**Voted an OpenTable Top 100 Best Restaurant in America**Each and every Sunday morning, we transform The Circle into a spectacular brunch experience. It’s an elaborate, not-to-be-missed event, sought out by seasoned travelers and Palm Beach locals alike.Begin with favorites like Belgian waffles, eggs benedict, made-to-order omelets and fresh fruit, then explore our more eclectic offerings, such as imported cheeses and pâtés, pastas, fresh fish, baby lamb chops and carved beef tenderloin. Then discover our raw bar, boasting a sushi selection, domestic caviar station, Maine lobster, jumbo shrimp, oysters and seasonal stone crab (October - May). Last but certainly not least: more than 30 decadent desserts.“Sunday best,” indeed.
Renato's est situé dans un chef d'oeuvre de l'architecture à couper le souffle. Il est aussi doté d'une salle à manger intime qui vous enchantera avec ses murs recouverts de tissus et de bois chauds. Les délices culinaires classiques et éclectiques de l'endroit sont complétés par une liste de vins, et par un bar approvisionné avec vos sélections favorites. Il est possible de profiter de votre repas en plein air sur leur terrasse ou encore à l'intérieur de leur cellier ou des salles privées Capri et Peruvian: parfaites pour les réunions d'affaires.
Maison Carlos is a continental restaurant with an emphasis on French and Italian cuisine. Carlos and Lanie Farias opened Maison Carlos in December of 2002. After seven years on Clematis Street in downtown West Palm Beach, the couple made the decision to move their establishment a couple miles south to the El Cid neighborhood. They wanted a smaller restaurant with more of a neighborhood vibe. The new space has only eleven tables and is open for dinner only. Carlos is there every night, seating people, taking orders and is very hands on. Being open only for dinner Carlos spends his days shopping for the restaurant, selecting only the freshest ingredients.
Depuis 1986, Marcello's La Sirena Restaurant propose une cuisine italienne classique dans une ambiance confortable et intime. Dès votre entrée, vous serez accueilli par une élégance décontractée, des arômes alléchants et une superbe carte des vins. Le restaurant est fier d'avoir gagné le prix Wine Spectator's Grand Award en 2015 pour la carte des vins. Pendant cinq années consécutives, La Sirena a été élu "The Palm Beaches Top Italien" dans le Zagat pour les meilleurs restaurants aux États-Unis. Les créations du chef-propriétaire Marcello Fiorentino vous raviront. Dégustez l'Antipasto La Stalla aux tranches fines de bresaola et roquette épicée. Quant à la rigatoni alla vodka, elle est un rêve en soi. À ne pas rater: la spécialité de la maison, le Yellowtail Snapper Oreganata, et pour suivre, le Zabaglione chaud avec ses baies fraîches. Le personnel amical et serviable vous assurera une expérience culinaire à la hauteur de vos attentes. À bientôt chez La Sirena!