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Meilleurs restaurants franco-indiens à College Point

Prix

125 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Bombay Grill House - Forest Hills
4.7
Exceptionnel(1)
Prix : raisonnable
• French indian • Forest Hills
This is a classic, white tablecloth Indian establishment, serving up standbys like pakora and saag paneer alongside lesser-seen dishes like homemade marinated cottage cheese and South Indian-style goat biryani. Add a mango lassi and you’re all set.
Photo du restaurant La Grande Boucherie
4.6
Exceptionnel(7292)
Prix : très cher
• French indian • Midtown West
Réservé 301 fois aujourd'hui
With a dazzling dining gallery featuring 40’ glass ceilings, this one-of-a-kind brasserie is built in the tradition of the Belle Epoque, inspired by elegant and ornamental Art Nouveau style. The menu features French classics and timeless bistro favorites, with a focus on prime cuts and an in-house meat program. In addition to an extensive wine list and classic cocktails, La Grande Boucherie also features an inspired menu of absinthe-driven signature drinks.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Photo du restaurant Quality Bistro
4.7
Exceptionnel(2908)
Prix : cher
• French indian • Midtown West
Réservé 177 fois aujourd'hui
Quality Bistro is a bustling brasserie in midtown Manhattan from the team behind Quality Meats and Quality Italian. Quality Bistro offers contemporary takes on bistro classics in a whimsical space serving the best French Onion Soup and Steak Frites in New York City. Located in Midtown Manhattan near Central Park, MOMA, Carnegie Hall, Rockefeller Center, Radio City Music Hall, and Times Square, Quality Bistro is the best restaurant in Midtown Manhattan.
Photo du restaurant Cafe d'Alsace
4.7
Exceptionnel(3452)
Prix : raisonnable
• French indian • Upper East Side
Réservé 51 fois aujourd'hui
Le Café D'Alsace est présenté par le chef Philippe Roussel, précédemment au Chelsea Bar and Bistro et au Montparnasse. Celui-ci est originaire de Bretagne mais connaît quelques petites choses à propos de l'Alsace, servant des plats typiques comme la tarte flambée (avec des oignons et du lard grillé), la potée (soupe aux choux) et la choucroute garnie de porc ou de fruits de mer. Vous pourrez également essayer l'une des bières de l'extravagante carte.
Photo du restaurant Nice Matin
4.6
Exceptionnel(4653)
Prix : raisonnable
• French indian • Upper West Side
Réservé 65 fois aujourd'hui
« Tenant son nom du plus grand quotidien du sud de la France, le Nice Matin apporte à l’Upper West Side une touche de cuisine provençale et une petite présentation à la cuisine de Nice, berceau entre autres de la pissaladière et du pan bagnat et, si on en croit la carte, d’un énorme steak au comté, mariné à l’aïoli et servi avec des frites au romarin. C’est le meilleur hamburger depuis que Daniel Boulud a rassemblé foie gras et côtelettes dans un steak haché. Le plaisir vous attend dans l’assiette et cela jusqu’au dessert. » William Grimes - NY Times.
Photo du restaurant Indian Accent
4.7
Exceptionnel(3339)
Prix : très cher
• French indian • Midtown West
Réservé 53 fois aujourd'hui
L'Indian Accent propose une approche inventive de la cuisine indienne. Son menu réinterprète les plats indiens traditionnels, avec des techniques et des influences internationales. Le chef Manish Mehrotra met en valeur les saveurs indiennes dans un menu contemporain.
Photo du restaurant Boucherie - Union Square
4.6
Exceptionnel(2498)
Prix : cher
• French indian • Gramercy Park
Réservé 49 fois aujourd'hui
BOUCHERIE is a traditional French brasserie and steakhouse, celebrating Joie de Vivre. The restaurant prepares a menu of French classics and timeless bistro favorites, in addition to the dry-aged steaks. In addition to an extensive wine list and classic drinks, a beverage program that boasts an inspired menu of absinthe-driven signature cocktails. Surrounded by walls of majestic wooden-framed mirrors and original Belle Époque posters, seating at our Union square location varies among pristine white marble and wood bistro tables, cozy burgundy leather booths, a 32ft. handmade pewter bar, and an option for a 40-guest private room, to make the 222-seat restaurant feel timeless. We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Photo du restaurant Cafe Cluny
4.8
Exceptionnel(2159)
Prix : cher
• French indian • West Village
Réservé 107 fois aujourd'hui
Le café Cluny est situé au cœur du West Village.
Photo du restaurant Le Jardinier - New York
4.7
Exceptionnel(414)
Prix : très cher
• French indian • Midtown East
Réservé 24 fois aujourd'hui
Le Jardinier is an approachable yet refined hyper-seasonal restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli. Rooted in classic French technique, Verzeroli has created a menu where seasonality a prominent role: local, seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by sustainable proteins. The wine list features over 350 references, and has an international focus drawing heavily on the French regions of Champagne, Burgundy, and Bordeaux. Cocktails utilize high quality craft spirits, fortified wines, fresh herbs, and house made tinctures and bitters.
Photo du restaurant l'abeille
4.8
Exceptionnel(9)
Prix : très cher
• French indian • TriBeCa
Réservé 9 fois aujourd'hui
Nestled on a charming Tribeca cobblestone street corner, l’abeille is an intimate sanctuary where French culinary artistry meets Japanese finesse. With only 48 seats, this hidden gem captivates diners with its seasonal Chef’s Tasting Menu, meticulously crafted by the visionary Chef Mitsunobu Nagae. Drawing on his rich experience from Michelin-starred establishments in Tokyo, Paris, and New York, including a recent tenure as Chef de Cuisine at Shun in Midtown Manhattan, Chef Mitsu curates a symphony of flavors that transcend borders.At l’abeille, guests experience a harmonious blend of French sophistication and Japanese precision. Complementing the exquisite tasting menu is a rotating selection of seasonal a-la-carte dishes, thoughtfully paired with selections from the wine cellar and a captivating cocktail program. Immerse yourself in an unparalleled dining experience at l’abeille, where each dish tells a story and every moment is a celebration of culinary excellence.
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