Chef Robert Maher conceptualized the name Maison Cheryl for his business partners late wife, Cheryl Glaessner, who passed in 2019. Cheryl’s warm spirit and love of the Parisian aesthetic are both elements that Maher has channeled into our inclusive French New-American Bistro. In our dining room, guests will enjoy an on-trend experience in a bright, bold space that boasts marble countertops, refurbished wood tables, and modern light fixtures. When you dine with us, we hope you experience the atmosphere of our family table where excellent service and delicious house-made desserts are a staple.
Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
Restaurant élégant et sophistiqué, l'Oval Room est situé près de Farragut Square en face de la Maison Blanche, ce qui explique sa popularité auprès des politiciens, des journalistes, des lobbyistes, des avocats et des anciens présidents. Le cadre est contemporain et chic. Il propose des salles privées. Sa cuisine américaine moderne de saison a charmé les critiques comme les connaisseurs. USA Today a dit de la terrasse fleurie de l'Oval Room qu'il s'agissait de l'un des meilleurs endroits du pays pour manger en plein air. L'Oval Room a reçu la récompense « Distinguished Restaurant of North America Award ». Il est fier d'avoir été élu restaurant de l'année par Modern Luxury Washington D.C. ! Son chef exécutif, John Melfi, et son équipe concoctent d'incroyables plats de saison et vous attendent avec impatience à l'Oval Room. Le récit de Modern Luxury Washington DC est disponible à l'adresse suivante :
http://dc.modernluxury.com/dining/restaurant-year-oval-room
MICHELIN-starred Chef Matt Baker's second restaurant is an homage to his late mother. Join us for Summer Restuarant Week, August 12th-25th for $35 lunch options and a $55 dinner menu! Guests can enjoy the bar and lounge, perfect for dining solo or gathering with friends. Weekends are reserved for delectable brunch options, served alongside craft cocktails. A slight departure from his highly-acclaimed Michelin-starred restaurant, Gravitas- the approach to all things culinary at Michele's is just as seasonal and serious, but playful and accessible. We have a celebration fit for any occasion: the perfect blend of delicious food, live entertainment, and great company! Now offering lunch, Mondays-Fridays 11:00am-3:00 pm.Ask about our specialty features:Monday Burger Night Wine Down WednesdaysLive Music & Prime Steaks Every ThursdayHalf-Shell Happy HoursSeasonal Happenings & More!
Located in the West End neighborhood of Washington DC, James Beard Foundation Award-winning Restaurateur Ellen Yin's High Street Hospitality Group brings their acclaimed Philadelphia restaurant, a.kitchen+bar, to the nation's capital. Exploring the seasonality of the Chesapeake, the menu is a culmination of hyper-seasonal American small plates and an acclaimed natural wine and beverage program.Join us from 4-5PM at the bar for Golden Hour. Our team has thoughtfully curated a selection of off-menu cocktails and bites, perfectly paired to indulge you after a long day. Immaculate vibes, soulful tunes and our talented team await. We look forward to welcoming you.
Situé à côté de l'hôtel Willard InterContinental, Café du Parc propose une cuisine classique française de type bistro dont les prix modérés vont de 8$ à 35$ pour le déjeuner, le dîner, les collations d'après-midi, le souper ou les mets pour emporter. Avec des plats tels que les moules marinières et son décor simple et sophistiqué, Café du Parc incarne l'expérience de bistrot classique et les plaisirs de la gastronomie décontractée.
Serge Devesa, le nouveau chef du Willard InterContinental, puise dans ses connaissances élargies des traditions culinaires françaises et son expérience internationale afin de façonner et définir le menu chez Café du Parc.
Selon le chef Serge, il faut résister aux raccourcis modernes et l'utilisation de produits frais locaux et de techniques de cuisine traditionnelle sont essentielles.
Jackie offers modern American cuisine with nods to classic flavors. Seasonal menus showcase innovative creations alongside American classics, all with fresh sustainably-harvested ingredients; add creative cocktails, a beautiful wine list, and impeccable service - a perfect setting for a comfortable satisfying brunch or dinner.
Green Pig Bistro (GPB) serves up classic, rustic French cooking with a decidedly American push. GPB embraces a seasonal menu of hearty entrées, sourcing most ingredients locally to satisfy the palate & support the local community. It has a casual setting with a lively and energetic vibe and delicious farm-to-table food prepared in an open kitchen alongside unique craft cocktails & beer and an extensive, thoughtfully curated wine list.GPB is open for Happy Hour every day from 4pm-6pm, Dinner every day from 5pm-close, and Brunch on Saturday and Sunday from 10am-2:30pm. Reservations highly encouraged. Reservations not accepted for Happy Hour - just stop in.We look forward to welcoming you!
Le bar à vins Cork a été fondé par Diane Gross et Khalid Pitts, deux habitants de Logan Circle. Ils souhaitaient ouvrir un lieu accueillant au sein de leur quartier, qui permettraient aux gens de venir avec leurs amis et leur famille essayer des vins exceptionnels, souvent issus de régions inexplorées du monde et mariés à une cuisine simple et locale. Le Cork sert au moins 50 vins au verre et 250 bouteilles de petits producteurs du monde entier. Le Cork est un bar abordable, élégant et décontracté qui démystifie l'univers vinicole en mettant à votre disposition des descriptions précises de ce que vous buvez, avec les régions et les cépages, ainsi qu'en vous suggérant des accords mets et vin, pour accompagner votre verre d'un plat ou d'une petite assiette en parfaite adéquation. Les propriétaires ont ouvert le Cork parce qu'ils souhaitaient partager leur amour de la cuisine et du vin avec les habitants du quartier, dans une atmosphère confortable où le vin et la cuisine peuvent être appréciés de tous.