Inspired by the hustle and bustle of India’s ancient and modern bazaars where goods, ideas, flavours and experiences were exchanged, Cinnamon Bazaar Richmond’s menu, from Executive Chef Vivek Singh and Head Chef Rakesh Singh, runs from breakfast through to dinner and features pan-Indian, street food style dishes, along with a new innovative range of vegan friendly plates, that blend modern cultural influences with classic spices and flavours.Located a stone’s throw from the station and Richmond Theatre, Cinnamon Bazaar Richmond is designed to transport you to the colourful markets of India. Interiors are vibrant and playful with bright neon signs, bold patterns and illustrations whilst a spacious al fresco terrace is the perfect spot to while away the day and indulge in a spot of people-watching. Explore with us weekend brunch with a twist, pre and post theatre menus, seasonal and special menus, cocktails to die for and off the chart chaats!
We look forward to warmly welcoming you and your guests and hope you enjoy a taste of France in Kew.Whether you’re from Richmond, Chiswick, Brentford, or Ealing, or a visitor to the area, we’re confident that you’ll find a meal at Ma Cuisine Kew an experience you’ll remember.Open for lunch and dinner Tuesday to Sunday.From 12:00 o'clock – 11.00 pmLast orders are 10 pm everyday.
Chatora restaurant offers exceptionally unique modern Indian dining in the heart of Richmond Upon Thames.Recommended in Michelin Guide Great Britain and Ireland in 2021, 2023 and 2024! Chatora has been Richmond's No. 1 Restaurant (according to TripAdvisor reviews) for over 4 years! Focusing on blending authentic Indian cuisine with modern techniques, our chefs excel at turning the best of British seasonal produce into elegant dishes to inspire and delight guests. Chatora treats guests to distinctive dishes – from tantalising vegetarian and tandoor specialties to seafood and lamb.The unique Halal Menu, encompassing the essence of India’s diverse culinary landscape, was created by the Head Chef Sunil D’Souza. His unparalleled experience and passion resulted in the sophisticated menu featuring influences from different regions of India. For a Romantic or Family Lunch / Dinner, Special Occasions, Group Party, Events or Festive Occasions.100 Kew Road, near Kew Gardens London.
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
An authentic tranche of France . . . Chez Lindsay is a neighbourhood restaurant par excellence -and a treasured asset in chain-dominated Richmond.Have a wonderful start to your week with Chez Lindsay and enjoy an all day Set Menu with delicious dishes at £24.50 for Two courses and £27.50 for Three courses. Available Every day 12 pm to 5 pm. Please don't forget your favorite Galettes are served all day.Private Dining Room - Celebrate special occasions Or Corporate Lunch/ Dinner @ Chez Lindsay. Private Dining Room available to Hire with Nice view of Riverside. Please enquiry email us on restaurant@chez-lindsay.co.uk
Le Vacherin is a Classic French bistro with a Parisian style, serving regional dishes. The restaurant caters for 72 covers, with a private room if required providing for parties of any number. It is a non-smoking restaurant and welcomes children.It currently holds two AA rosettes, it has been voted by Zagat 2014 as 5th best French bistro in London, holds two forks and knives on Michelin guide.
Le restaurant Tangawizi à East Twickenham à Londres, près de Richmond Bridge, a gagné la dévotion des habitants bien nantis dès le départ. Le chef est « formé et fortement recommandé par Vineet Bhatia », cela en dit beaucoup. La salle à manger est très élégante, éclairée dans le safran et la mûre avec des détails des magnifiques tissus sari incrustés dans les tables. Les plats sont authentiques de l'Inde du Nord, mais avant-gardistes et contemporains, comme les Londoniens les aiment : les ingrédients les plus frais, peu d'huile et des saveurs pétillantes. Essayez le plateau mixte de hors-d’œuvre à partager pour parcourir les possibilités, puis choisissez quelque chose comme le vivaneau rouge épicé et mariné dans une pâte tempura servi avec du cheddar et un risotto au parmesan, accompagné d'un des somptueux Dahls. Les serveurs traditionnellement vêtus sont très attentifs et toute l'expérience est un succès.
L'hôtel Kew Gardens est un établissement récemment rénové comprenant un gastropub, un bar et un hôtel-boutique de 20 chambres. Il est situé au coeur du village de Kew (ouest de Londres), loin de l'agitation et du bruit de la vie urbaine. Le restaurant se trouve un peu en retrait du bar principal, où le service aux tables est offert. Le menu change sur une base mensuelle, en fonction des produits de saison et de ce qui le marché offre de meilleur. La carte des vins est développée mais abordable. Elle est fréquemment mise à jour grâce à des dégustations offertes aux clients, qui choisissent ce qui figurera sur la liste. Le bar est l'attraction principale du bâtiment, vous accueillant avec son grand feu et ses canapés confortables. Le menu à la carte est disponible dans le bar. Si vous recherchez quelque chose d'un peu plus léger, un menu de casse-croûte est servi toute la journée. L'établissement offre une sélection de bières en constante évolution, une vaste liste de vins, de whiskys et de brandys, ainsi que des cocktails et une gamme exquise de spiritueux abordables ou hauts de gamme.
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Dernier venu de la collection Tamarind, la nouvelle version du Zaika Restaurant se situe à Kensington, désormais prête à servir une authentique cuisine Awadhi originaire du nord de l'Inde. Fortement influencés par les traditions culinaires Mughal et Nawabi, les plats Awadhi réalisent un mélange succulent de saveurs et d'épices pour proposer des créations gastronomiques dignes d'un roi.