Le Colonial is a celebration of seductive spirit and vivid flavors reminiscent of Saigon in the 1920s. With locations in Chicago, Houston, Atlanta and Lake Forest, the famed Vietnamese restaurant is designed to capture a bygone era of romance and soft architecture. Heralded as "an escapist’s paradise," celebrated restaurateurs Rick Wahlstedt and Joe King deliver on exquisite attention to detail in a luxurious classic and idyllic atmosphere.DRESS CODE: We put all our love and effort in creating an unforgettable experience with you in mind. It is for this reason we politely ask that our guests return the favor by joining us sans any of the subsequent athleisure attire. No athletic wear or athletic attire, designer athletic lines of any kind and model, beach flip flops or any beach attire, athletic slides, tank tops (men), cut-offs, sweatpants, exposed undergarments and excessively revealing clothing for indoor and outdoor dining. No baseball caps. Seasonal changes may apply.Merci!
Le PISTACHE est un bistrot français de style parisien avec une touche méditerranéenne. Il sert des repas simples et délicieux élaborés avec des produits frais, locaux et importés. Il peut accueillir 180 personnes et est ouvert 7j/7 pour le dîner et le souper.
Les prix sont raisonnables et les plats sont sains. Le service est décontracté et efficace. Vous profiterez d'une ambiance animée et d'un style européen affirmé. L'intérieur rappelle le style Art nouveau de la plupart des brasseries et bistrots de Paris ouverts dans les années 1920. Cet établissement dispose de sièges confortables, notamment de nombreuses banquettes en cuir rouge, d'un bar et d'immenses miroirs d'époque. On dirait que ce restaurant « fait partie des meubles ». Il est classique, rétro-moderne et sophistiqué, mais sans prétention.
La terrasse surplombe le parc du Centenaire, les fontaines et le réseaux de canaux Intracoastal Waterway. Elle est dotée de grands parasols et peut accueillir 30 convives dans un cadre rappelant la Côte d'Azur.
At Coriander, we are aiming to make simplified yet elevated Indian & European food. The spices, the aromas, the clay oven preparation all weaving together a celebration of senses. Call it comfort food from across the ocean. Indian food is the labor of love. The rendering of sauces, cloves, cinnamon, coriander, turmeric and many more spices adding this magic to the curries that are the backbone of most of our dishes.