tout à un prix intéressant.
The Princess of Shoreditch is a renowned and critically acclaimed 2 AA Rosette gastropub based in the heart of Shoreditch.We are serving a seasonal menu focused on British provenance; paired with a fantastic selection of wines, craft beers, ales.
The Fox & Pheasant is a little “country” pub tucked away in a small corner of Chelsea. The pub was founded in 1846 and it began its life as the Bedford Arms. Ten years later it changed to the Prince of Wales and in 1965 became The Fox & Pheasant and we have no intention of changing its name again!Not only are we a snug pub in the winter with 3 fire places, a dartboard and dog biscuits for the well behaved companions (dogs)! We are lucky enough to be able to wind back our roof in the conservatory for those long summer lunches to. Alongside our a la carte menu we have a bar snack menu that not only runs all day, everyday but also contains such pub classics. Roasts run all day on a Sunday and we guarantee to make sure you will always have ample spuds, gravy and yorkies!