Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish. Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.
Rossoblu celebrates chef Steve Samson’s two home cities, Los Angeles and Bologna, Italy. The menu features house made salumi, soulful pastas, market produce, and wood grilled fish and meats.Located in downtown’s City Market South, the site of Los Angeles’s original produce market, Rossoblu’s vaulted dining room and open kitchen create a festive dining environment. The restaurant’s private outdoor piazza allows al fresco diners to feel far removed from the nearby city bustle. An intimate basement wine cellar can be reserved for private parties.
Le chef de cuisine Celestino Drago a créé un menu représentant la diversité culturelle de l'Italie. Le concept de «Cuisine italienne contemporaine" met l'accent sur des plats locaux, frais, des ingrédients de haute qualité et des saveurs anciennes qui ont défini la cuisine italienne depuis des siècles et qui sont revisités pour créer un menu vraiment éclectique. Le menu complet est à la carte et il propose des plats du jour comportant de nombreux éléments uniques. Le restaurant DRAGO Centro propose une sélection variée et de vins haut de gamme en provenance d'Italie et du monde entier.
L'intérieur unique du DRAGO Centro est conçu par le célèbre concepteur basé à Los Angeles Stanley Felderman, qui est internationalement reconnu pour la création de bâtiments modernes, des intérieurs et des produits avec une touche ludique.
Lemon Grove showcases California seasonal hors d'oeuvres, mains, and desserts, complemented by a thoughtful wine list, and artisanal cocktails crafted by our mixologists. The restaurant is located on the rooftop of The Aster, a 6 level private club and hotel recently awarded a highly coveted Michelin Key. Menus evolve frequently, and always offer vegetarian, vegan, and gluten-free friendly options.
Welcome to Da Barbara, the winner of the prestigious Gambero Rosso International's 2024 Top Italian Restaurants award, and 2004 open table Diner's choic.e Our Restaurant is a perfect blend of Italian elegance and Hollywood glamour. We are located in the city's heart and offer a sophisticated dining experience celebrating Italy's diverse culinary heritage. We take pride in sourcing only the freshest ingredients.Our 20 boasts seating arrangements across two floors, providing an unforgettable dining experience. Da Barbara was born from the culinary dreams of Chef Barbara Pollastrini, and we are committed to serving you only the best Italian cuisine.
Si vous souhaitez prendre un repas en plein air à Beverly Hills, le Via Alloro est l'endroit qu'il vous faut. Il s'agit du premier restaurant de la région à proposer plus de 100 places sur une terrasse qui entoure le bâtiment, afin de pouvoir voir et être vu ! Les clients des restaurants Giacomino’s et Tanino’s comptent notamment des acteurs et actrices, des politiciens, des sportifs, des hommes d'affaires, des gens du quartier et des touristes. La clientèle est très fidèle est tout le monde est traité comme un membre de la famille ! Chaque zone de l'espace extérieur dégage une atmosphère différente, et vous trouverez également 34 places à l’intérieur, et 20 places supplémentaires dans le salon. En parlant du salon, celui-ci possède 7 télévisions à écran plat vous permettant de regarder vos événements sportifs à tout moment, du basket-ball au baseball en passant par le hockey sur glace, mais aussi le football et le football américain. Vous pourrez aussi manger au bar pour le dîner et le souper.
Olia Restaurant is located at the popular Glenmark Hotel, where great food, good conversation and a gracious setting turn an everyday favorite into a neighborhood staple. Our signature flavors come to life with a casual elegance. Olia is the perfect spot to enjoy an intimate dinner.
n10 is a contemporary Italian restaurant, with a multi-regional seasonal flair. Our modern space is slick with an intimate yet fun vibe, and an inviting indoor-outdoor atmosphere. Our exquisitely unique, upmarket menu is the result of the experience and passion of our Italian chef, that blend his gastronomic culture and wide experience with passion to create a harmonious synthesis with his recipes.
Nerano is inspired by the beauty of the Amalfi Coast where the temperate climate influences the coastal cuisine, and the Italian culture is welcoming to every guest. Our virtuoso team of culinary and creative professionals fulfills a vision of a stunning contemporary space matched with exquisite dishes and hospitality reminiscent of the village of Nerano. Signatures include Crudo di Ricciola of Pacific Yellowtail Tuna, Tartufata Pizza, Pasta alla Nerano & Salmone Neozelandese.Guests are encouraged to begin the experience in the sleek and lush BG Lounge upstairs, accessed by elevator. Here one can meet for more privacy, enjoy early or late bites paired with one of Nerano's original cocktails – the Costa Amalfitana or Pearbellini, or his interpretation of historic and contemporary classics like the Nerano Negroni Blanco, Aperol Spritz, Boulevardier and La Floridita Daiquiri. The lounge doubles as a private event space and includes a dedicated kitchen.