Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
MICHELIN-starred Chef Matt Baker's second restaurant is an homage to his late mother. Join us for Summer Restuarant Week, August 12th-25th for $35 lunch options and a $55 dinner menu! Guests can enjoy the bar and lounge, perfect for dining solo or gathering with friends. Weekends are reserved for delectable brunch options, served alongside craft cocktails. A slight departure from his highly-acclaimed Michelin-starred restaurant, Gravitas- the approach to all things culinary at Michele's is just as seasonal and serious, but playful and accessible. We have a celebration fit for any occasion: the perfect blend of delicious food, live entertainment, and great company! Now offering lunch, Mondays-Fridays 11:00am-3:00 pm.Ask about our specialty features:Monday Burger Night Wine Down WednesdaysLive Music & Prime Steaks Every ThursdayHalf-Shell Happy HoursSeasonal Happenings & More!
Restaurant élégant et sophistiqué, l'Oval Room est situé près de Farragut Square en face de la Maison Blanche, ce qui explique sa popularité auprès des politiciens, des journalistes, des lobbyistes, des avocats et des anciens présidents. Le cadre est contemporain et chic. Il propose des salles privées. Sa cuisine américaine moderne de saison a charmé les critiques comme les connaisseurs. USA Today a dit de la terrasse fleurie de l'Oval Room qu'il s'agissait de l'un des meilleurs endroits du pays pour manger en plein air. L'Oval Room a reçu la récompense « Distinguished Restaurant of North America Award ». Il est fier d'avoir été élu restaurant de l'année par Modern Luxury Washington D.C. ! Son chef exécutif, John Melfi, et son équipe concoctent d'incroyables plats de saison et vous attendent avec impatience à l'Oval Room. Le récit de Modern Luxury Washington DC est disponible à l'adresse suivante :
http://dc.modernluxury.com/dining/restaurant-year-oval-room
Jackie offers modern American cuisine with nods to classic flavors. Seasonal menus showcase innovative creations alongside American classics, all with fresh sustainably-harvested ingredients; add creative cocktails, a beautiful wine list, and impeccable service - a perfect setting for a comfortable satisfying brunch or dinner.
Situé à côté de l'hôtel Willard InterContinental, Café du Parc propose une cuisine classique française de type bistro dont les prix modérés vont de 8$ à 35$ pour le déjeuner, le dîner, les collations d'après-midi, le souper ou les mets pour emporter. Avec des plats tels que les moules marinières et son décor simple et sophistiqué, Café du Parc incarne l'expérience de bistrot classique et les plaisirs de la gastronomie décontractée.
Serge Devesa, le nouveau chef du Willard InterContinental, puise dans ses connaissances élargies des traditions culinaires françaises et son expérience internationale afin de façonner et définir le menu chez Café du Parc.
Selon le chef Serge, il faut résister aux raccourcis modernes et l'utilisation de produits frais locaux et de techniques de cuisine traditionnelle sont essentielles.
A cozy full service restaurant in the heart of Capitol Hill. With executive chef Joseph Nardo in our kitchen, and known Capitol Hill restaurant alumni Bart Hutchins on our floor; come and join us for cocktails, wines, and well composed french dishes in the evening. Or if you are an early bird, we have a full cafe and daytime service offering our house blend espresso, a beautiful selection of teas, and a separate daytime food menu to help you start your day. We are open Wednesday to Sunday. Our daytime service is 8am till 3pm, and dinner is from 5pm till late. Hope to see you soon!- Butterworth's
Located in the West End neighborhood of Washington DC, James Beard Foundation Award-winning Restaurateur Ellen Yin's High Street Hospitality Group brings their acclaimed Philadelphia restaurant, a.kitchen+bar, to the nation's capital. Exploring the seasonality of the Chesapeake, the menu is a culmination of hyper-seasonal American small plates and an acclaimed natural wine and beverage program.Starting November 8th, join us from 4-5PM at the bar for Golden Hour. Our team has thoughtfully curated a selection of off-menu cocktails and bites, perfectly paired to indulge you after a long day. Immaculate vibes, soulful tunes and our talented team await. We look forward to welcoming you.Upcoming:Brunch begins November 9th.Lunch begins November 19th.Thanksgiving brunch from 9 am to 3 pm!
Le bar à vins Cork a été fondé par Diane Gross et Khalid Pitts, deux habitants de Logan Circle. Ils souhaitaient ouvrir un lieu accueillant au sein de leur quartier, qui permettraient aux gens de venir avec leurs amis et leur famille essayer des vins exceptionnels, souvent issus de régions inexplorées du monde et mariés à une cuisine simple et locale. Le Cork sert au moins 50 vins au verre et 250 bouteilles de petits producteurs du monde entier. Le Cork est un bar abordable, élégant et décontracté qui démystifie l'univers vinicole en mettant à votre disposition des descriptions précises de ce que vous buvez, avec les régions et les cépages, ainsi qu'en vous suggérant des accords mets et vin, pour accompagner votre verre d'un plat ou d'une petite assiette en parfaite adéquation. Les propriétaires ont ouvert le Cork parce qu'ils souhaitaient partager leur amour de la cuisine et du vin avec les habitants du quartier, dans une atmosphère confortable où le vin et la cuisine peuvent être appréciés de tous.
Join us at Willard InterContinental Washington, D.C. for a special Thanksgiving Brunch on Thursday, November 28. You will be seated in the famed Willard and Crystal Ballrooms, the two most iconic rooms in the hotel. Seating will be offered at 11:00 a.m., 11:30 a.m., 2:00 p.m., and 2:30 p.m. Enjoy this scrumptious presentation of epicurean delights created by Executive Chef Gyo Santa and Willard’s culinary team. This year’s highlights include a Fruit de Mer and Charcuterie & Cheese Displays, a carving station featuring Roasted Herb-Marinated Turkey, Slow-Roasted Prime Rib, and Cedar Plank Roasted Salmon for Thanksgiving, and Slow-Roasted Prime Rib, Baked Ham, and Herb-Crusted Leg of Lamb for Christmas, plus all the holiday fixings. $195 per adult | Includes bottomless Mimosas, Bellinis, and Bloody Marys.$85 per child (5-12 years of age)All prices are subject to a 24% service charge and sales tax. Each seating will have a time limit of 2 hours.