Passez la porte du 2941 restaurant !
Une vue magnifique | Une cuisine exceptionnelle | Un service élégant
2941 est l'un des plus célèbres restaurants de l'aire métropolitaine. Il se trouve niché au cœur de Falls Church (Virginia) et entouré de paysages luxuriants, de bassins de carpes koï, de cascades, d'œuvres d'art de classe mondiale et une vue imprenable sur le lac. Le chef Bertrand Chemel propose une cuisine américaine contemporaine aux saveurs audacieuses et à l'accent franco-méditerranéen. Nommé par le Washingtonian Magazine en 2014 parmi les 100 meilleurs restaurants, par le Northern Virginia Magazine en 2013 comme l'un des 50 meilleurs restaurants et par le Eater DC comme l'un des 38 restaurants incontournables de Washington, pour ne citer que quelques prix, le 2941 continue de charmer les gourmands avec son ambiance à la fois sophistiquée et détendue ainsi que sa cuisine inventive.
Le Härth, le plus récent et passionnant restaurant du Tysons Corner, propose une abondance de produits frais, cultivés et élevés localement. Cet établissement célèbre la nourriture américaine moderne avec une approche fraîche et contemporaine de la cuisine. Le chef Luc orchestre le menu du Härth en utilisant des ingrédients locaux provenant de fermes d'un peu partout dans la campagne du nord de la Virginie. Le Härth dispose également d'une terrasse au rez-de-jardin et de l'un des meilleurs ruchers du nord de la Virginie, avec 4 ruches produisant le miel du restaurant. Le menu propose des pains plats cuits sur feu de bois, les favoris de la cuisine réconfortante et de la confiture de bacon, une spécialité de la maison. Le restaurant vous propose une carte des vins et certains de ses nouveaux cocktails de spécialité au miel! Le Härth a également une grande salle à manger semi-privée, parfaite pour une réunion d'affaires ou une réception. Le chef et toute son équipe vous attendent!
RAMMY Awards Local Fine Dining restaurant providing nourishment & comfort. Shelter from the bustling world outside & let us look after you. Spacious Main Dining Room faces the open exhibition kitchen, Cozy Private Rooms, Open Patio, Full-service Bar or Chef’s Counter where you are right in the middle of all the action - your choice.Serving lunch & dinner, enjoy Clarity à la carte or gourmet prix fixe four-course dinner tasting menu changes frequently showcases the very best seasonal offerings, largely sourced from a close network of small farmers & suppliers from across the US.Everything is made in-house wherever possible: from charcuterie & bread to jams, juices and pickles.Attentive but informal, simple but sophisticated. Clarity is a perfect venue for private dining and special events. Our cozy size private rooms for smaller gatherings; and spacious rooms offer exquisite dining experience for large groups. Email us at reservations@clarityvienna.com
Chef Robert Maher conceptualized the name Maison Cheryl for his business partners late wife, Cheryl Glaessner, who passed in 2019. Cheryl’s warm spirit and love of the Parisian aesthetic are both elements that Maher has channeled into our inclusive French New-American Bistro. In our dining room, guests will enjoy an on-trend experience in a bright, bold space that boasts marble countertops, refurbished wood tables, and modern light fixtures. When you dine with us, we hope you experience the atmosphere of our family table where excellent service and delicious house-made desserts are a staple.
Green Pig Bistro (GPB) serves up classic, rustic French cooking with a decidedly American push. GPB embraces a seasonal menu of hearty entrées, sourcing most ingredients locally to satisfy the palate & support the local community. It has a casual setting with a lively and energetic vibe and delicious farm-to-table food prepared in an open kitchen alongside unique craft cocktails & beer and an extensive, thoughtfully curated wine list.GPB is open for Happy Hour every day from 4pm-6pm, Dinner every day from 5pm-close, and Brunch on Saturday and Sunday from 10am-2:30pm. Reservations highly encouraged. Reservations not accepted for Happy Hour - just stop in.We look forward to welcoming you!
Grand Cru est un bistro franco-américain et bar à vins proposant une cuisine raffinée dans une ambiance de style européen confortable. L'un des principaux avantages de Grand Cru est notre magasin de vins sur les lieux offrant plus de 450 vins haut de gamme du monde entier. Chacun de ces vins au prix de détail peut être dégusté avec votre souper moyennant de modestes frais de service à la table. Grand Cru propose également une sélection de plus de 50 bières domestiques et internationales rarement offertes. Grand Cru possède aussi un bar avec plusieurs cocktails et bières pression.
Le menu du Grand Cru se compose d'une gamme impressionnante de tapas, plats de classe mondiale, de fondues et desserts faits à la main. l'idée étant de proposer une nourriture exquise appariée à de grands vins à un prix que vous pouvez vous permettre. Mais si vous êtes d'humeur à manger à la maison, arrêtez et sélectionnez une bouteille de vin pour emporter.
Located in the West End neighborhood of Washington DC, James Beard Foundation Award-winning Restaurateur Ellen Yin's High Street Hospitality Group brings their acclaimed Philadelphia restaurant, a.kitchen+bar, to the nation's capital. Exploring the seasonality of the Chesapeake, the menu is a culmination of hyper-seasonal American small plates and an acclaimed natural wine and beverage program.Starting November 8th, join us from 4-5PM at the bar for Golden Hour. Our team has thoughtfully curated a selection of off-menu cocktails and bites, perfectly paired to indulge you after a long day. Immaculate vibes, soulful tunes and our talented team await. We look forward to welcoming you.Upcoming:Brunch begins November 9th.Lunch begins November 19th.Thanksgiving brunch from 9 am to 3 pm!
Le Wine House Fairfax est un détaillant de vins et un restaurant offrant le service complet, proposant plus de 500 vins de boutique du monde entier, à déguster à la maison ou en magasin avec le menu artisanal. Des murs pleins de bouteilles entourent un petit nombre de tables hautes et un bar. Dans le style européen, vous partagerez votre table pour une réservation pour deux personnes. Le Wine House Fairfax a été nommé « meilleur nouveau restaurant » par le Northern Virginia Magazine et est le gagnant de la « meilleure carte des vins » du Virginia Living Magazine. Le Wine House est ouvert pour le dîner et le souper 7 jours par semaine, avec réservations possibles pour le souper de 18h et celui de 20h30.
Macon Bistro & Larder is a locally owned neighborhood restaurant serving re-invented bistro cuisine in a warm, friendly atmosphere. Tony Brown, inspired by his southern roots and his world travels, brings together the cooking styles of Macon, Georgia, and Macon, France.
We have recently opened The Magnolia Room at Macon to accommodate more diners during dinner time. The Magnolia Room at Macon is located down the hall from Macon in the Chevy Chase Arcade on the left hand side and affords guests a more intimate and spacious dining experience. Depending on volume during peak dining times, your reservation may be seated in The Magnolia Room, offers the same great food and service.
Nestled in Herndon, our restaurant radiates the timeless charm of a Parisian bistro, offering a menu that celebrates classic French entrees with our own twist. Each dish is a testament to our commitment to quality and authenticity, crafted with passion and precision by our talented chef. From Trout Amandine to Steak Frites, every bite at La Bonne Vie is a journey through the flavors and traditions that define French gastronomy.At La Bonne Vie, we believe that dining is more than just a meal; it's an experience that enriches life and creates lasting memories. Our warm and inviting atmosphere, paired with attentive service and a thoughtfully curated wine selection, invites you to slow down, savor the moment, and indulge in the simple pleasures of good food and good company. Whether you're seeking a romantic evening out or a gathering with friends and family, La Bonne Vie welcomes you to embrace "the good life" in every delicious bite.