Quality Bistro is a bustling brasserie in midtown Manhattan from the team behind Quality Meats and Quality Italian. Quality Bistro offers contemporary takes on bistro classics in a whimsical space serving the best French Onion Soup and Steak Frites in New York City. Located in Midtown Manhattan near Central Park, MOMA, Carnegie Hall, Rockefeller Center, Radio City Music Hall, and Times Square, Quality Bistro is the best restaurant in Midtown Manhattan.
With a dazzling dining gallery featuring 40’ glass ceilings, this one-of-a-kind brasserie is built in the tradition of the Belle Epoque, inspired by elegant and ornamental Art Nouveau style. The menu features French classics and timeless bistro favorites, with a focus on prime cuts and an in-house meat program. In addition to an extensive wine list and classic cocktails, La Grande Boucherie also features an inspired menu of absinthe-driven signature drinks.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Simon Oren, Dudi Sasson and Chef James Tracey bring midtown Manhattan a glamorous bold American restaurant. A raw bar features every crustacean imaginable, and servers stroll through the dining room brandishing custom gridiron carts preparing items tableside. The menu circles the globe offering Chef Tracey's seasonal cuisine alongside an extensive selection of Prime Dry-Aged Steaks, and Roast Prime Rib of Beef. Designed by Scott Kester and Dudi Sasson, the two-floor lofty space is comfortable and lavish with an expansive bar and seating for upwards of 200 guests; perfect for large group dining, with private rooms for business and social events.
FIG & OLIVE c'est la passion pour les meilleures huiles d'olive ainsi que les saveurs et la cuisine de la Riviera et des régions côtières du sud de la France, l'Italie et l'Espagne. C'est un restaurant qui offre un service complet pour les menus du dîner, du brunch et du souper. La carte des vins exceptionnelle comprend plus de 30 vins d'Italie, de France et d'Espagne offerts au verre ou à la bouteille. FIG & OLIVE FIFTH AVENUE sort vraiment de l'ordinaire avec son design élégant et authentique de la Côte d'Azur et de la Riviera Italienne. Cet espace offre de nombreuses possibilités d'accueillir une variété d'événements de 12 à 250 personnes. La philosophie de menu de FIG & OLIVE est basée sur la notion d'ingrédients et de plats sains et sophistiqués, chacun préparés ou complété avec une huile d'olive unique.
La Grenouille, maison chic et traditionnelle établie en 1962, propose une cuisine française classique dans un cadre élégant et intime. Les bouquets de fleurs incroyables et les délices culinaires du chef exécutif Richard Pommiès rendent hommage à l'héritage du propriétaire Philippe Masson.
Un véritable paradis de merveilles au niveau visuel tout comme au niveau du goût, La Grenouille sert le dîner et le souper de mardi jusqu'à samedi. Une salle avec une grande cheminée et des fenêtres de toit en trois niveaux est disponible pour les fêtes privées. Au nouveau bar « Aviator » conçu par Philippe Masson, vous pouvez commander le dîner ou le souper à la carte. À l'étage, dans la salle Skylight de La Grenouille, il y a un bar dédié à Saint-Exupéry, qui y a écrit une partie du célèbre Le Petit Prince dans les années 1940.
Kindly call 212-790-8867 to speak with our reservations team or for parties larger than 7+ Book Afternoon Tea here: https://www.baccarathotels.com/dining/afternoon-tea• Reservations for Dining requires a $75 Minimum spend per person for non-hotel guests (Not Afternoon Tea)• Afternoon Tea in the Grand Salon Requires $140 Minimum spend per person (Gluten-Free, Vegetarian & Vegan available) *Kindly note in special requests if children are attending and or if there are any allergies or dietary restrictions.A spirit of style, rhythm and whimsy keeps the plush, platinum and champagne-hued Grand Salon humming throughout the day and evening. Glowing inside and out, a corrugated crystal-like curtain reveals cascading chandeliers framing lush lounge-style seating clad in rich velvets and Jouffre silk.
Restaurateurs Vittorio Assaf and Fabio Granato opened Brasserie Cognac de Monsieur Ballon in April 2008. The duo brought their love for French culture and cuisine to New York City and gave the Big Apple an authentic slice of such, with a brasserie style menu combining French classics with modern creations.
L'établissement Le Rivage propose une atmosphère de campagne française romantique et confortable où vous pourrez déguster une cuisine française traditionnelle. Des fleurs fraîches ornent chaque table. Les prix sont délicieusement abordables avec un choix de plats plus que satisfaisants : une véritable aubaine en plein cœur du quartier des théâtres.