What Dear John’s is to steak, Dear Jane’s will be to seafood. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up again for Dear Jane's. Taking full advantage of the stunning marina view, the focus is on classic American seafood dishes prepared simply with the highest-quality ingredients by seasoned chefs. From Oysters Rockefeller to Shrimp Louie, Surf ‘n Turf and Crepes Zuzette, the menu hews to those of some of the most legendary seafood restaurants of the 60s, 70s, and 80s. It will feel familiar and upscale, yet updated and approachable.This sensibility will be on full display with hand-mixed tartare, classic caviar service, and professionally fileted whole fish. The layout of the split-level room and spacing between booths and tables are ideal for this personalized service that is begging to come back in style in this dining room.
The founders of Big Fat Pita, Rodini Park and Hash Restaurant set out to create a place to just hang loose. Eat great food, have a drink and lounge out. The continental menu and live entertainment is what really separates the Conference Room from the rest. With have a beautiful back patio, delicious food, a delightful wine list and music flowing, it checks all the boxes for a great night.
Offrant une vue sublime sur Los Angeles, le Restaurant at the Getty Center propose un menu gastronomique dans un cadre simple et élégant. Le chef de ce restaurant cuisine avec des ingrédients locaux et régionaux les plus frais possible. Les plats sont savoureux et présentés avec soin. Le menu d'inspiration méditerranéenne et californienne utilise des influences mondiales pour créer une expérience culinaire délicieuse, ambitieuse et créative. Ce restaurant vous fera également profiter d'une carte des vins unique et d'un bar.
Le menu est élaboré avec des produits du marché provenant de producteurs locaux et du marché fermier de Santa Monica. Les chefs travaillent en étroite collaboration avec les agriculteurs locaux pour assurer la meilleure qualité possible. Les fruits de mer sont soigneusement choisis et proviennent de producteurs pratiquant une production durable. Le menu change chaque semaine pour suivre l'évolution des produits du marché et les saisons. Le service de restauration du Getty Center est assuré par la société Bon Appétit Management.