OFFERS ;NOVEMBER DEAL (50% OFF FOOD/12-4PM/TUE to SAT)TUESDAY STEAK NIGHT : Buy one get one FREE WEDNESDAY : MUSSELS WEDNESDAY (I kilo per person /£15 ONLY )EARLY BIRD : 30% OFF FOOD (Wednesday to Saturday/order between 5 & 6pm) SUNDAY ROAST : October deal at £10 ONLY Note you must order your food before 6pmThe kind of bustling bistro you dream of stumbling across a south west back street.' Bordelaise is a little French rustic steak house and bistro in the heart of Broadway Market in Tooting. Our critically-acclaimed flat Iron steaks, confit duck, Charcuterie boards alongside many other vegetarians options. French Roast available on Sunday lunch and "We have air-con to keep our customers cool on hot season and a terrace that bring you straight to the hippest market vibe fully HEATED . Perfect for romantic dates, family gatherings and get-togethers with friends...
Attendez-vous à un accueil chaleureux au French Table. Le restaurant propose des menus changeant en fonction des saisons, préparés à base d'ingrédients de qualité, soigneusement choisis auprès d'une petite équipe de fournisseurs.
Pour toutes les demandes de repas privés, veuillez envoyer un e-mail à zoe@thefrenchtable.co.uk.
SOIF is a charming neighbourhood bistro, serving seasonal modern European food and an excitingnatural wine selection.Please note that we do not take bookings for outside. We work with first arrived, first servedpolicy. Thank you for your understanding. The kitchen closes at 9am on Monday and 9.30pm during the rest of the week and at 3.30pm on Sunday. We are opening on Mondays for Chicken & Wine Monday. From Tuesday to Saturday, kitchen closes between 3pm and 6pm, however as we are still open for drinks, we can serve Charcuterie Selection or Cheese Selection during this period.CARD PAYMENTS ONLY.Our Bookings Cancellations & T&C's clickhttps://www.soif.co/_files/ugd/c4417e_d55fd31077184aed8e57de3cb654c57a.pdf
Situé au 40 Abbeville Road, dans le centre de Abbeville Village, le Bistro Union est géré par la même équipe que le Trinity, dans la vieille ville de Clapham.
Ce bistrot britannique de quartier propose un menu composé de classiques britanniques qui change en fonction des saisons pour mettre en avant le meilleur des produits locaux.
Le restaurant prend les réservations pour le brunch/dîner ou souper. Veuillez le contacter si vous souhaitez un autre horaire.
Le dimanche soir, un menu de 3 plats est préparé pour 26 GBP seulement. Merci de consulter le site Internet pour plus de détails.
Sinabro debuted in June 2014 on Battersea Rise, London, offering fine dining in an informal setting. Drawing upon 31 years of experience in French fine dining, Chef Patron Yoann Chevet consistently seeks a delectable balance of seasonal and exotic ingredients—a pursuit that defines our culinary philosophy at Sinabro.
Situé dans une ancienne maison verte près du parc londonien Wandsworth Common, le Bellevue Rendez-vous est un petit bijou qui sert une cuisine française pour le plus grand plaisir des londoniens. Tout est cuit sur place et les plats suivent naturellement les saisons. Vous ferez votre choix "à la carte" ou vous opterez pour le menu "Table d'hôte" ou bien vous jetterez votre dévolu sur les plats du jour toujours tentants. Récemment repris par les personnes qui ont créé GAZETTE, le Bellevue promet de devenir une table courue par les gourmets de Londres. En regardant dans la direction du terrain de cricket, le parc Wandsworth Common prend des allures de village et la décoration de cet établissement reflète son histoire : de la lumière, de la verdure, des murs lambrissés et de charmants bibelots à l'esprit campagnard français, le tout sous un ancien plafond en fer forgé et verre. Avec sa confortable terrasse, le Bellevue est également le lieu idéal pour les amateurs de soupers en plein air. Les prix y sont étonnamment raisonnables. Vous ne pourrez donc pas refuser un fondant au chocolat pour le dessert ni échapper aux belles histoires sur les fromages des «terroirs» français.
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Why Le Gothique? Well, was there any other possible choice for a restaurant and bar set within the glorious surroundings of Wandsworth’s Grade II listed Royal Victoria Patriotic Building? A magical setting for special occasion dining, Le Gothique Restaurant and Bar offers flexible dining and drinking in beautiful surroundings all week long, impeccable service and a superb French menu. Imbued with all the atmosphere that comes with a history that includes time spent as a Victorian orphanage and the war time headquarters of MI5, Le Gothique is classically appointed to make the most of the original framework of the building, from the mezzanine restaurant to the bar below and out in to the large courtyard with its covered seating area. Very traditionally French, Le Gothique’s realistically priced menu offers numerous Gallic favourites from throughout the culinary regions of the country that spawned fine dining.
Après l'ouverture discrète d'un premier restaurant à Battersea, il y a 7 ans, le GAZETTE poursuit son expansion en douceur avec l'ouverture du GAZETTE à Putney, sans compter le succès du GAZETTE de Balham qui a ouvert en 2008 et a déménagé dans des locaux plus grands il y a 2 ans.
Les propriétaires Pascal Even et Walter Lecocq décrivent le GAZETTE comme une brasserie française champêtre que vous pourriez apercevoir dans la province française.
Tous deux veulent fait revivre l'esprit des cafés français. Ils proposent une cuisine simple, généreuse et vivante, avec beaucoup de plats du jour et d'événements culinaires. C'est un restaurant où respirent la chaleur et la cordialité de la vraie cuisine française.