Situated in the heart of Cuffley, The Terrace brasserie & Bar offers a blend of familiar luxury and understated sophistication. Our all-day British dining restaurant boasts a modern, light, and spacious interior. Whether you prefer the inviting ambiance of our main dining area or the refreshing outdoor atmosphere of our terrace, we provide a welcoming space for you to indulge in seasonal favourites.Our menu is a celebration of gourmet British flavours, meticulously crafted with attention to detail. Join us on Sundays for our renowned roast dinners, where we also offer delectable sharing boards for a communal dining experience.We are open to everyone of all ages. However, we ask that no under 18s are in The Terrace after 7:30pm on Thursdays, Fridays and Saturdays. We take card payments only.Please note ID is required to enter the restaurant on Friday evenings. We offer live music on Fridays from 7pm - We hope you enjoy!
Perched on the corner of Finsbury Road since 1870, The Prince has long been a centerpiece of N22. While its look has evolved over the years, its charm & unique character have always endured, making it a true neighbourhood staple.Primarily a local pub serving great beer from independent breweries around the country, we also have a dining menu centred around modern English fare.The Prince is only a 5 minute walk from Alexandra Palace station and a 10 minute walk from Wood Green Station & Bounds Green Station.
Au cœur de Soho, Dean Street Townhouse occupe les numéros 69 et 70 de Dean Street, deux résidences géorgiennes construites par le charpentier John Meard entre 1732 et 1735. La salle à manger et le bar combinent fauteuils vintage, art britannique contemporain, planchers en bois et un feu ouvert dans le salon. Le menu propose les classiques britanniques pour le déjeuner, le dîner, le souper pour le thé de l'après-midi, pour l'avant et l'après théâtre.
The Restaurant at NoMad London is set inside a soaring three-storey atrium evocative of a lush Edwardian greenhouse. Our menu is eclectic with a focus on local and regional bounty from farm, field and coast, offering dishes to comfort the spirit and moments of decadence and whimsy for nights to remember. An extensive wine list curated by Wine Director Alessia Ferrarello and a drinks programme created by Bar Director Liana Oster and the celebrated NoMad Bar team complement the menu and are a destination unto themselves.Please note that we are a cashless restaurant.
ST. JOHN Bread & Wine reflète les rythmes de son environnement local tout en observant le même respect pour les ingrédients saisonniers et indigènes ainsi que « l'intégralité de l'animal » en tant que restaurant « grand frère » . Ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper 7 jours par semaine, cette adresse se démarque avec un menu moins formel, puisque les clients sont vivement encouragés à partager les plats qui sortent de la cuisine.
Vous pourrez acheter sur place des articles de leur boulangerie ainsi que des bouteilles de vin, à l'unité ou à la caisse, à partir de leurs carte des vins, ou vous les faire livrer lorsque cela est possible.
Bread & Wine a été élu Best British Restaurant par le Evening Standard et nommé le restaurant avec le meilleur rapport qualité-prix par The Observer Food Monthly.
Polo Bar is a 24 hour Café & Bar serving Great British food around the clock. We also serve alcohol 24/7.We are located bang opposite Liverpool Street Station on Bishopsgate - easy to get to and to get home from!!We are famous for our legendary English Breakfasts and our pancakes. All our food is freshly made to order and we source products locally where possible.If you cannot find a reservation here please call to see if we have any additional space - 020 7283 4889.
Michelin starred Frog by Adam Handling is a place to really submerge yourself in a theatrical show. You’re facing the kitchen, the chefs come to your table and you are able to really interact with every member of the team. Frog is luxury in an environment where you feel comfortable being whoever you are and where all elements in the restaurant are connected to offer a truly memorable experience.The dishes are very emotional and they all mean something to Adam. Each and every one of the dishes has a story behind it, whether it’s a memory from Adam’s childhood or something that has inspired him or the team.
The Albion est un joyau géorgien depuis l'époque où Islington était constitué de champs et de terres agricoles, et où les habitués faisaient une promenade hors de la ville l'après-midi pour leur rendre visite. Le restaurant est doté d'un beau jardin qui ressemble à des endroits trouvés dans le sud de la France avec les glycines en fleur et le saule, ce qui crée une atmosphère agréable et relaxante. Dans le fond du jardin se tient une ancienne grange qui était autrefois un bar, et la rumeur est que les Sex Pistols ont joué leur premier concert dans cette grange. À l'intérieur, le feu de bois crée une ambiance agréable et chaleureuse pendant les mois froids, où vous pouvez prendre un verre ou un repas, à la fois dans leur salle à manger ou au bar. Le lieu est surtout fréquenté par des habitués de la région accompagnés de leurs chiens. De l'eau et des biscuits sont offerts gratuitement aux chiens visiteurs. Une de leur spécialités est un rôti de cochon de lait entier avec tous les accompagnements (carottes et légumes verts au beurre, pommes de terre rôties, sauce et sauce aux pommes).
Mercer Roof Terrace, located on the 7th floor of Vintry & Mercer, takes in the sweep of London’s skyline, from the dome of St Paul’s Cathedral to the glass tip of The Shard. Outside, guests can enjoy an al fresco dining experience above the city lights in a partially covered settings with comfy blankets and overhead heating perfect for chilly evenings. Inside, the atmosphere is warm and convivial, with floor-to-ceiling glass doors opening wide to the night’s sky.You can enjoy a menu that celebrates the best of modern English cooking, showcasing farm-to-table meat, fish and seasonal vegetables cooked using our charcoal oven and our house infused craft cocktails displayed in colourful glass carafes on the bar.