Le cœur de la France au cœur du marché de Pike Place.
Le Cafe Campagne a charmé ses visiteurs et les habitants depuis 1994. Le menu reprend des classiques : le steak Frites, la bouillabaisse (soupe de pêcheur traditionnelle), le confit de canard, la salade niçoise et la truite amandine. Ces plats s'allient parfaitement avec la carte des vins médaillés qui offre une grande variété de sélection de vins français et locaux appréciés.
Arrêtez-vous pour prendre un brunch toujours très apprécié, profiter d'une soirée sous le signe du marché emblématique de Pike Place, ou tout simplement prendre une petit collation pour l'happy hour sur la terrasse. Un café parisien niché au cœur du marché de Pike Place, un incontournable !
Chef Eric Johnson cooks casual but elegant dishes at his Capitol Hill restaurant specializing in Contemporary Asian cuisine. Since opening in 2014, he’s won over Seattle diners with dishes like chili cumin pork ribs, fried master stock chicken, and crispy duck fresh rolls. The cocktails feature Southeast Asian ingredients like galangal and lime leaf. Stateside is conveniently located on lower Capitol Hill within a short walk of the Convention Center, the Paramount theater and downtown. Check out Stateside's cocktail lounge next door, Foreign National, for an intimate craft cocktail experience.
Place Pigalle se spécialise dans les menus saisonniers constitués d'ingrédients locaux avec une variété de traditions culinaires.
Les plats servis sont « audacieux, divertissants, toujours frais et... un succès assuré! »
La gastronomie primée, les vues imprenables sur Elliott Bay et la montagne olympique, la liste de vins primée et le bar qui se spécialise dans des déclinaisons surprenantes constituent les raisons du succès du Pike Place Market.
Violet, voted Best New Restaurant 2019, by Seattle Magazine, is the newest concept by executive chef William Belickis. Violet offers a unique American Omakase dining experience influenced by French, Italian, and Spanish cuisine.Chef William Belickis emphasizes a strong dedication to seasonal and local ingredients grown in our own rooftop farm and sourced from trusted farms/purveyors, as well as the finest ingredients the world has to offer.Our menu is seasonal based on Chef's choice of the freshest ingredients available to create artistic flavors. Put trust in Chef William Belickis's hands and experience the American Omakase, a personalized 5-course seasonal tasting menu. Wine pairing is available and our knowledgeable staff can help you customize your dining experience.
Le Re:public place la nourriture au centre de tout. Dans un décor simple et rustique (murs en brique et lambris en bois), vous pourrez profiter d'un repas créatif pour le dîner, le souper ou la happy hour. Installé dans le quartier animé de South Lake Union, à Seattle, le Re:public propose une cuisine aux inspirations françaises et italiennes. Ses chefs exceptionnels ont élaboré chaque plat avec soin, notamment des pâtes maison. Son équipe est fière de vous assurer la distance la plus coutre entre la ferme et votre table. Élu « Meilleur nouveau restaurant de l'ouest de l'État de Washington » par le magazine Evening, il a également été noté 3 étoiles sur 4 par le Seattle Times, et les bonnes critiques ne cessent d'affluer. Venez découvrir ce restaurant afin de comprendre la raison d'un tel engouement ! Seules les personnes âgées de plus de 21 ans sont admises.
Revel is Korean-inspired, creative comfort food served in a hip, urban atmosphere. Chef-owners Rachel Yang and Seif Chirchi’s are back to their original Fremont, Seattle address as of 2020.
Modern Indian, fine dining restaurant located at the heart of Downtown Seattle. Executive Chef, Abhijit Sarkar, is bringing regional Indian flavors & innovative, culinary techniques to the Pacific Northwest with a carefully curated menu that has something on it for everyone. Building upon the ever evolving traditions of Indian cuisine, guests will experience a flavorful menu of vibrant, contemporary dishes inspired by the distinct flavors of regions spanning all of India. Complete with an eclectic craft cocktail program, expansive gin selection & extensive non-alcoholic beverage list, guests will have an unparalleled dining experience from start to finish.Seating options include dining room, private dining, bar and lounge. Happy hour is offered from 3-5pm at the bar and in the lounge Tuesday - Sunday.
Nirmal’s is the culmination of over 30 years of culinary experience of Chef Nirmal Monteiro, our five-star chef. His lifelong dream is realized in this restaurant, showcasing his talents and inspired by great traditions of Indian food, yet re-imagined with the influences of his global culinary journey.Chef Nirmal combines fresh local ingredients from the Pacific Northwest with traditional ingredients and spices from across India. The tastes are at once familiar, yet new and exciting. Prepare for a dining experience with diversity and subtlety of flavors not available in any other Indian restaurant!At Nirmal’s, we believe that dining is more than just great food; it is the whole experience! Great food, great ambiance, excellent service, and sense of community are our mission.
Ouvert depuis 2012, le restaurant The Whale Wins propose une cuisine inspirée du voyage et du nord-ouest des États-Unis. Il dispose d'un four à bois rustique dans lequel il fait rôtir le meilleur des plages, jardins et fermes locaux. Vous serez invité à déguster votre repas dans un entrepôt converti baigné de lumière. Les légumes sont à l'honneur.
Lettre d’amour de 2015 de Renee Erickson à l’Atlantique français. L’agitation du Bar Mélusine constitue la toile de fond pour les saveurs maritimes de la Normandie et de la Bretagne. Les huîtres ? Oui !