Le chef du Santaella a transformé ce qui était son atelier de restauration en un espace salué pour son architecture pour vous y proposer un menu plein de saveurs, faisant appel à une multitude d'ingrédients frais et locaux en provenance d'un marché fermier situé à seulement quelques pas. Ce lieu vous raconte une longue et passionnante histoire dont les tons vert, brun et boisés sont le décor. Un jardin intérieur peuplé de plantes et d'arbres indigènes, comme le papayer et les bananiers ornementaux, sert de point focal à la salle à manger principale.
Présentant une salle à manger d'une capacité de 75 sièges ainsi qu'un bar de 16 places conçu pour la restauration, le Santaella célèbre les racines de la comida criolla, la cuisine créole de l'île, et intègre les techniques, saveurs et fusions du monde entier dans ses plats.
Selva Cocina Salvaje is our restaurant and cocktail bar inside Botánico. Enjoy tapas and cocktails at our new vibrant space in Calle Cerra, Santurce PR. Choose from our sushi menu, latin American dishes and small plates like brochetas, croquetas, ceviche and more. Enjoy live DJ after 9pm. Either you are looking to have dinner or enjoy some "light plates" before dancing at Botánico (at the el fresco area), we have you covered. Brunch with live music every Sunday from 12pm to 4PM. Enjoy the afternoon at our patio, Botanico, open from 2PM.
The new Wilo Benet culinary experience is here and it's cooking! After 28 years of running Pikayo, get ready for the evolution of our great flavors and services at our new location, Wilo Eatery & Bar!
Overlooking the magnificent beach of Condado, The Loft encompasses delectable and versatile dishes skillfully created by Chef Christian Amaez. The menu delivers playful cuisine inspired by the blend of sophistication with lush tropical flavors and ingredients, featuring daily breakfast buffet and weekend A la Carte Brunch by the terrace with a chic resort view.