Petit Trois Le Valley, the second outpost of Chef Ludo Lefebvre's beloved bistro, opened its doors in 2018 in Sherman Oaks. This larger location channels a lavish French Brasserie, with its marble bar, banquette lined dining room, and a Chef’s counter overlooking the open kitchen. The second dining room can be reserved for larger parties and private events. Since opening, Petit Trois has garnered praise from casual foodies and revered food critics. In 2015, Petit Trois was nominated for Best New Restaurant by the James Beard Foundation and in 2019 earned the Bib Gourmand designation upon the Michelin Guide’s return to Los Angeles. Additionally, Petit Trois was featured on the late Jonathan Gold’s 101 Best Restaurants in Los Angeles list from 2015-2017 and has remained on the list since 2019 when Bill Addison & Patricia Escárcega took over.
For over 49 years, Le Sanglier Restaurant has stood the test of time and provided a quiet haven from the stress and tumult of everyday life. It's about pleasure, indulgence and relaxation with one of the most irresistible, exquisite tastes of fine dining offered. The delightful and extensive menu of contemporary French cuisine promotes light and healthy fare. Food connoisseurs are in for the ultimate treat at this upscale, quaint Tarzana favorite. The lodge-like interior is low-key and often filled with regulars. Patrons agree that Le Sanglier Restaurant is "the best in the Valley" with specialties including wild boar, veal, steaks, fish and seafood and daily specials. With a full bar, it's open for Dine in & TO-GO orders. Wednesday through Saturday from 5pm to 9p.m.
Créé en 1977, le restaurant Mistral, situé au coeur de Sherman Oaks, est un authentique bistro français. Dans une ambiance chaleureuse, on vous propose une cuisine traditionnelle qui met en vedette des steaks primés, des poissons frais ainsi qu'une grande sélection de fruits de mer. Le Mistral offre le meilleur tartare de boeuf, des soupes à l'oignon et des soufflés au chocolat, tout en utilisant des produits frais et de saison.
La carte des vins a été reconnue par le Wine Spectator.
Le Mistral est aussi reconnu pour son chaleureux et excellent service.
Dégustez une cuisine française parmi les plus authentiques de la vallée au Petit Restaurant. Un bistrot qui aurait pu être à Paris, Le Petit propose des plats français d'inspiration californienne. Passez l'idéale soirée romantique dans une ambiance intime; le restaurant est ouvert jusqu'à tard pour tous vos besoins culinaires. À l'intérieur, vous trouverez un thème Art déco, des plafonds hauts et des tables garnies de lin et de chandelles, des œuvres d'art encadrées sur les murs en couleurs vives, des cabines courbées en blanc et un plancher de bois franc. La carte propose une grande variété de plats originaux, tels le saumon noirci, l'entrecôte grillée, les escargots, le poulet rôti aux herbes et plus encore, sans mentionner les plats du jour. Les lundis et mardis soir, Le Petit propose un plat spécial de homard vivant de Maine de 680 grammes, servi avec de la soupe ou de la salade, le tout pour $29,95. Avec l'impressionnante carte des vins et le bar complet vous trouverez sûrement de quoi accompagner votre repas. Il est possible de réserver Le Petit Restaurant pour les soirées privées.
zinqué is a beloved neighborhood hotspot & all-day restaurant serving French-inspired dishes, small plates, craft cocktails & a uniquely curated wine selection. Inspired by the zinc countertop bars & cafés of Paris, many of its customers consider it a second home—a place to work, linger & socialize. Open from 7am till late, the space transforms from a European-style bistro & café, serving full breakfast with La Colombe coffee drinks & its famous Le Bowl for lunch, to full service dining at night. (zin-kæ)
Le Zinqu é est un restaurant de quartier tendance proposant des plats d'inspiration française et de petites assiettes. Dégustez une carte des vins/bières à sélection unique sur la terrasse la plus classe de West Hollywood. Avec sa décoration de qualité et son ambiance discrète, il vous accueille pour le déjeuner, le dîner, le souper, ou encore pour savourer des boissons.
Wally's continues to trailblaze the beverage and culinary scene with the opening of Wally's Beverly Hills encompassing a cheese, wine and spirits retail store: a world-class concept encompassing a cheese shop and a wine and spirits retail store within an elegant yet casual restaurant setting. Wally's Beverly Hills is designed to be a one-stop shop for everything delicious – including cheese, specialty meats, caviar, and artisanal chocolates. With our peerless selection of rare spirits, extraordinary gourmet fare, and a list of over 100 wines by-the-glass to explore, each trip to Wally's is a journey to the world's finest vineyards.
Tesse is a collaboration between restauranteur Bill Chait, Michelin-starred Chef Raphael Francois, and managing partner and wine director, Jordan Ogron. Tesse marries rustic Mediterranean/French cuisine with innovative cocktails and a unique wine program, to create a truly singular dining experience.