Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Le Vacherin is a Classic French bistro with a Parisian style, serving regional dishes. The restaurant caters for 72 covers, with a private room if required providing for parties of any number. It is a non-smoking restaurant and welcomes children.It currently holds two AA rosettes, it has been voted by Zagat 2014 as 5th best French bistro in London, holds two forks and knives on Michelin guide.
Pavyllon London is the British expression of multi-Michelin-starred French Chef Yannick Alléno's lust for life. It is undoubtedly fine, yet it's a relaxed neighbourhood restaurant. Every plate is innovative and highly crafted, yet unpretentious. To dine at the counter is to take front-row seats at a culinary theatre. At the centre of it all, Bar Antoine vibrates good vibrations.
L’Aubaine a le plaisir d’ouvrir ses portes à l’hôtel Hilton, et d’apporter ainsi la gastronomie quotidienne française à Hyde Park. L’ambiance chic et sophistiquée qui est immédiatement associé à l’Aubaine constitue un régal aussi bien pour les clients que pour les habitants du quartier. Elle est réputée pour son offre exquise de pâtisserie fraîchement sorties du four, des pains authentiques, des viennoiseries, des gâteaux et des desserts, réalisés par une équipe de boulangers français expérimentés. Ces douceurs peuvent être dégustées soit au restaurant ou emportées et consommées à la maison avec la famille et les amis. Le menu d’Aubaine propose un mélange passionnant de plats français et méditerranéens, ainsi que des spécialités saisonnières. La présence d’un grand bar et d’un vaste menu de cocktail font de l’Aubaine l’utlime destination, que ce soit pour la nourriture ou la boisson.
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Étoilé au Michelin, le Petrus est un établissement situé au cœur de Belgravia, à Londes. Il propose une cuisine européenne moderne et élégante, un service très soigné et une présentation impeccable. Le chef cuisinier, Neil Snowball, a créé un menu élégant composé de saveurs franches et irrésistibles.
Honouring Robuchon’s world-class inventive French cuisine, L'Atelier Robuchon's cooking embraces dining in a vibrant, buzzy and convivial environment.L'Atelier Robuchon is a tribute to Joël Robuchon’s legacy; simplicity, consistency and excellence in a vibrant environment.In respecting his passion for “la cuisine ouverte”, we offer you a selection of simple yet sophisticated dishes.A combination of some of the classic Robuchon recipes together with some more eclectic specials, prepared in front of your eyes by our chefs, to enjoy individually or to share.
Situé à Mayfair, l'Alain Ducasse at the Dorchester, doté de 3 étoiles au guide Michelin et restaurant le plus élégant de la ville, vous fera découvrir une nouvelle approche de la cuisine gastronomique. Le professionnalisme et l'attention au détail sont toujours primordiaux, mais une pointe de fantaisie et de plaisir sera présente. L'intérieur spectaculaire et raffiné du restaurant, créé par Patrick Jouin, et sa succulente cuisine ont enchanté les gourmets et les critiques de Londres. Pour la plupart, un repas à l'Alain Ducasse at The Dorchester est réservé pour une occasion spéciale, et la qualité incroyable de la nourriture tout comme l'excellent service sont à la hauteur de toutes les attentes. Choisissez le menu, mettant en valeur des ingrédients saisonniers de haute qualité, afin de savourer la cuisine française contemporaine de façon optimale mais abordable. Dégustez du flétan mitonné, des bigorneaux, des coques et des palourdes marinières, ou du filet de bœuf Rossini à la laitue croquante et à la sauce Périgueux.