Le Boca présente une ode à l'Europe du chef David Falk. Vous profiterez d'une expérience culinaire d'une envergure internationale sous la conduite du chef cuisine et d'un service bienveillant à un prix abordable. Cet établissement allie des styles européen et américain contemporains avec des touches rustiques dans un espace urbain spacieux. Le cadre élégant et chaleureux vous accueille pour un cocktail l'après-midi, une petite collation avant un spectacle des théâtres situés à proximité, un souper décontracté avec des amis, ou encore une nuit luxueuse à Cincinnati.
The French Crust Café is a little bit of Paris in the heart of Over-The-Rhine. Chef Jean-Robert de Cavel welcomes you to his charming café for classic French fare with a contemporary twist. This popular Café offers everything from classic breakfast dishes like Eggs Benedict to delicious dinner entree's like Salmon en Persillade. French pastries and chocolates from Master Chocolatier, Jean Philippe Solnom. Jean Robert enjoys offering his Family Dinner Meals to-go and a Thursday evening 4-course special dinner. Please contact the restaurant directly for more details on the special features.
Dirigé par le chef Jean-Robert de Cavel, le néo-bistro français Le Bar A Bœuf occupe le bâtiment Edgecliff, dans la banlieue d'East Walnut Hills, à Cincinnati.
Baker’s Table offers a true farm-to-table experience, with a monthly-changing 3-Course Prix Fixe menu that features local produce, artisan sourdough, and the best handmade pasta in Cincinnati. With extensive free parking available, and only a 6 minute drive from downtown, Baker's Table is an oasis of urban dining in historic Newport, Kentucky. In 2019 the restaurant was named one of the Best New Restaurants in America by both EATER.com and USAToday.com. We can’t wait to welcome and cook for you!