Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.

Meilleurs restaurants de de la ferme à la table à Old Town Alexandria

Prix
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

14 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Farm Table
4.8
Exceptionnel(501)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Wake Forest
Réservé 12 fois aujourd'hui
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Photo du restaurant KILN
4.5
Génial(71)
Prix : cher
• Farm to table • Alexandria
Réservé 11 fois aujourd'hui
Kiln is a thoughtful & locally sourced restaurant from the team behind Hotel Heron. Our menus represent the best ingredients the mid-Atlantic has to offer. Our open kitchen, centered around a live-fire hearth, invites guests to interact with the team and watch as we cook each night. Look for the warm glow at the corner of Prince & Washington in the heart of Old Town Alexandria.
Photo du restaurant The Study
4.9
Exceptionnel(324)
Prix : cher
• Farm to table • Alexandria
Réservé 3 fois aujourd'hui
Discover our Modern American menu inspired by Chef Tomas Chavarria’s Mesoamerican heritage and training. Our regionally sourced plates such as Korobuta Pork Belly and Seven Hills Farms Center Cut Steak are complimented by our library of classic cocktails. Grab your favorite sip and savor attentive service, a luxe atmosphere, and live entertainment in a boutique hotel.
Photo du restaurant Copperwood Tavern
4.5
Génial(2444)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Arlington
Réservé 17 fois aujourd'hui
Situé à Arlington, en Virginie, le restaurant-cabane Copperwood Tavern vous attend pour une expérience mémorable dans sa confortable oasis, coupée de l'agitation de la ville. Vous pourrez y apprécier une cuisine exceptionnelle, convoquant les ingrédients de la ferme à la table, ainsi qu'une carte de qualité. Solidaire des agriculteurs de la région et de l'économie locale, l'établissement nourrit une passion pour la promotion d'une nourriture meilleure, plus fraîche et plus naturelle dans votre vie. Le restaurant vous sert des viandes à la carte, assaisonnées simplement, de sorte à mettre en évidence leur goût authentique. Le menu du bar du Copperwood Tavern prolonge tout simplement sa cuisine en s'inscrivant dans une mixologie classique. Tous ses sirops et ses boissons sans alcool pour cocktails sont préparés maison avec des ingrédients frais et locaux. La carte est revue toutes les saisons, pour y introduire les saveurs et ingrédients du moment avec une sélection locale de spiritueux traditionnels et artisanaux.
Photo du restaurant SHIA Restaurant
Prix : très cher
• Farm to table • Washington
Réservé 14 fois aujourd'hui
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.** Please note, SHIA does not accommodate children in our dining experiences. **
Photo du restaurant The Dabney
4.7
Exceptionnel(230)
Prix : très cher
• Farm to table • Shaw
Réservé 22 fois aujourd'hui
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Photo du restaurant Centrolina
4.6
Exceptionnel(2085)
Prix : très cher
• Farm to table • Penn Quarter
Réservé 36 fois aujourd'hui
Le Centrolina est un restaurant italien doté d'une épicerie, détenu et géré localement par le chef Amy Brandwein, situé dans le nouveau bâtiment du CityCenterDC à Washington. L'Osteria sert un menu de saison qui change tous les jours composé de plats italiens authentiques et innovants proposés chaque jour pour le dîner et le souper. Le menu du chef Brandwein est inspiré des produits italiens régionaux et saisonniers et de la grande variété de produits que le chef sélectionne dans l'épicerie voisine. L'épicerie compte un choix de spécialités italiennes importées ainsi que de la viande d'origine locale, du poisson issu de la pêche durable, ainsi que des produits provenant de fermes locales. Le Centrolina prépare chaque jour des pâtes et des sauces fraîches et artisanales, des antipasti et des plats de résistance à emporter. La boulangerie du Centrolina dispose d'une gamme de biscotti, crostata et gâteaux qui changent chaque jour. Vous y dégusterez aussi du pain d'origine locale confectionné au Bread Furst et bénéficierez d'un bar Barista à service complet servant du café Vigilante.
Photo du restaurant Silver - Cathedral Commons
4.4
Génial(999)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Cleveland Park
Réservé 13 fois aujourd'hui
SILVER is an New American Brasserie with a distinctive new shine. Led by award-winning Chef, Ype Von Hengst, SILVER’s menu features contemporary American cuisine and healthier choices, influenced by the great brasseries from around the world. We specialize in offering a broad menu of contemporary favorites, seasonal specials, and healthier options, featuring ingredients from local farms and purveyors. Our bar menu features hand-crafted pre-prohibition style cocktails, local brews and American wines carefully curated to showcase the traditions of American wine makers. Open early until late, serving breakfast, lunch, dinner and late night brunch. SILVER offers the choices for how you live and a healthy dose of what you crave.
Photo du restaurant TATI Farm to Table
4.5
Génial(657)
Prix : cher
• Farm to table • Budapest
Réservé 67 fois aujourd'hui
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
Photo du restaurant Olivea Farm to Table
4.8
Exceptionnel(44)
Prix : très cher
• Farm to table • Ensenada
Réservé 3 fois aujourd'hui
Bienvenidos a Olivea Farm to Table, donde la excelencia culinaria se encuentra con la elegancia refinada. En Olivea, abrazamos la belleza de lo que ofrece el campo, brindándote una experiencia culinaria exquisita que celebra los ingredientes más frescos de nuestro propio huerto. Disfruta de una experiencia gastronómica sin igual en Valle de Guadalupe. Disfruta de nuestra experiencia formal de alta cocina, donde el arte del Chef Rafael Magaña toma protagonismo. Sumérgete en los exquisitos sabores de nuestra cena por tiempos, meticulosamente diseñada para destacar lo mejor de la abundante cosecha de nuestro propio huerto. Cada platillo es una sinfonía de sabores, texturas y deleites visuales, y es un testimonio de la armonía entre el atractivo visual y el sabor tentador, permitiéndole a nuestros distinguidos comensales saborear cada ingrediente en todo su esplendor.Deléitate con los sabores de la naturaleza, acompañados de los mejores vinos de vinícolas aledañas.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable