Le Café D'Alsace est présenté par le chef Philippe Roussel, précédemment au Chelsea Bar and Bistro et au Montparnasse. Celui-ci est originaire de Bretagne mais connaît quelques petites choses à propos de l'Alsace, servant des plats typiques comme la tarte flambée (avec des oignons et du lard grillé), la potée (soupe aux choux) et la choucroute garnie de porc ou de fruits de mer. Vous pourrez également essayer l'une des bières de l'extravagante carte.
Le Jardinier is an approachable yet refined hyper-seasonal restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli. Rooted in classic French technique, Verzeroli has created a menu where seasonality a prominent role: local, seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by sustainable proteins. The wine list features over 350 references, and has an international focus drawing heavily on the French regions of Champagne, Burgundy, and Bordeaux. Cocktails utilize high quality craft spirits, fortified wines, fresh herbs, and house made tinctures and bitters.
Les restaurateurs Vittorio Assaf et Fabio Granato ont apporté leur amour de la culture et de la cuisine française à New York en offrant à la Big Apple un authentique petit coin de la France quand ils ont ouvert la Brasserie Cognac de Monsieur Ballon en avril 2008. Le menu de style brasserie combine des classiques français. Vous pourrez choisir de souper à l'extérieur au café-terrasse, dans la salle à manger principale de style classique, dans le bar-lounge animé ou dans la salle de dégustation de cognac privée, et savourer des repas complétés par plus de 85 variétés de cognac et une magnifique carte des vins, dont des Premiers Crus de Bordeaux et de Bourgogne, et une vaste sélection de vins au verre.
Match 65 has outdoor tables seating along 65th street as well as our terrace. Our Indoor seating is also available for a cozy dining experience.Our menu features many French bistro classics using the highest quality ingredients.A thoughtful selection of wine and champagne, both by the glass and bottle, along with house made cocktails and a wide selection of beer combined with our friendly and attentive service has made Match 65 Brasserie a neighborhood stand out and a favorite tourist destination.
Monterey is an elevated steakhouse experience in the heart of Midtown Manhattan, just steps from Rockefeller Center and the historic St Patrick's Cathedral. Enjoy classic steakhouse dishes with modern American touches, all served in a vibrant setting. Building on the best of the city's time-honored steakhouse tradition, Monterey's dusty pink banquets, crisp white tablecloths, and culinary theater evoke the golden age of New York City dining.
Classic French cuisine with delicious favorites like Escargot de Bourgogne, Coquilles Saint Jacques, Bouillabaise, Steak Au Poivre, Beef Bourguignon, Coq Au Vin. Brunch Menu offers a creative mix of Benedicts, Omelets and French Toasts. Heated patio dining. Close to the Met Museum and Central Park.
Intimate bar and beautiful lounge lead to unique restaurant with an open garden.The subtly lit French oak paneled bar greets you with booth banquettes and tables amenable to serve Jacques’ Bar Menu, all day.The Club Room: its coffered ceilings and fireplace creates familiarity in the comfort of a warm elegant home.Both the lounge and the bar menus offer spontaneously prepared French delicacies, savory and sweet with distinct Mediterranean and Moroccan influence.“Majorelle” restaurant: its vaulted ceiling, marble columns, and trellised garden with up-lighted fountains set the stage for fine French Cuisine and Service in an atmosphere of harmony and luxury for all the senses.
Jacques Brasserie is a relaxing sanctuary deep in the heart of the Upper East Side. Low key and inviting, this two-room restaurant and bar serves classic French dishes amongst dark wooden walls adorned with vintage poster advertisements and bohemian scenes a la Toulouse-Lautrec. Open seven days a week, Jacques Brasserie serves lunch, dinner and weekend brunch.Our chef creates everything in house, producing classic dishes such as French Onion Soup, Escargot, Steak Frites, Poulet Roti, Salade Nicoise and our most popular dish, Moules Frites.Committed to serving the finest local and seasonal products, prepared in a stylish yet simple manner, a meal at Jacques Brasserie will captivate your senses. Bon Appetit!Note : we do not take reservations for BAR AREA ROOM it’s first come first served only.We cannot honor reservations for specific tables
FIG & OLIVE c'est la passion pour les meilleures huiles d'olive ainsi que les saveurs et la cuisine de la Riviera et des régions côtières du sud de la France, l'Italie et l'Espagne. C'est un restaurant qui offre un service complet pour les menus du dîner, du brunch et du souper. La carte des vins exceptionnelle comprend plus de 30 vins d'Italie, de France et d'Espagne offerts au verre ou à la bouteille. FIG & OLIVE FIFTH AVENUE sort vraiment de l'ordinaire avec son design élégant et authentique de la Côte d'Azur et de la Riviera Italienne. Cet espace offre de nombreuses possibilités d'accueillir une variété d'événements de 12 à 250 personnes. La philosophie de menu de FIG & OLIVE est basée sur la notion d'ingrédients et de plats sains et sophistiqués, chacun préparés ou complété avec une huile d'olive unique.