Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants de de la ferme à la table à Livermore

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

21 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Farm Table
4.8
Exceptionnel(515)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Wake Forest
Réservé 23 fois aujourd'hui
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Photo du restaurant Elevation LVK
4.0
Excellent(423)
Prix : cher
• Farm to table • Livermore
Réservé 1 fois aujourd'hui
Open for In-door & Patio Dining! Lunch/Small Plates/Dinner Wed-Fri, Brunch Sat/Sun, DJ Thurs at 6 pm, Live music Fri/Sat 6-9 pm, and Sun 11-2 pm. Elevation LVK is a full service restaurant at the Livermore Airport in the terminal building overlooking the jet runway.Every aspect of our service is geared towards fine dining and the most unique experience in a relaxing and inspirational setting while seasonal recipes provide the finest quality of food from California Farmers and Foragers, prepared with love and care.We strive to make your experience a memorable one, while we change our menu by the season, we will always have your favorites.Our wine list features the finest local wines.The dining experience includes calming views of the rolling hills of Livermore Valley in the backdrop to the Airport setting with airplanes and helicopters in the foreground.The year around aviation events add a novelty to the experience at Elevation LVK.
Photo du restaurant Farm and Vine
4.6
Exceptionnel(965)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Burlingame
Réservé 7 fois aujourd'hui
We are open for takeout, thank you for supporting us!Farm & Vine Bistro is the culinary vision of Chef Hakan. We are a new restaurant now opened in Burlingame. Chef Hakan brings the art of food on to your plate. His 25 years of experience in San Francisco and the Bay Area, along with his ambition for food and cooking, make him famous at local neighborhood restaurants. He takes classic dishes and gives them a personalized touch using only the finest foods from local farms and around the world. From our array of starters to our mouth-watering desserts, you're sure to find a new favorite!
Photo du restaurant Flea Street
4.7
Exceptionnel(2637)
Prix : cher
• Farm to table • Menlo Park
Réservé 11 fois aujourd'hui
Le Flea Street Cafe fait partie des endroits incontournables de la Silicon Valley depuis 1980. L'atmosphère contemporaine, sophistiquée et accueillante en fait le lieu idéal pour prendre un cocktail, ainsi que pour des réunions d'affaires et des évènements privés. Jesse Ziff Cool, avec sa remarquable équipe, crée une expérience culinaire mémorable, bienfaisante et expressive. Le menu est une célébration de la riche communauté culinaire de la Californie du Nord : les fruits de mer sont pêchés dans le Pacifique, les produits proviennent de fermes locales, la viande est issue d'un élevage en pâturage ou nourri au fourrage, pour ne citer que quelques exemples. Le Flea Street Cafe propose une cuisine innovante mais accessible qui met en valeur le meilleur de la saison. Le bar animé mais intime est spécialisé dans les martinis et les cocktails uniques préparés avec des liqueurs de petite production. La grande carte des vins sélectionnée avec soin présente le meilleur des extraordinaires vignobles de Californie avec un accent sur l'appellation locale, Santa Cruz Mountains.
Photo du restaurant Los Gatos Parkside
4.7
Exceptionnel(480)
Prix : cher
• Farm to table • Los Gatos
Réservé 47 fois aujourd'hui
Our mission is to share our passion for sustainably sourced ingredients. Los Gatos Parkside is all about freshness. Chef Noe Briseno and our team bring their passion for sustainably sourced ingredients to create an approachable menu showcasing the seasonal bounties of the Bay Area. We pride ourselves on using fresh, organic & locally sourced ingredients whenever possible.
Photo du restaurant Revival Bar+Kitchen
4.5
Génial(2782)
Prix : cher
• Farm to table • Berkeley
Réservé 22 fois aujourd'hui
Revival Bar + Kitchen sert une cuisine distinctive, d'origine locale, de la ferme à la table, de la barbe à la queue (bbq), tout à fait délicieuse pour le souper. Le bar mélange des cocktails originaux, fabriqués à la main, et un petit menu de bar est disponible pour satisfaire les appétits de fins de soirées. L'endroit dispose d'une salle privée de 40 personnes pour tout: des dîners d'affaires aux fêtes de mariage.
Photo du restaurant lelé kitchen
4.9
Exceptionnel(27)
Prix : très cher
• Farm to table • Los Gatos
Réservé 15 fois aujourd'hui
Lele Kitchen is a continuation of Lena Leskina’s beloved bakery and cafe, now expanding into upscale dining with a California farm-to-table and Eastern European twist. Chef Ulad Skoblia curates a menu that celebrates bold Slavic flavors — caviar, smoked fish, dill, and root vegetables — infused with California’s seasonal ingredients.Nestled near the scenic Santa Cruz Mountains, our location inspires both our seasonal cuisine and wines. Advanced Sommelier Fedar Kamkou guides the wine program, highlighting Californian winemakers to pair perfectly with each dish. Our casual upscale atmosphere blends classy sophistication with a relaxed vibe, perfect for any occasion — whether it's a cozy dinner with friends or a special family night out. And yes, we’re kid-friendly, with special touches like a small children’s menu.Whether you’re savoring oysters, clay pot-roasted rabbit, or treating yourself to our dessert at Lele Kitchen, you’ll experience the best of creative, chef-driven cuisine.
Photo du restaurant Cultivar
4.8
Exceptionnel(239)
Prix : cher
• Farm to table • Marina / Cow Hollow / Presidio
Réservé 12 fois aujourd'hui
Mo-Sat: Food until 9pm, Wine until 10pm Sun: Food until 8:45pm Wine until 9pmSat/Sun: Brunch: 11am-3pm Cultivar San Francisco is an wine-centric farm to table restaurant by Cultivar Wine. The menu is inspired by locally-sourced seasonal ingredients including from our culinary garden at Caspar Estate. The menu complements hand-crafted wines from our Cultivar Winery and boutique wines from California and beyond. Cultivar Wine club flights are available. Cultivar Wine Club members get 20% off their Cultivar wine and Cultivar food. Join our Cultivar Wine Club!Our back patio has a fireplace, heaters and festive lighting, perfect setting for a private dinner or a celebration. Sidewalk tables on Chestnut have heaters, great for people watching and guests with dogs. Seasonal dishes and Cultivar Wines available for take out and to go.Our location is near the Lyon St. entrance to the Presidio, near the Palace of Fine Arts and in the Marina District of San Francisco.
Photo du restaurant Danville Harvest
4.6
Exceptionnel(1582)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Danville
Réservé 27 fois aujourd'hui
Harvest is about sharing around the table. Brunch and Lunch menus feature both classic and creative favorites.  Our Dinner menu encourages diners to explore a variety of options with our shared small plates.Chef Noe Briseno and our team bring their passion for sustainably sourced ingredients to create an approachable menu showcasing the seasonal bounties of the Bay Area. We pride ourselves on using fresh, organic & locally sourced ingredients whenever possible. Our award winning bar program features seasonal craft cocktails and the largest whiskey selectionin the Tri-Valley Area. Try something new with our build your own Manhattan Project. Please contact Danville Harvest directly for larger groups or special requests: info@danvilleharvest.com.
Photo du restaurant CAMPER
4.6
Exceptionnel(851)
Prix : cher
• Farm to table • Menlo Park
Réservé 15 fois aujourd'hui
LB Steak, dirigé par le célèbre chef-propriétaire Roland Passot, est un restaurant de steaks et de fruits de mer moderne américain à l'élégance décontractée reflétant le charme distinctif de son environnement et de son voisinage. Le menu de saison de notre chef de cuisine met en valeur les viandes élevées biologiquement, le poisson pêché à la ligne, et seulement les produits locaux et d''agriculture biologique les plus frais, les desserts décadents, les cocktails faits maison, les bières artisanales, et une gamme de vins nationaux et importés. La sélection variée de fruits de mer et des steaks est renommée. Situé dans le quartier animé de Menlo Park, le restaurant est l'endroit où les gens se rassemblent pour se détendre, socialiser, et profiter de la nourriture et des boissons de qualité exceptionnelle. Réunissez-vous!

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable