Bistro 555 is under new ownership by a group of long-time friends including the owners of former Le Mistral and Cafe Rabelais, established French institutions in Houston. With a joint-experience of over 5 decades, Bistro 555 will transport you to the different regions of France with traditional bistro fares. Our specialties include Escargot in sizzling garlic butter, onion soup topped with melted gruyere cheese, Moules-Frites, Cassoulet, and profiteroles. We also serve wood-oven fired pizzas. Bon appetit!
Ideal environment to share a good dinner with friends an special people, homemade italian cuisine with a cozy atmosphera and special bar area to have a good time with delicious food the best craft cocktails and great live music.
Ouvert en 2001, le Bistro Le Cep propose une cuisine familiale française raffinée profondément aromatique, élégante et simple. Il propose une cuisine traditionnelle délicate avec une approche moderne. Le Bistro Le Cep vous impressionnera avec ses spécialités appétissantes inspirées par d'authentiques recettes françaises d'autrefois. Vous pourrez profiter d'un bar bien approvisionné et d'une vaste carte des vins comprenant une sélection exceptionnelle de grands crus ainsi que des vins convoités provenant de petits producteurs.