Après l'ouverture discrète d'un premier restaurant à Battersea, il y a 7 ans, le GAZETTE poursuit son expansion en douceur avec l'ouverture du GAZETTE à Putney, sans compter le succès du GAZETTE de Balham qui a ouvert en 2008 et a déménagé dans des locaux plus grands il y a 2 ans.
Les propriétaires Pascal Even et Walter Lecocq décrivent le GAZETTE comme une brasserie française champêtre que vous pourriez apercevoir dans la province française.
Tous deux veulent fait revivre l'esprit des cafés français. Ils proposent une cuisine simple, généreuse et vivante, avec beaucoup de plats du jour et d'événements culinaires. C'est un restaurant où respirent la chaleur et la cordialité de la vraie cuisine française.
We Serve Authentic Indian Cuisine.At Masala Odyssey, our enthusiasm for exceptional cuisine is rivalled only by our dedication to delivering an outstanding dining experience. Our menu showcases a diverse selection of delectable and creative Indian dishes, meticulously prepared with the freshest ingredients and enriched with the lively flavours of India. From tender Mix Grill to exquisitely Tandoori Momos, each dish reflects our passion for food and our unwavering commitment to quality.
Pavyllon London brings the artistry of multi-Michelin-starred French Chef Yannick Alléno to the heart of London. This fine yet approachable neighbourhood restaurant combines innovation and craftsmanship in every plate, creating a dining experience that is both sophisticated and unpretentious. Guests can enjoy front-row culinary theatre at the counter or soak in the vibrant atmosphere of Bar Antoine. Pavyllon London is a celebration of exquisite food, warm hospitality, and a lust for life.
Michelin-starred Jamavar London, located on Mayfair’s iconic Mount Street is celebrated for its gracious hospitality, inviting atmosphere, and beautiful surroundings inspired by the Viceroy’s House in New Delhi, the acclaimed restaurant is a rendition of a palatial Indian dining experience in the heart of Mayfair.Here, exceptional pan-Indian dishes are thoughtfully prepared by Culinary Director and Executive Chef Surender Mohan using the freshest British produce and most authentic Indian cooking techniques. In 2022, Jamavar London was awarded a Michelin star in The Great Britain & Ireland Michelin Guide for its high-quality cooking and holistic approach to Indian cuisine.
Une référence de la scène gastronomique Londonienne, Bénarès, est un restaurant étoilé Michelin dirigé par le Chef Patron, Atul Kochhar, spécialisé dans la cuisine indienne moderne avec une touche britannique distincte.
Situé au cœur de Mayfair, l'ambiance sophistiquée et le service sans faille complémentent les plats à saveurs infusées, inspirés par de nombreux voyages de Atul en Inde et améliorés par des ingrédients locaux.
Bénéficiant de quatre salles à manger privées, ainsi que d'un bar intime, Benares est capable d'accueillir toutes les célébrations, que ce soit pour les entreprises ou un évènement intime, et est aussi disponible pour la location pour des fonctions plus importantes.
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Le Tamarind est un restaurant reconnu dans le monde entier qui a su allier la maîtrise incontestable de son personnel et la tradition tout en proposant une expérience unique. Vous pourrez vivre une expérience gastronomique sophistiquée grâce au personnel chaleureux, au service discret et à des plats des plus appétissants, qui vous donneront obligatoirement envie d'y revenir.
PURE Indian cooking prides itself in being a family run restaurant and one with impeccable credentials.Owned by the husband and wife team of Faheem Vanoo and Shilpa Dandekar, both of whom started their careers with the famed Taj group in India, PURE Indian Cooking opened in 2015. Since then, with Faheem managing front of house and Shilpa, who has worked with such masterchefs as the legendary Raymond Blanc OBE and Sriram Aylur of the Michelin starred Quilon, heading the kitchen, the restaurant has amassed a strong following as a refined as an exceedingly good local restaurant, with many clientele calling it a London “West End restaurant in Fulham!” We would be delighted to see you at PURE Indian Cooking so please come and share in our warmth, fabulous food and drink and wonderful hospitality.
Le Cinnamon Club, souvent primé, à St James ne ressemble à aucun autre restaurant indien que vous ayez visité. Situé dans l'ancienne Bibliothèque Old Westminster - un bâtiment classé historique avec des livres qui tapissent les murs - sa grandeur et son caractère complètent parfaitement sa nourriture exceptionnelle. L'équipe de 18 chefs, dirigée par Vivek Singh, ont une approche créative et un talent distinctif de la superposition de saveurs avec une présentation étonnante. Les menus créatifs du déjeuner et du dîner changent selon les saisons. Les menus avant ou après le théâtre sont également disponibles.
‘A small cottage in the middle of nowhere’Kutir’s story is taken from a time when innovation with ingredients was paramount. Chefs were expected to craft unique dishes on a daily basis to keep the cottage’s guests happy.Step into Kutir and we will transport you to a time of magnificent wildlife, abundant forestry and deep human connection. A world away from the hustle and bustle of everyday life.Rohit Ghai and Abhishake Sangwan have led some of this country’s most decorated establishments – earning a Michelin star in the process.Kutir is their first solo project. It takes inspiration from the stories of India’s wildlife and countryside, drawing influence from their early careers working in luxury properties nestled away in India’s forestry.Kutir promises a place of escapism and discovery – and everyone is welcome to come and explore it.