Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Conçu par le designer acclamé Adam D. Tihany, le design contemporain du restaurant Summit est inspiré par la grandeur du pic Pike et fournit un contrepoint étonnant à l'élégance classique de l'hôtel The Broadmoor. Du bois, métal, verre, cuir et tissus sont tous utilisés à travers la salle à manger pour évoquer une ambiance moderne, mais tout autant naturelle qui s'adapte parfaitement au menu audacieux du bistro français qu'est le restaurant Summit, ainsi qu'à ses vins novateurs et qu'à son programme de cocktails.
Tout commence avec les meilleurs ingrédients américains et les produits trouvés saisonnièrement à travers le pays, qui sont combinés à des techniques de cuisson classiques. Que ce soit le maïs du Colorado en septembre, les pétoncles de Nantucket Bay en novembre, ou les tomates anciennes retrouvées en plein coeur de l'été, le menu stellaire, composé d'ingrédients les plus aimés tout au long de l'année et les sélections saisonnières en constante évolution du restaurant Summit, trouve sa force dans un réseau national dynamique de plusieurs fournisseurs de compétence supérieure qui remplissent la cuisine des meilleurs ingrédients possibles.
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
Bienvenidos a Olivea Farm to Table, donde la excelencia culinaria se encuentra con la elegancia refinada. En Olivea, abrazamos la belleza de lo que ofrece el campo, brindándote una experiencia culinaria exquisita que celebra los ingredientes más frescos de nuestro propio huerto. Disfruta de una experiencia gastronómica sin igual en Valle de Guadalupe. Disfruta de nuestra experiencia formal de alta cocina, donde el arte del Chef Rafael Magaña toma protagonismo. Sumérgete en los exquisitos sabores de nuestra cena por tiempos, meticulosamente diseñada para destacar lo mejor de la abundante cosecha de nuestro propio huerto. Cada platillo es una sinfonía de sabores, texturas y deleites visuales, y es un testimonio de la armonía entre el atractivo visual y el sabor tentador, permitiéndole a nuestros distinguidos comensales saborear cada ingrediente en todo su esplendor.Deléitate con los sabores de la naturaleza, acompañados de los mejores vinos de vinícolas aledañas.
Voted "The Best Newcomer" restaurant at the recent May 2023 Food Reader Awards, The Farm Table is all about taking food off the farm & into the fire, celebrating the simplicity of beautiful ingredients grown, reared, caught & crafted on our doorstep.We aim to get as much from our farm onto your table as possible and if it’s not from our farm it’s from our vibrant community of like-minded artisan food producers, farmers & fisherman who share our passion. Open everyday 12pm-3pm for lunch and evenings on Wednesday, Thursday, Friday & Saturday 6pm-9pm