Pour des générations d'habitants de San Diego, le logo de l'hippocampe du Marine Room est depuis longtemps le symbole de son superbe emplacement face aux vagues et sa cuisine primée réalisée par le chef exécutif Bernard Guillas et le chef de cuisine Ron Oliver. Alliant une excellence culinaire aux mélanges rares à un service impeccable et à un cadre en bord de mer, le Marine Room est sans surprise devenu un véritable site d'intérêt à San Diego. Pour faire simple, il propose le meilleur de la cuisine la plus raffinée. Ouvert en 1941, le Marine Room est rapidement devenu célèbre pour les incroyables déferlantes que l'on peut apercevoir depuis les fenêtres. Depuis plus d'un demi-siècle, célébrités, personnalités mondiales, résidents et touristes ont pris l'habitude de profiter de cette vue spectaculaire sur le Pacifique tout en dégustant une cuisine exceptionnelle. Le Marine Room vous invite à visiter la destination culinaire numéro 1 de San Diego, où chaque vague apporte une nouvelle ambiance. Ici, vous ne réservez pas simplement une table, vous rejoignez une institution vieille de 70 ans.
Experience Michelin Star Chef Silvio Salmoiraghi’s Iconic 8 Course Tasting Menus in our charming La Jolla restaurant.Signature Tasting Menu - $159 per personVegetarian Tasting Menu - $139 per person * Have a glance at Chef Salmoiraghi's cuisine by enjoying a shorter version of his famous Tasting Menu. For $99, available only Tue through Thu, you will be able to experience our cuisine on your busy weekday with our 4 Course Dinner. *We seek to operate within the frame of a New Italian Cuisine. Italy, France, Korea, Japan and California: the five places that define our cuisine and allow us to create a unique set of masterpieces where the traditional flavors of Milan typical foods meet the exoticism of Pacific Asian influences.Recently included in the Michelin Guide.Reservations require a $20 per person deposit fully refundable up to 24h in advance. We gently require a 48h notice for allergies and dietary restrictions. A full Vegan Menu available only upon request.
Welcome to Flama Llama, where we strive to celebrate classic Latin dishes while bringing a uniquely Asian twist to them. Using the freshest ingredients and original recipes, every single one of our recipes are a labor of love (and the result of lots and lots of taste-testing). The team behind Flama Llama is proud to now call San Diego home, originally hailing from South America with roots Asia as well. We can't wait for you to join us in this celebration of Latin and Asian cuisines, and we hope you'll enjoy eating them just as much as we've enjoyed creating them. (You may also know us from sister restaurants Steamy Piggy and formoosa)