Spice up your taste buds with an exotic culinary journey at Spice Route Melange - where every dish is meticulously crafted with authentic spices and ingredients, taking you on a flavorful voyage to the exotic land of India, right in the heart of Parsippany.Conveniently located on Smith Road, the restaurant can be easily reached from Routes 80, 287, 46 and 10.We are a BYOB restaurant so please feel free to bring to your beverage to enjoy with your meal.
Shaun Mehtani (SM) was traveling through Australia at the age of 22 when he met a bar consultant named Grant Collins of Bar Solutions and tasted his first ever Grilled Pineapple & Cracked Pepper Martini..
At that moment, it became his mission to bring that drink along with Grant’s other delicious concoctions to Morristown.
One year later on his 23rd birthday, Shaun opened SM23 to rave reviews including a spot in the Top 100 Bars & Nightclubs in Nation 2008 by Nightclub & Bar Magazine.
Whether you are looking to grab happy hour cocktails, lounge in the plush leather banquettes with a date, or party the night away on Friday & Saturday nights with our resident DJs, SM23 will always be there with the perfectly-designed cocktail in hand.
Welcome to Indian Kitchen & Grill of Madison, NJ. Here we promise to tantalize your taste buds with authentic Indian cuisine that hits all the right notes! From our very own Head chef JITESH VAZE creations fresh and flavorful dishes to daily lunch specials and a-la-carte options available throughout the day, we have everything you need to satisfy your cravings for delicious Indian cuisine.
Le Scalini Fedeli a été ouvert en 1995 par le chef et propriétaire Michael Cetrulo, et est rapidement devenu le restaurant italien le mieux noté du New Jersey. Évalué comme excellent par le New York Times en 1996 et meilleur restaurant du New Jersey par le Zagat Survey en 2001, le restaurant figure également dans les 25 meilleurs restaurants italiens en 2007 au New Jersey Monthly. Le menu propose des raviolis aux œufs à la coque et au beurre de truffe noire, du saumon en croûte de pignolis aux artichauts, des agnolottis farcis à la menthe au bouillon de basilique et de tomate, ainsi que des plats-de-côtes braisés au poivron rouge et au glaçage de porto. Aménagé dans un bâtiment historique construit en 1740, le restaurant présente une atmosphère légèrement formelle, avec des plafonds voûtés de style toscan agrémentés de plâtre vénitien. Des tapisseries et des miroirs anciens ornent les murs.
Au Laboratorio Kitchen, dégustez une cuisine saisonnière dans une ambiance moderne avec un service attentionné. Le chef et propriétaire James DeSisto propose une carte saisonnière avec des fruits de mer frais, des pâtes, des biftecks et des entrées. Découvrez également les amuse-bouches (disponibles mardi-jeudi) et les plats du jour disponibles tous les soirs. Vous trouverez aussi des sélections végétaliens et sans gluten. N'oubliez pas de ramener votre propre vin, ce restaurant étant un établissement BYOB (Ramenez votre propre bouteille).