*Reservations: Reservations can be made a week prior to the game. You can book a table online through OpenTable or by calling 201-559-1621. A confirmation email will be sent once you book. Reservations open a week prior to the game.*Opening Hours: The club opens two hours prior to kickoff, and the buffet service concludes at the beginning of the first quarter.*Dining Options: There are buffets and action stations on both the upper and lower areas of the club, available from the time gates open until kickoff. Full bars offer beer, wine, and cocktails.*Payment: MetLife Stadium is cashless, so only credit and debit cards are accepted.*Seating: Tables are on a first-come, first-served basis.*Availability: The club is only open on NY Giants game days and not on non-event days.Enjoy your game day experience! 🏈.
Réputé internationalement comme étant la destination ultime pour le chocolat, le Max Brenner est l'endroit idéal pour manger... et se gâter ! Faites le plein de Crunchy Mac&Cheese, un sandwich fait de gaufres, ou essayez le fameux Brenner Burger. Gardez de la place pour le dessert ! C'est le plat principal ! Vivez une expérience complètement chocolatée ! Essayez les chocolats chauds, les « choctails », les fondues, les gaufres au sucre et plus encore ! Les plats les plus populaires sont servis dans des bols en céramiques, transformant la dégustation en une véritable cérémonie. Au Max Brenner il n'y a aucune règle ! Trempez deux fois dans la sauce, lèchez vos doigts et surtout gardez tout pour vous, pas besoin de partager !
Célébrant sa 108ème année d'ouverture, le Barbetta Restaurant est le plus ancien restaurant de New York toujours détenu par la famille fondatrice. Le Barbetta est aussi le plus ancien restaurant italien de New York et le plus ancien du quartier des théâtres. Cette triple distinction lui a valu la récompense du Locali Storici d'Italia. Dans un intérieur brillant décoré avec des antiquités italiennes du XVIIIe siècle, le Barbetta sert une cuisine du Piémont, la région italienne le plus au nord-ouest. En été, son jardin incroyablement verdoyant avec ses arbres centenaires et parfumé de fleurs de glycines, de lauriers roses, de jasmin et de gardénia en font l'un des endroits les plus prisés pour les repas en plein air.
Tom Colicchio's Craft a reçu trois étoiles par le New York Times et a remporté le prestigieux prix James Beard pour le meilleur nouveau restaurant. En 2010, Tom Colicchio a remporté le prix James Beard pour le meilleur chef. Craft est reconnu pour son engagement à travailler avec des produits de saison provenant de fermes locales, des pêches du jour et des éleveurs spécialisés. Tout est préparé d'une manière authentique pour pour mettre en valeur l'essence de chaque ingrédient. Chez Craft, le Chef Kyle Koenig, le pâtissier Abby Swain et le personnel accueillant proposent aux convives de concevoir leur propre menu à la carte ou de choisir le menu dégustation avec ses sept plats de saison.
Steps away from The Beekman's centerpiece atrium and the bustle of The Bar Room, is Tom Colicchio's Temple Court. Surrounded by a series of stained-glass windows, and full of historic charm, Temple Court's Dining Room is a destination for the fine dining devout. Now under the stewardship of Executive Chef, Travis Sowards, Temple Court is a tour de force of Tom Colicchio's most classic flavor profiles, reimagined and assembled on a showcase menu in Downtown NYC. *The Bar Room is not reservable through Open Table*
Sugar Factory American Brasserie, America’s favorite eatery and celebrity hotspot, expands in New York with their new Times Square location. The family-friendly, high-energy, celebration destination known for its sweets and treats is set to open in New Yorks famous Times Square.“Our high-energy, sweet restaurant is enjoyed by guests across the state of New York, and we’re excited to introduce our brand to the residents of Manhattan,” shares Sugar Factory owner Charissa Davidovici. “From our colorful and vibrant dishes, to our over-the-top desserts, every moment at Sugar Factory Jacksonville will offer guests an extremely memorable and instagrammable experience from the minute they walk in to the minute they leave.”
Il Forno Italian Kitchen est un joyau du quartier de Hell's Kitchen qui élève la cuisine italienne moderne à son plus haut niveau. Là, tout ce qui sort de la cuisine est concocté de A à Z avec le plus grand soin par le chef cuisinier Sarah Pouzar. Alors, que vous vous arrêtiez pour savourer un verre de vin avec une pizza artisanale ou un copieux souper italien complet, l'Il Forno sera aux petits soins avec vous.
Roam is a dessert bar and a gallery. We offer exquisite modern French dessert, coffee and afternoon tea. There is a nice outdoor area for you to enjoy the beautiful weather and relax.
Our $89 prix fixe tea service is offered Tuesday through Sunday.Lady Mendl's is an unconventionally chic tea salon housed within a Georgian brownstone in the Gramercy Park neighborhood of Manhattan. An opulent five-course tea is served in an eclectic and whimsical parlor by a doting staff. Patrons sip tea from hand culled vintage Wedgwood teacups as they nibble dainty finger sandwiches and house baked scones. Please note that our entrance is only accessible via a staircase of 10 steps. We do not have an elevator.
Puttery is a modern spin on mini golf, redefining the game within an immersive experience as guests move from one course to the next. With a high-energy atmosphere that combines curated culinary offerings and inventive craft cocktails centered around a lively bar area, great music, guests can relax and enjoy their evening on or off the green. No kids at play here – Puttery is 21+ only. Learn more at Puttery.com. Puttery. Go off course.