Modern Indian cuisine, casual lunch with fine dining dinner setup. Enjoy the beer and wine with nice tasty, authentic and spicy appetizers and main course entrees. Enjoy the beautiful redwood city downtown Broadway outdoor with a lot of varieties of Dosa, Appam, Biryani and delicious kebobs from our most popular and best chef creations.
ROOH Palo Alto explores open fire cooking in combination with regional flavors. A style of cooking that lends incredible complexity to the simplest of flavors.Wood fired cooking is a cornerstone of Indian food preparations and Chef Sujan Sarkar delves into the exploration of what is already well known, familiar but bringing it into the contemporary world. Offering a taste and appreciation for India, all of India, capturing the beautiful intricacies of its diversity for a unique communal dining experience. ROOH’s mixology team has created 9 brand new seasonal cocktails based on Ayurveda and its six tastes, or rasas The conceptual cocktails infuse the signature smokiness of the wood fired grill and the story telling culture of India. Californian ingredients shine through, as the cocktails evoke the spirit of different Indian cities with their regional inspired names
Bienvenue au Park Balluchi, un bar-restaurant indien raffiné au cœur de Mountain View. L'ambiance du restaurant a été conçue pour être confortable et contemporaine. Avec des chefs et gestionnaires expérimentés, l'équipe du Park Balluchi se consacre au service avec une passion innée pour la restauration. Le Park Balluchi vous servira des mets végétariens comme des aliments pour les non végétariens. Ses chefs sont formés et bien familiarisés avec la gastronomie mughlai, les spécialités d'Inde du Nord et la cuisine traditionnelle des villages du Pendjab. Pour accompagner cette ambiance élégante et ces aliments exotiques, vous apprécierez sa sélection exceptionnelle de cocktails, bières, vins fins et boissons traditionnelles indiennes. Le Park Balluchi prépare une cuisine à base uniquement d'ingrédients naturels, biologiques et frais. Il achète ses légumes et autres ingrédients locaux auprès d'un réseau de producteurs de la baie de San Francisco