We began in 1964. It was the time of the Beatles and Rolling Stones and an air of great fun. Anything seemed possible, it was the Sixties! Grumbles was the first restaurant in London with a silly name!In the early days as we rushed around the tables, we hardly had time to notice the faces of the likes of Beatles, Mamas and Papas, Julie Christie, Michael Foot, Christine Keeler, Ian le Frenais, Rod Steiger and so many many more as well as Jane Lapotaire sometimes helping with the Founder Jeremy Friend washing up!Grumbles and its customers have been such a winning combination for over 60 years and we thank you for all your support.
Le Cinnamon Club, souvent primé, à St James ne ressemble à aucun autre restaurant indien que vous ayez visité. Situé dans l'ancienne Bibliothèque Old Westminster - un bâtiment classé historique avec des livres qui tapissent les murs - sa grandeur et son caractère complètent parfaitement sa nourriture exceptionnelle. L'équipe de 18 chefs, dirigée par Vivek Singh, ont une approche créative et un talent distinctif de la superposition de saveurs avec une présentation étonnante. Les menus créatifs du déjeuner et du dîner changent selon les saisons. Les menus avant ou après le théâtre sont également disponibles.
Le Tamarind est un restaurant reconnu dans le monde entier qui a su allier la maîtrise incontestable de son personnel et la tradition tout en proposant une expérience unique. Vous pourrez vivre une expérience gastronomique sophistiquée grâce au personnel chaleureux, au service discret et à des plats des plus appétissants, qui vous donneront obligatoirement envie d'y revenir.
Introducing Cornus, a rooftop space in Belgravia, the second restaurant from David O’Connor and Joe Mercer-Nairne of the acclaimed Chelsea restaurant, Medlar. Chef Gary Foulkes will lead the kitchen, joining from the Michelin-starred Angler to offer a regularly changing menu. Foulkes will lead the kitchen, combining his ingredient-led approach with flavours and techniques encountered on his travels around the world. Foulkes will create an à la carte menu of creative, elevated dishes, grounded in the traditional principles and techniques of French cuisine. The menu will showcase the best of the British and European larder. David will lead the Front of House team alongside Wine Director Melania Battiston.
Michelin-starred Jamavar London, located on Mayfair’s iconic Mount Street is celebrated for its gracious hospitality, inviting atmosphere, and beautiful surroundings inspired by the Viceroy’s House in New Delhi, the acclaimed restaurant is a rendition of a palatial Indian dining experience in the heart of Mayfair.Here, exceptional pan-Indian dishes are thoughtfully prepared by Culinary Director and Executive Chef Surender Mohan using the freshest British produce and most authentic Indian cooking techniques. In 2022, Jamavar London was awarded a Michelin star in The Great Britain & Ireland Michelin Guide for its high-quality cooking and holistic approach to Indian cuisine.
Enjoy Modern Indian Fine Dining by Executive Chef Amit Bagyal and experience the finest cuisine from some of the most famous cities and towns in India.Yaatra means Journey... and we invite you to join ours through India at the impressive Grade II listed Old Westminster Fire Station.A journey through life, food, memories, love and experiences.Executive Chef Amit Bagyal's favourite dish is a must try - the Gharwal Goat Osso Buco, a recipe steeped in traditions, presented with modern flair.We love hosting your parties and special events - please get in touch at info@yaatrarestaurant.comif you would like to book a Private Dining Room.. we can host parties from 8 guests up to 250 guests!
Étoilé au Michelin, le Petrus est un établissement situé au cœur de Belgravia, à Londes. Il propose une cuisine européenne moderne et élégante, un service très soigné et une présentation impeccable. Le chef cuisinier, Neil Snowball, a créé un menu élégant composé de saveurs franches et irrésistibles.
Le Balthazar se situé à Covent Garden, au cœur du Theatreland, à deux pas de la Royal Opera House. Le restaurant vous propose une carte inspirée par les brasseries françaises, avec une abondance de fruits de mer ainsi qu'une grande sélection de plats classiques français de brasserie et de bistrot.
Chez la Balthazar Boulangerie d'à côté, vous trouverez des pains artisanaux de la maison et une grande sélection de pâtisseries, de salades et de sandwiches faits maison, à emporter tout au long de la journée.
Tucked away behind Victoria Street and only minutes away from St James’s Park and Victoria station, Chez Antoinette Victoria adds to the neighbourhood’s vibrant restaurant scene. An oasis of calm locals would prefer us to keep a secret. “We wanted to create a canteen for the locals and provide the business community with a new dining-room” Jean-Baptiste JB Noel, co-owner.Chez Antoinette Victoria draws inspiration from the beloved Parisian cafés, combined with a blend of Lyon’s famous guinguettes, reinterpreting classic dishes from tarts to tartines treating fresh seasonal ingredients with a modern sensibility.
Une référence de la scène gastronomique Londonienne, Bénarès, est un restaurant étoilé Michelin dirigé par le Chef Patron, Atul Kochhar, spécialisé dans la cuisine indienne moderne avec une touche britannique distincte.
Situé au cœur de Mayfair, l'ambiance sophistiquée et le service sans faille complémentent les plats à saveurs infusées, inspirés par de nombreux voyages de Atul en Inde et améliorés par des ingrédients locaux.
Bénéficiant de quatre salles à manger privées, ainsi que d'un bar intime, Benares est capable d'accueillir toutes les célébrations, que ce soit pour les entreprises ou un évènement intime, et est aussi disponible pour la location pour des fonctions plus importantes.