Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Vive la nourriture !
Le restaurant croit en la passion éclectique mais abordable de la cuisine. Les chefs puisent leur inspiration de la cuisine française et italienne classique, en utilisant des ingrédients locaux de saison qui donnent une touche moderne à chaque plat. Les menus en constante évolution reflètent les efforts de la collaboration de l'équipe avec des fournisseurs uniques, les fermiers locaux et les producteurs artisans. Rejoignez-nous pour une expérience culinaire sans prétention.
Wildflower is a restaurant that highlights seasonal, locally-sourced, plant-forward shared plates. Wildflower boasts a stunning bar featuring exquisite cocktails & natural wines. The experience draws inspiration from the Western landscape and the traditions of the neighborhood's original Italian and Mexican settlers. Features on the menu such as the "Bouquet of Wildflowers," a chef-driven server-tailored tasting experience, have proven to be successful and highly appreciated by guests.Due to the limited size of the space we kindly ask our guests making reservations to join us for dinner experiences. Accommodations at the bar are available upon a first-come first-seated basis. Reservations at Wildflower made for drinks only are not permitted unless approved by management. Wildflower is a cashless property. To support the continued operation of Wildflower, a 20% Operations Surcharge and 4% BOH Surcharge will be applied to all orders. Gratuity is neither expected nor anticipated.
Bienvenue au Coperta !
L'établissement ne prend que quelques réservations ; la majorité de la salle à manger reste disponible pour les clients sans réservation. Si l'horaire désiré n'est pas disponible en ligne, veuillez vous rendre directement au restaurant.
Le restaurant est spécialisé dans la cuisine et le vin de Rome et de l'Italie méridionale. Coperta signifiant « couverture », l'établissement a pour objectif de vous couvrir confortablement grâce à une nourriture et un accueil réconfortants durant votre expérience culinaire. Le Mezzogiorno sépare le Sud de l'Italie du Nord. L'établissement tire sa fierté de ces régions et de l'histoire de leur cuisine et leur culture. Il possède un bar à service complet et une grande carte de vins d'Italie du sud. Au plaisir de vous voir !
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
Bienvenidos a Olivea Farm to Table, donde la excelencia culinaria se encuentra con la elegancia refinada. En Olivea, abrazamos la belleza de lo que ofrece el campo, brindándote una experiencia culinaria exquisita que celebra los ingredientes más frescos de nuestro propio huerto. Disfruta de una experiencia gastronómica sin igual en Valle de Guadalupe. Disfruta de nuestra experiencia formal de alta cocina, donde el arte del Chef Rafael Magaña toma protagonismo. Sumérgete en los exquisitos sabores de nuestra cena por tiempos, meticulosamente diseñada para destacar lo mejor de la abundante cosecha de nuestro propio huerto. Cada platillo es una sinfonía de sabores, texturas y deleites visuales, y es un testimonio de la armonía entre el atractivo visual y el sabor tentador, permitiéndole a nuestros distinguidos comensales saborear cada ingrediente en todo su esplendor.Deléitate con los sabores de la naturaleza, acompañados de los mejores vinos de vinícolas aledañas.
Le Palace Arms possède une ambiance chic et vintage qui offre une expérience culinaire charmante, confortable et exceptionnelle. Des efforts conscients sont déployés pour garantir, autant que possible, des plats sans OGM, tous organiques, provenant directement des fermes locales. La carte des vins primés du Palace Arms est l’une des plus étoffés au monde et permet une large sélection de mariage entre mets et vins. La salle à manger privée polyvalente, The Independence Room, vous permet d’organiser des dîners de répétition, des réunions d’affaires, de célébrer une occasion spéciale ou une sortie nocturne dans la ville. Les options végétaliennes, végétariennes, sans gluten ou produits laitiers sont disponibles. Les réservations sont appréciées. Vous disposerez d’un valet pour le stationnement.
Our menu is inspired by the Mexican regions of Yucatán, Oaxaca, and Veracruz. We strive to respect the influences and traditions of these diverse cultures to bring you food that is uniquely El Jefe. We believe in doing things the right way. Not because it’s trendy or cool, but because it’s right. We change our menu with the grow season, supporting our neighbors and the terroir of Colorado. We are not your average Mexican joint, rather a reflection of our environment and beliefs. We hand make our tortillas every day. All of our pork comes from one whole hog. Our chefs breakdown the whole animal, for chorizo, appetizers, stocks, soups, and entrees. Nothing is wasted. We do this out of respect for the animal and for the people who raised them for us. Anything we can produce in our kitchen is done by us, with love. No frills, just good food. We do an amazing brunch on the weekends, and by default or menu is nearly 100% gluten free.
Voted "The Best Newcomer" restaurant at the recent May 2023 Food Reader Awards, The Farm Table is all about taking food off the farm & into the fire, celebrating the simplicity of beautiful ingredients grown, reared, caught & crafted on our doorstep.We aim to get as much from our farm onto your table as possible and if it’s not from our farm it’s from our vibrant community of like-minded artisan food producers, farmers & fisherman who share our passion. Open everyday 12pm-3pm for lunch and evenings on Wednesday, Thursday, Friday & Saturday 6pm-9pm