Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Cépage[s] est un nouveau concept de restaurant élaboré pour vous permettre de jouir de vins authentiques provenant directement de viticulteurs bien établis ainsi que de quelques étonnantes assiettes à partager inspirées des classiques de la cuisine française. Les menus sont en constante évolution, suivant les saisons et l'inspiration du chef.
L'Orrery est un établissement incontournable pourvu d'un toit-terrasse élégant, situé dans le quartier verdoyant de Marylebone. Le restaurant s'est vu attribué une récompense par le Tatler Restaurant Awards, dans la catégorie « Test of Time », à l'épreuve du temps.
Certaines choses ne se démodent jamais et la cuisine raffinée du chef Igor Tymchyshyn en est le parfait exemple. Le toit-terrasse du restaurant Orrery constitue l'un des endroits les plus agréables de Londres pour déguster des plats en plein air. En fait, le bar et la terrasse bien exposée de l'établissement figurent parmi les meilleurs spots pour savourer des boissons dans un cadre décontracté au sein même de Londres. C'est l'endroit idéal pour échapper à l'agitation du West End.
Soutine is an informal neighbourhood restaurant in St John’s Wood on the High Street, within close proximity to London Marylebone Station, Regent’s Park, Lord’s Cricket Ground and Madame Tussauds.Taking inspiration from the great boulevard cafés of Paris, the restaurant offers relaxed and informal dining from early until late. The classic French bistro menus include classic French dishes such as Croque monsieur and Soupe à l'Oignon. Soutine consists of a front room and pavement offering relaxed café and bar seating, leading to a slightly more formal space at the rear. If you cannot find the table you are looking for, please visit the restaurant's website directly, or call +442039268448.
Le Vacherin is a Classic French bistro with a Parisian style, serving regional dishes. The restaurant caters for 72 covers, with a private room if required providing for parties of any number. It is a non-smoking restaurant and welcomes children.It currently holds two AA rosettes, it has been voted by Zagat 2014 as 5th best French bistro in London, holds two forks and knives on Michelin guide.
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
L’Aubaine a le plaisir d’ouvrir ses portes à l’hôtel Hilton, et d’apporter ainsi la gastronomie quotidienne française à Hyde Park. L’ambiance chic et sophistiquée qui est immédiatement associé à l’Aubaine constitue un régal aussi bien pour les clients que pour les habitants du quartier. Elle est réputée pour son offre exquise de pâtisserie fraîchement sorties du four, des pains authentiques, des viennoiseries, des gâteaux et des desserts, réalisés par une équipe de boulangers français expérimentés. Ces douceurs peuvent être dégustées soit au restaurant ou emportées et consommées à la maison avec la famille et les amis. Le menu d’Aubaine propose un mélange passionnant de plats français et méditerranéens, ainsi que des spécialités saisonnières. La présence d’un grand bar et d’un vaste menu de cocktail font de l’Aubaine l’utlime destination, que ce soit pour la nourriture ou la boisson.
The smallest fine dining Restaurant in London with just 12 seats.104 Restaurant by Richard Wilkins is a stunning, intimate place to relax and enjoy the highest quality ingredients and service. We have been featured in the Michelin guide every year since opening in 2019.104 Restaurant by Richard Wilkins is open Tuesday to Saturday and serves a carte blanche tasting menu. We recommend allowing up to 3 hours to enjoy your experience with us. Online reservations are available for up to four guests, up to 3 months in advance.
Aubaine is a passionate marriage of French culinary creativity and the discerning standards of the London dining scene. We live to make the simple sophisticated and the sophisticated simple.Our menu is a taste of modern France with a nod to the traditional. We blaze a trail to original and exciting creations while keeping the much-loved staples of French dining philosophy close to our heart. Namely, the best ingredients, the most delicious wine and thoughtful service.On trendy Moxon Street sits Aubaine Marylebone. Flanked by floor-to-ceiling windows as you walk in, this relaxed yet contemporary restaurant boasts a large first-floor private dining room fit for 65 seated guests.