We are back from Summer Break and will resume restaurant service on September 4th!His world-famous restaurant, Le Bec-Fin, was one of the most renowned restaurants for over 40 years. Now, Georges Perrier is the inspiration behind Bistro Perrier, a classic French bistro at Walnut Hill College. Set inside a charming European courtyard, Bistro Perrier showcases traditional French fare and tableside service, led by Executive Chef Todd Braley. Located right in the heart of University City with free parking.
Located in University City, Louie Louie is an American bistro with a French inspired menu offering seasonal, ingredient-inspired dishes based on a classical combination of flavors. House-made pastries and an extensive beverage program highlighting wines by the glass and bottle as well as seasonal specialty cocktails and craft beers add to the dining experience. The décor pays homage to Art Nouveau and European cafes with a touch of the 1970s. Traditional wood tones, reclaimed subway tiles, tried and true black and white marble stones as flooring and wainscoting and blue and buttery leathers, fabrics and patterns bring color and graphic identities to the space. The Lounge offers custom lux seating, perfect for gathering with friends for cocktails and snacks. Outdoor seating reminiscent of French cafes is the ideal spot for dining and people watching.
Installé à l'AKA Rittenhouse Square, le restaurant américain contemporain a.kitchen vous invite à déguster une cuisine caractérisée par des saveurs audacieuses. Sa carte des vins, l'une des plus impressionnantes du pays, le place dans les 100 premiers restaurants à vins du classement de Wine Enthusiasts en 2015 et en 2016. Elle comporte plusieurs références provenant de la plupart des viticulteurs et producteurs artisanaux traditionnels les plus convoités du monde, ainsi qu'un grand choix de crus issus de vignerons bio de premier plan.
Amuse est un bar et brasserie chic situé dans l'hôtel-boutique de luxe, Le Meridien. Le chef, Sonny Ingui, sert une cuisine traditionnelle de bistrot français qui comprend des classiques tels que la soupe à l'oignon gratinée, la salade niçoise, le homard bouillabaisse et l'extraordinaire steak frites maison. La cuisine assaisonne aussi toutes ses charcuteries, y compris la saucisse de veau à la moutarde violette, le canard prosciutto & le bacon fumé au bois fruitier. Le bar ouvert, attirant et accueillant, propose une gamme de cocktails spéciaux soigneusement conçus et changeant selon les saisons.