Bin 35 Bistro on Brookside is one of the well known "go to" places in Tulsa. Owners Timothy and Annie Tow have given Tulsa an authentic, rustic interpretation of French / American cuisine here at Bin 35 Bistro. Our courtyard patio has been recognized as one of the most “unique and charming” places to dine in our city. Our staff is friendly and professional. Our monitored parking is directly behind the restaurant for your convenience. And, we love being a part of the local restaurant family on Brookside. We invite you to enjoy a unique casual fine dining experience here in the heart of Brookside at Bin 35.
Doc"s Wine & Food is located in the Brookside district of Tulsa, Ok. Doc's has a niche with New Orleans creole cuisine along with fresh daily oysters and seafood. Executive chef Tim Richards and sous chef Ronnie Mullins and their team work to create daily feature dishes and seasonal menu items as well as vegetarian or vegan food choices.Doc's Wine & Food also offers a bar centric atmosphere and provides both classic cocktails as well as our own interpretation on creations inspired by the team behind the bar. There is an emphasis on seasonal cocktails . The wine list features a wide variety of both Old and New World wines. Live music is available every Sunday from 5-8 or 6-9 pm. Doc's also offers two patios for dining.
Le Chalkboard est un restaurant confortable niché au niveau inférieur de l'historique hôtel Ambassador. Le mélange de saveurs continentales et européennes fait du Chalkboard l'un des emplacements de choix pour manger à Tulsa. Le restaurant propose trois salles privées et un service de traiteur. Il est ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper, sept jours par semaine et 365 jours par an. Le bar du Chalkboard est un excellent endroit pour déguster un cocktail classique avant un spectacle au centre-ville ou pour profiter d'une bouchée et d'une bonne conversation, que ce soit en compagnie des habitants du coin ou des voyageurs d'affaires.
Situé au Utica Square, le premier quartier de magasinage de Tulsa, le Polo Grill est niché dans un joli coin et compte bien dépasser vos attentes. Depuis 3 décennies, le chef propriétaire Robert Merrifield a mené la scène gastronomique d'Oklahoma, avec ses menus novateurs et un service de qualité supérieure, orienté vers le client. La carte primée des vins est le rêve de tout amoureux des vins, proposant plus de 1200 sélections à explorer, tout en agrémentant votre expérience culinaire. Des fruits de mer de saison et des steaks de catégorie USDA sont quelques-uns des plats les plus courus du chef.