Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants franco-américains à Little Italy / University Village

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

10 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Bar La Rue
4.6
Exceptionnel(167)
Prix : cher
• French american • West Loop
Réservé 34 fois aujourd'hui
Bar La Rue celebrates French-American cuisine with an inventive cocktail program in the heart of Fulton Market. The stylish space boasts a beautiful all-season, street-side, walk-in-friendly pergola bar and dining area, perfect for a cozy patio experience. The menu incorporates French plays on approachable American comfort foods, offering an inviting setting for lunch, brunch, or dinner. Whether you're enjoying cocktails at the bar, celebrating birthdays, or planning a romantic date, Bar La Rue provides a Mediterranean-inspired atmosphere perfect for any occasion.
Photo du restaurant La Grande Boucherie - Chicago
4.6
Exceptionnel(863)
Prix : très cher
• French american • River North (Chicago)
Réservé 61 fois aujourd'hui
Housed in Chicago’s Belle Époque building, the unique Art Nouveau-inspired space honors the iconic building’s legacy while providing guests with a one-of-a-kind atmosphere and menu. La Grande Boucherie blends the ambiance of an indulgent steakhouse with a refined Parisian brasserie charm, and fuses traditional French cuisine with Chicago’s River North culinary heritage. The two-story restaurant boasts custom curved stained-glass windows overlooking the bustling streets of Chicago. The interior features custom mosaic marble floors, authentic fixtures, and a racetrack bar sourced from France. Guests can lean into the view and take in all that Chicago has to offer.
Photo du restaurant Francois Frankie
4.6
Exceptionnel(161)
Prix : cher
• French american • Centre-ville / Loop
Réservé 13 fois aujourd'hui
Francois Frankie is an American Brasserie featuring a rotating carousel bar and food from Executive Chef Matt Ayala in the heart of Chicago's Loop area. Perfect for dinner before the theater, the menu highlights French classics like escargot, steak tartare, mussels and steak frites, alongside contemporary American fare, including one of the city''s best cheeseburgers.
Photo du restaurant avec River North
4.7
Exceptionnel(414)
Prix : raisonnable
• French american • River North (Chicago)
Réservé 78 fois aujourd'hui
located in the heart of River North, avec features Midwestern takes on Mediterranean classics under the culinary direction of James Beard award-winning chef, Paul Kahan and executive chef Dylan Patel. pair your meal with an incredible array of carefully chosen wines curated by wine director Bret Haire, or simply stop by for a delicious cocktail at our expansive bar.
Photo du restaurant NoMI
4.7
Exceptionnel(3090)
Prix : cher
• French american • Gold Coast / Streeterville
Réservé 34 fois aujourd'hui
Le NoMI se caractérise par la passion et l'engagement d'une bonne cuisine, aux saveurs saisonnières. Vous bénéficierez d'un personnel accueillant et d'un service impeccable au NoMI. Situé dans le Park Hyatt Chicago, le NoMI sert une cuisine élégante et simple, dans un cadre décontracté. Profitez de son ambiance chic, de sa cuisine ouverte et de sa vue imprenable sur la Michigan Avenue. Depuis les 7 étages, vous pourrez savourer une cuisine rustique, des sushis frais, des vins exquis, avec une vue imprenable sur Water Tower Place et le lac Michigan, dans une ambiance urbaine contemporaine. La conception ouverte du restaurant vous accueille au cœur de la cuisine : vous aurez l'occasion unique de vous connecter et d'interagir avec l'équipe de cuisine à quelques pas de vous.
Photo du restaurant Venteux Brasserie, Cafe, & Oyster Bar
4.4
Génial(1120)
Prix : raisonnable
• French american • Centre-ville / Loop
Réservé 3 fois aujourd'hui
Residing within Michigan Avenue's famed Carbide & Carbon building is a stylish and modern French restaurant, serving classic French fare with a contemporary twist. Through a unique dining experience crafted with passion and precision by Executive Chef Marcel Heiduk, guests are transported to the bustling brasseries that define the Parisian lifestyle. This is Venteux.
Photo du restaurant North Pond
4.8
Exceptionnel(4766)
Prix : très cher
• French american • Lincoln Park
Réservé 7 fois aujourd'hui
Au sein du Lincoln Park, au bord d'un étang avec vue impressionnante sur les toits de Chicago, il est impossible de nier que North Pond est situé à l'endroit le plus beau de la ville. Le chef Bruce Sherman s'inspire du marché et utilise des ingrédients exceptionnels selon l'époque de leur pleine saison. Sa cuisine est une métaphore du décor Arts & Crafts de la salle à manger - des couches complexes et subtiles créent un ensemble simple et élégant.
Photo du restaurant Eight Bar and Patio
4.5
Génial(61)
Prix : très cher
• French american • Gold Coast / Streeterville
Réservé 4 fois aujourd'hui
Whether it’s a champagne filled lunch with friends or just a spontaneous Tuesday night out, our Gold Coast gem is where luxury meets ease. From sushi and chops to unforgettable moments, we’re here to take care of you. Experience relaxed luxury, and make your reservation today. (Seating areas can be requested, but may not be guaranteed. Patio seating available on a first come, first serve basis)
Photo du restaurant Taureaux Tavern, Bar and Brasserie
4.5
Génial(179)
Prix : raisonnable
• French american • Centre-ville / Loop
Réservé 1 fois aujourd'hui
Taureaux Tavern is an elevated yet inviting French-inspired restaurant and bar in the heart of Chicago’s Loop neighborhood. Designed as an all encompassing dining experience, Taureaux Tavern offers multiple areas of service and a year-round patio alongside Executive Eric Tiglao's artfully crafted menu.
Photo du restaurant Hemmingway's Bistro
4.6
Exceptionnel(1226)
Prix : raisonnable
• French american • Oak Park
Réservé 13 fois aujourd'hui
At Hemmingway's Bistro the menu combines classic French dishes with the freshest Midwest ingredients. The daily specials reflect the chef's love for fresh seafood. Using mostly East-coast seafood flown in from Boston daily, the chef creates dishes like wild mushroom-crusted halibut on horseradish whipped potatoes and roasted sea bass on Caussoulet beans.There is also a Parisian seafood bar offering towers of Plateau de Fruit de Mer with fresh oysters, clams, shrimp, and lobster.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable