Where indulgence is found in a perfectly chilled Martini, prime cut steaks, or delectable handmade pasta. Located on the fourth floor and featuring a vibrant bar scene, sprawling skyline views, and a convivial outdoor terrace, our Signature Restaurant is a destination in its own right. House-made seasonal gelato and sorbet, and Chef-prepared regionally-sourced antipasti pairings make our Italian inspired kitchen the place to be and be seen. When you’re looking for delectable dining in downtown Atlanta, let Capolinea be your final stop.
Le Pricci vous propose une expérience culinaire élégante, divertissante et des plus complètes. Ce restaurant à la décoration saisissante sert un menu italien contemporain et dispose d'un service amical. Il prépare une sélection de plats classiques comprenant des salades, des pâtes, des pizzas, de la viande et des desserts qui vous éblouiront à chaque bouchée. L'Esquire Magazine décrit le Pricci comme étant «... un restaurant italien très branché et d'une modernité éblouissante », l'un des « 20 meilleurs nouveaux restaurants » d'Amérique.
L'équipe du Truva s'engage à vous fournir une expérience chaleureuse, confortable et unique qui surpassera vos attentes. L'objectif principal est de vous régaler avec la meilleure cuisine méditerranéenne fusion. Le décor exotique jumelé au service exceptionnel vous emportera dans un lieu de romance et de charme. Les couples, les familles et les gens seuls trouveront ici une atmosphère accueillante.
Opening June 22nd, 2022!At North, we set the standard for crave-worthy by serving delicious handmade food daily. Our chefs use only the freshest ingredients to create Italian dishes that consistently satisfy. Enjoy pastas made from scratch daily. Favorites like Bolognese and Chicken Parm. And unexpected bites that go above beyond, like savory Zucca Chips and White Truffle Garlic Bread. Plus an assortment of house-made cocktails, expertly curated wine, and local craft beers that will beckon you to relax, sip and savor every moment you are here.
Helmed by Chef Scott Conant, The Americano is an Italian steakhouse that is modern in approach and Italian in spirit. Located in the recently renovated InterContinental Buckhead Hotel in Atlanta, the restaurant features an elevated-yet-approachable menu that serves every taste – from fine steaks and house-made pasta to organic salads, Italian antipasti and Mediterranean seafood. The Americano blends a European style of highly personalized service with contemporary, Italian-inspired dining to create an exceptional and convivial experience. Conant’s culinary vision shares the spotlight with an inventive cocktail program that is playful and intricately devised. The wine list is thoughtfully curated with selections from iconic, established and emerging Italian and American producers. Hip and humble, The Americano offers a sophisticated, warm atmosphere adorned with modern art and showstopping lighting.
Le style culinaire du chef exécutif Craig Richards est fortement influencé par la côte européenne. Le menu propose des pâtes artisanales faites à la main, du poisson grillé au bois et des légumes d'origine locale.
Pendolino is the new restaurant from chef-owner Kevin Maxey, debuting spring of 2024 in Atlanta. Taking up an Italian disposition – one where eating and culture are inseparable – we are proud to offer Chastain Park a classy-casual neighborhood place.Come join us in our dining room or our sun-filled patio for an unbeatable setting. One side of the restaurant boasts a curved oak wood bar with casual café style seating, and views of the wood burning oven. The main dining room has a lux mix of comfy banquettes, graciously sized booths, and marble topped tables and there is a private dining room that can be enclosed for festive celebrations. Whether you are out for a date night or late night, feasting with friends or family, popping by for an afternoon snack or lingering for a special occasion, we can’t wait to host you.
Nos ancêtres, et beaucoup d'autres comme eux, ont fait le pèlerinage du sud de l'Italie à Ellis Island. Ces immigrants sont arrivés dans les rues de New York avec une attitude mûre et une culture profondément enracinée dans les aliments. Leur esprit d'entreprise a donné naissance à de nombreuses entreprises au fur et à mesure que les italo-américains s’implémentaient dans les quartiers environnants de Mulberry Street et une grande partie du Lower East Side de Manhattan. Cette nouvelle terre que certains appelaient maison, a été riche de la culture napolitaine; Cependant, une identité unique américaine prenait forme pour donner naissance à la première génération d’italo-américains. Maintenant, les générations descendantes de cette première traversée de l'Atlantique, visent à mettre à jour le concept d'un restaurant italien-américain. L'approvisionnement des ingrédients, leurs techniques, et la conception de l’espace est moderne, mais la ténacité, l'originalité, et le bruit de leurs ancêtres sont toujours présents- et bien sûr, l’excellente nourriture. L’équipe actuelle de cet établissement espère que les générations précédentes seraient fières de cet effort.
.