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Meilleurs restaurants français à Fitzroy North

Prix

20 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Vue de monde
4.9
Exceptionnel(1776)
Prix : très cher
• French • Quartier central des affaires de Melbourne (CDB)
Réservé 15 fois aujourd'hui
Le créateur et le cerveau derrière Vue De Monde n'est autre que Shannon Bennett, dont l'obsession pour la cuisine classique combinée à une approche avant-gardiste a contribué à ce que le restaurant se voie décerner une abondance de récompenses culinaires à l'échelle nationale et mondiale, tout en maintenant son niveau d'excellence et d'innovation année après année.
Photo du restaurant Milk the Cow - Carlton
4.4
Génial(501)
Prix : raisonnable
• French • Carlton
Milk the Cow Licensed Fromagerie is a late night cheese bar located in St Kilda and Carlton, Melbourne. We have over 180 different cheeses from all around the world in our 6-metre long cheese cabinet, expertly curated and cared for by our team of cheesemongers.
Photo du restaurant Paris Go
4.9
Exceptionnel(95)
Prix : cher
• French • Carlton
Réservé 11 fois aujourd'hui
If you are looking for a little corner of France in Melbourne then you need to pay a visit to our French Restaurant, Paris Go. We are considered as the best traditional French Bistro in Melbourne. Our Chef/Owner is proud to present a menu that is packed with the very best French Restaurant dishes. When you arrive, you will be met by our friendly, knowledgeable staff. We are fully licensed and accept B.Y.O for Wine and Champagne only.
Photo du restaurant Normandy Wine & Grill
4.7
Exceptionnel(73)
Prix : cher
• French • Windsor
Réservé 9 fois aujourd'hui
Normandy, a cosy restaurant & wine bar, serving French food both traditional and modern. Steak frites plays a big part on the menu serving Cape grim beef with Bearnaise or bordelaise sauce.
Photo du restaurant French Saloon
4.8
Exceptionnel(347)
Prix : cher
• French • Quartier central des affaires de Melbourne (CDB)
Réservé 6 fois aujourd'hui
Gravissez les marches des escaliers pour entrer dans le salon où vous serez accueilli dans une salle qui est à la fois spacieuse, ouverte et décousue de sens. D’un côté vous pourrez admirer un mur de fenêtres, de l'autre côté vous pourrez découvrir un splendide bar en zinc; en contrepoint du bar jumeau en dessous qui est parfaitement proportionné, et propose une belle intimité. À la fin des années 1800 et au début des années 1900, le style du saloon français emprunte la décadence et la familiarité du bar parisien, tout en trouvant un terrain d'entente avec la société bruyante et un sentiment d’espièglerie. Vous pourrez commencer la soirée avec du champagne et du caviar au bar, pour ensuite progresser vers un steak tartare et des bouteilles de Bourgogne. Cet établissement dispose de différentes annotations pour différents client : un lieu de restauration pour certains, un bar proposant des cocktails et des collations pour les autres – mais en premier lieu, il demeure un très bon lieu de divertissement.
Photo du restaurant Malin
Prix : cher
• French • Carlton North
Cosy European wine bar located in Rathdowne Village. Cocktails and wine list are classic driven. French and European influenced food menu. Pop in for a snack and a glass of wine, or join us for a full meal.
Photo du restaurant Shelanous
5.0
Exceptionnel(64)
Prix : très cher
• French • Port Melbourne
Réservé 1 fois aujourd'hui
Born from a Melbourne sunset, our pop-up restaurant, Shelanous, evolved into a multi-sensory journey, blending Melbourne’s seasons into each dish. As we transitioned to “Shelanous”, we retained the essence of sharing, embodied in “nous,” meaning “our” or “us” in Hebrew and French.
Photo du restaurant Hoiana
4.2
Génial(45)
Prix : raisonnable
• French • Quartier central des affaires de Melbourne (CDB)
Réservé 4 fois aujourd'hui
Inspired from our starting roots in Hoi An, Vietnam, Hoiana brings a twist on Hoi An’s culinary heritage. Discover a fusion of culture, live music (Thursday to Sundays), and exceptional food that captures the essence of Hoi An’s lively hospitality scene.Around the corner from Melbourne's iconic Hardware Lane, follow the live music sounds and you'll find our beautiful corner restaurant with the pretty lanterns inside. Come in for a great time!
Photo du restaurant Bellota Wine Bar
4.9
Exceptionnel(37)
Prix : cher
• French • South Melbourne
Réservé 10 fois aujourd'hui
Nestled next to Australia’s leading independent wine store, the Prince Wine Store, Bellota makes full use of the massive selection on offer from its sister business. The restaurant/wine bar brings to fruition a long-held desire to provide a venue that showcases the great wines of the world in a warm and friendly environment alongside beautifully executed food. Head chef Nicky Riemer champions the kitchen with her European cuisine which offers a sense of provenance and brings back flavours that often get lost in modern cooking techniques.The casual, friendly atmosphere is at the heart of Bellota. Our knowledgeable staff’s aim is simple; try and help you love the wine as much as they do. Our list changes with the seasons and wines are all available by the taste, glass and carafe (half bottle), reflecting our belief that good and interesting wines are made all over the globe. We also offer a small selection of iconic wines, poured by the taste utilising the Coravin wine access system.
Photo du restaurant Jour Cafe
5.0
Exceptionnel(5)
Prix : raisonnable
• French • Collingwood
Réservé 2 fois aujourd'hui
Welcome to Jour, Inspired by Continental cafés and French flair, Jour is a mélange of old and new, a contemporary take on Vintage style. The bright light interior, reminiscent of days spent on the Mediterranean coast, sets a peaceful sunny ambience. At Jour Café it is eternally "Day".Jour is located on Keele Street in Collingwood (next to CIBI), just off Smith Street. Our modern take on the classic and beloved French cuisine has a strong focus on the environment and local produce. At Jour we will always source our ingredients from suppliers providing sustainably farmed produce, using organic when possible.The menu is skillfully crafted by our head chef Natalie Smith and features an imaginative, seasonal, and predominately plant-based selection of French influenced fare. Alongside our a la carte menu, we offer a large variety of organic French style pastries, all made in house.
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