The impressive accolades of Oxfordshire Restaurant of the Year and Best Gastropub, are richly deserved for the White Hart. Set in the picturesque village of Fyfield, The White Hart is the ultimate country pub and offers one of the finest foodie dining experiences in the county. Housed in a stunning 15th century chantry, customers can choose to eat under the soaring eaves of the great hall, up high in the minstrel's gallery, in the cosy bar by the fire or on the beautiful patio terrace.With a passion for provenance, the kitchen sources food from the very best local suppliers and grow much of their own fruit and vegetables. Mark even fishes for his own crayfish and trout from the local reservoir! Cooking is modern British and menus change daily depending on what is fresh and seasonal - with the signature slow roasted pork belly, with foot long crackling, being a favourite.
The Bear & Ragged Staff in Cumnor is a world away from the Newbury & Swindon roads that stream past only a mile from its door. The heart of the pub is a glorious Tudor beauty. Ancient fireplaces, flagstone floors, and mullioned windows with carved lintels make the bar one of the finest anywhere. A comfortable eatery, conservatory, and South-facing terrace provide spaces for every mood – and winding stairs lead to cosy bedrooms with old oak doorways and beamed ceilings.
We're an 18th Century traditional village pub, serving modern and classic English and European food. We invite you to enjoy a drink and meal by our cosy wood burning fireplace or in our beautiful garden.
The Ivy Oxford Brasserie is located on the bustling High Street in the heart of Oxford. Enjoy an accessible all-encompassing menu, serving British classics from dawn until dusk, including breakfast, elevenses, weekend brunch, lunch, afternoon tea, light snacks, dinner and cocktails.
Sur la High Street, il vous suffira de repérer un hall tout en verre pour comprendre que vous êtes arrivé au Quod restaurant, le véritable sanctuaire du Hold Bank Hotel, avec son bar et sa terrasse spectaculaire. Cet ancien hall de banque à été transformé par le propriétaire Jeremy Mogford, qui en a fait le plus grand et le plus réputé des restaurants d’Oxford. Son décor est élégant et contemporain. L’espace est harmonieusement optimisé et abrite une incroyable collection d’art contemporain, dont les oeuvres de Sandra Blow, de Craigie Aitchinson et de Gary Hume, qui ornent magnifiquement les murs. La terrasse chauffée est exceptionnelle. Vous pourrez y déguster un délicieux dîner à un très bon rapport qualité/prix, mais aussi profiter tranquillement d’un café, ou savourer un des divers cocktails de l’établissement.
Une célébration de la nourriture et du vin côtoyant l'art et de la culture.
Le Ashmolean Rooftop Restaurant offre un cadre spectaculaire étant le premier et le seul restaurant sur le toit d'Oxford.
Un fantastique menu frais est offert ramenant la nourriture à une sensation de plats britanniques délicieux et copieux avec une touche européenne.
Les ingrédients sont frais et de saison, et acquis chez de nombreux fournisseurs locaux de l'Oxfordshire pour vous offrir la meilleure qualité possible.