OFFERS ;SUMMER SALE : 2.4.1 steaks (2nd to 7th July) TUESDAY : Buy one get one FREE steak WEDNESDAY : MUSSELS WEDNESDAY (I kilo per person /£15 ONLY )EARLY BIRD : 25% OFF FOOD (Wednesday to Saturday/5pm to 6pm) Note you must order your food before 6pmThe kind of bustling bistro you dream of stumbling across a south west back street.' Bordelaise is a little French rustic steak house and bistro in the heart of Broadway Market in Tooting. Our critically-acclaimed flat Iron steaks, confit duck, Charcuterie boards alongside many other vegetarians options. French Roast available on Sunday lunch and "We have air-con to keep our customers cool on hot season and a terrace that bring you straight to the hippest market vibe fully HEATED . Perfect for romantic dates, family gatherings and get-togethers with friends...
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Pavyllon London is the British expression of multi-Michelin-starred French Chef Yannick Alléno's lust for life. It is undoubtedly fine, yet it's a relaxed neighbourhood restaurant. Every plate is innovative and highly crafted, yet unpretentious. To dine at the counter is to take front-row seats at a culinary theatre. At the centre of it all, Bar Antoine vibrates good vibrations.
Attendez-vous à un accueil chaleureux au French Table. Le restaurant propose des menus changeant en fonction des saisons, préparés à base d'ingrédients de qualité, soigneusement choisis auprès d'une petite équipe de fournisseurs.
Pour toutes les demandes de repas privés, veuillez envoyer un e-mail à zoe@thefrenchtable.co.uk.
SOIF is a charming neighbourhood bistro, serving seasonal modern European food and an exciting natural wine selection.Please note that we do not take bookings for outside. We work with first arrived, first served policy.Thank you for your understanding.The kitchen closes at 9am on Monday and 9.30pm during the rest of the week and at 3.30pm on Sunday. We are opening on Mondays for Chicken & Wine Monday. From Tuesday to Saturday, kitchen closes between 3pm and 6pm, however as we are still open for drinks, we can serve Charcuterie Selection or Cheese Selection during this period.Card payments only.Our Bookings Cancellations & T&C's click https://www.soif.co/_files/ugd/c4417e_d55fd31077184aed8e57de3cb654c57a.pdf
Situé au 40 Abbeville Road, dans le centre de Abbeville Village, le Bistro Union est géré par la même équipe que le Trinity, dans la vieille ville de Clapham.
Ce bistrot britannique de quartier propose un menu composé de classiques britanniques qui change en fonction des saisons pour mettre en avant le meilleur des produits locaux.
Le restaurant prend les réservations pour le brunch/dîner ou souper. Veuillez le contacter si vous souhaitez un autre horaire.
Le dimanche soir, un menu de 3 plats est préparé pour 26 GBP seulement. Merci de consulter le site Internet pour plus de détails.
Situé au cœur de Crystal Palace, le Numidie Bistro est un restaurant primé servant une délicieuse cuisine algérienne et française traditionnelle. Cet établissement à la gestion familiale affiche un look branché avec ses grands miroirs, ses murs et sa déco colorés, ainsi que sa vaisselle dépareillée de style vieilli chic. Les propriétaires Mak et Hakim sont d'origine algérienne. En outre, Mak a plus de 20 ans d'expérience dans l'industrie de la restauration, dont plus de la moitié comme chef de cuisine. Son neveu Hakim est un chef pâtissier qui gère également le bar-salon au sous-sol du restaurant. Le bar est un espace accueillant qui présente une décoration algérienne traditionnelle et s'ouvre sur un petit jardin pittoresque. Venez profiter des concerts organisés tous les mercredis, vendredis et samedis soirs, après avoir savouré un délicieux repas à l'étage.
Détenant trois étoiles au guide Michelin, la chef Clare Smyth, qui s'est vue décerné le MBE (Membre de l’Ordre de l’Empire Britannique), dirige une équipe dynamique proposant une cuisine française élégante et moderne inégalée élaborée à partir des meilleurs ingrédients de saison et grâce à des techniques à la fois classiques et modernes.