Dans un décor suisse classique, le chef exécutif du Chalet Suisse prépare une cuisine européenne traditionnelle vous permettant de vivre l'ultime expérience culinaire montagnaise. Grâce à ses Käse Spätzle (des dumplings suisses faits maisons et garnis de fromage et d'oignons croustillants) et ses délicieuses fondues, le Chalet suisse vous offre une expérience culinaire tout à fait délectable. Une fondue vous tente moins? Les plats traditionnels européens et la raclette sauront satisfaire tous vos besoins. Faites de la place pour les desserts fraîchement préparés, y compris le strudel autrichien aux pommes et la fondue au chocolat.
LUDWIGS ACCEPTS TABLES ON A FIRST COME FIRST SERVE BASIS AND DOES NOT ACCEPT RESERVATIONS . WE ARE OPEN EVERY DAY OF THE YEAR!Come and enjoy breakfast and dinner(December-April) at Ludwig's Restaurant at the Sonnenalp Hotel in Vail! Start the day off right with a bountiful European style breakfast served in the beautiful glass enclosed Ludwig’s terrace overlooking Gore Creek. End the day enjoying our creative cuisine in a truly unique and charming Bavarian setting.
Food with an altitude. Nestled in the heart of Beaver Creek Village, Alpine + Antlers is an inviting gathering place known for its modernized American classics and creative libations.