Experience the soul of jazz at Armstrong Jazz House, Coral Gables' finest destination for an unparalleled jazz experience. Nestled on the vibrant Miracle Mile, our intimate jazz lounge, with its dim lighting and five-star customer service, offers a cozy ambiance perfect for indulging in the rich heritage of jazz culture. Every night from 7-10 PM, we feature live jazz music, enveloping you in the rhythmic heartbeat of Miami's jazz scene.At Armstrong Jazz House, love is our main ingredient. Our menu, a French cuisine-inspired delight, curated by Chef Jeremy Heastie, includes a range of appetizers, entrees, desserts, and signature drinks. You must try our signature dish, French Chicken Fricassee.We are dedicated not just to serving exquisite meals but to preserving and celebrating jazz culture. Join us for an evening where fine dining meets the vibrant world of jazz, and discover why we are the go-to jazz destination in Coral Gables.
Experience the Charm of L'Artisane Bakery & Bistro in Coral Gables. Indulge in our renowned vegan French cuisine, including our signature Beefless Bourguignon. Revel in the art of our handmade pasta and fresh, ethical ingredients. Nestled near the vibrant Miracle Mile, L'Artisane is not just a meal; it’s a destination. Our cozy, inviting bistro setting has earned accolades for its unique dining experience. Join us to explore our new lunch offerings and the highly anticipated upcoming dinner menu. Discover why L'Artisane continues to captivate the culinary hearts of Miami.
Situé à Coral Globes, le restaurant français primé Pascal’s est simple tout en étant chic, disposant de 55 places, il a émerveillé les critiques ainsi que les fins gourmets depuis plusieurs années grâce à ses plats délicieux, son service irréprochable et son ambiance raffinée. Le restaurant doit son succès au méticuleux et très applaudi chef et propriétaire Pascal Oudin (45) qui est méticuleux lorsqu’il s’agit de créer une expérience exceptionnelle de souper français, simple et loin du modèle du bistro parisien classique. Le restaurant vante la sublime cuisine contemporaine française, avec des ingrédients locaux et des techniques classiques françaises. Des tables drapées en blanc avec des nappes immaculées, des bouquets de fleurs fraiches au parfum aromatique. Ce modeste restaurant dans une ambiance plutôt élégante est le décor idéal pour l’expression des brillants talents du chef Oudin qui se manifestent dans son magnifique menu. La carte des vins a été récompensée de nombreuses fois par les magazines Wine Spectator et Wine Enthusiast,
Le restaurant Ariete est un nourrissant ajout à la scène culinaire de Miami. Il offre une expérience intérieure-extérieure sur une avenue bordée d'arbres luxuriants à Coconut Grove. L'Ariete propose une cuisine innovante dans un concept où l'Amérique rencontre le Nouveau Monde. Vous vous y sentirez comme dans un souper familial et convivial du dimanche. Le menu propose des plats et des petites assiettes à partager qui tournent autour d'un gril sur feu de bois. Parmi les choix, vous trouverez du foie gras et des bananes plantains, des charcuteries maison, du tartare de gibier et des beignes à l'orange avec marmelade d'ananas grillé. Les places sont sur le principe du permier arrivé, premier servi.
Located in the heart of Miami’s Brickell neighborhood, Dirty French is a glamorous, high-energy steakhouse from Major Food Group that breathes new life into the storied genre while remaining true to its history. The menu combines the finest meat and fish, sourced from the world’s most esteemed purveyors, with French influences and an irresistible flair for bold flavors. The restaurant was designed by the renowned Ken Fulk and has a 700-plus bottle wine list that ranks among the most remarkable in the country.
LPM Restaurant & Bar continues the tradition of celebrating the simplicity of light French Mediterranean and Niçoise cuisine featuring exceptional pasta, seafood, and meat dishes prepared with fresh Mediterranean produce such as artichokes, courgettes, olives, and lemons.The restaurant features an elegant, beautifully understated dining room reminiscent of the Cote d’Azur, framed in a light colour palette with accents of fine linens and marble, and featuring eclectic art and "Belle Epoque" accessories, as well as a gorgeous outdoor patio space for luxurious al fresco dining!
With a Michelin Star under his belt for his highly acclaimed restaurant Ariete, Chef Michael Beltran and Ariete Hospitality Group bring another stellar concept to Miami’s lineup of remarkable dining and drinking spots. At Brasserie Laurel, guests are immersed in upscale French-inspired Miami cuisine.
Le Jardinier, French for "The Gardener," is a collaborative culinary experience crafted by Michelin-starred Chef Alain Verzeroli and global hospitality group The Bastion Collection. Rooted in the refined elegance of French culinary technique, one Michelin-starred Le Jardinier celebrates seasonality with dishes that encapsulate the land’s rich offerings on every plate, reflecting and paying tribute to the rhythm of nature. Le Jardinier's modern, light-filled space and lush outdoor dining area evoke a fun, tropical garden in the heart of the Miami Design District.
The Deck at Island Gardens is a chic waterfront dining destination celebrated for its exclusive island location and high-energy atmosphere complemented by premium bottle service and authentic Mediterranean culinary delights. Most famously known for its vibrant weekend dinner parties and sensational Sunday Brunch Buffet, it's situated alongside a stunning mega-yacht marina, offering unparalleled panoramic views of Biscayne Bay and Downtown Miami’s iconic skyline.For reservations, please contact (786) 627 4949 or thedeck@islandgardens.com
Les portes-fenêtres s'ouvrent sur une cour magnifique comprenant un espace dînatoire ainsi qu'un coin plus intime pour les cocktails et amuse-gueules. De par son influence française, la Villa Azur offre à Miami des éléments du chic à la française avec une touche d' Italie dont témoigne sa bonne nourriture traditionnelle.
Le menu de la Villa Azur propose un éventail de mets somptueux allant du plateau de fruits de mer aux ravioles de truffes, en passant par le filet mignon et la sole meunière, sans oublier l'incontournable mousse au Nutella. La Villa Azur offre un espace fabuleux qui assure la parfaite ambiance pour une soirée branchée en ville, idéale pour les grands groupes comme pour les rendez-vous galants! "Le Petit Bar" et sa merveilleuse cour ouverte vous donnent l'impression d'être sur la Côte d'Azur. On vous gâtera avec un menu de saison inspiré, composé de petites assiettes et des cocktails artisanaux. Épicerie fine et boutique le jour, La Cave d'Azur propose de délicieuses salades, ainsi que des tartares et des sandwichs, avant de se transformer en bar à vin la nuit.