Where imagination & passion collide to create a contemporary, Michelin approved, Global bistro-bar rooted in classic cooking techniques and inspired by an endless curiosity to explore global flavours. Join us for after work snacks, late night sips, and everything in-between.
• Contemporary french • Little Portugal / Dundas West
Réservé 4 fois aujourd'hui
BOUFFE BY ADJEY is a French kitchen and Wine Bar by Toronto celebrity chef David Adjey. Come for the best steak frites, our famous fresh lobster croquettes, delicious steak tartare and bouillabaisse Marseillaise. Everything is made from scratch! Located in Little Portugal at the corner of Dundas Street West and Ossington. Casual, vibrant New-York style atmosphere. Friendly and professional service. Great spot for French Food, French Wine and vibrant Music.
Parquet is fun, vibrant and casually elegant. Located on a cherished corner on Harbord Street, Parquet blurs the line between a neighbourhood bistro and a Toronto destination: relaxed and down to earth, yet refined and cosmopolitan.
Located in downtown Toronto on popular dining and culture destination Ossington Avenue, Boehmer is an exciting place to be. We bring local food, chefs and artists to the table in a modern & comfortable setting.For groups of 9 and over please contact the restaurant directly.
CURBSIDE PATIO NOW OPEN, WEATHER PERMITTING ONLY.Enjoy a taste of France at Le Baratin, 1600 Dundas West, with a unique menu and an enchanting atmosphere.We offer 2 setting every night; The first dinner service from 5:30 through to 6:30 pm is a maximum of 2 hours dinner experience.For BRUNCH we do not take reservation - walk-in only, from 10 am till 3:30 pm.Take an imaginary plane in the evening with the culinary experience of our French inspired menu.Food prepared at Le Baratin is indeed classic with a modern twist. Classic in a sense of ‘old school’: our sauces are all made in-house, with a veal-based stock. These days, that is very rare.For Brunch, the Croque Monsieur is a must-have. French peasant, or street food, is uniquely reinvented here.Our wine list is mid-priced and extensively
Le Brownes Bistro est un incontournable de Rosedale depuis 30 ans. Chéri des habitants des quartiers riches et des amateurs de tout Toronto, le restaurant propose des plats sophistiqués et satisfaisants, qui maintiennent ses tables très prisées. Un menu de bistro classique rend hommage à tout ce qui est français, y compris des créations fraîches quotidiennes. Les lambris en chêne chaud et les linges de maison soyeux créent une ambiance tout à fait européenne. Le tout est accompagné d'une sélection de vins qui enivreront vos sens en un rien de temps.
Nous vous accueillons à El Tenedor, un restaurant unique bien situé à Rue Yonge, juste quelques pas de la station de métro Rosedale et 10 minutes à pied de Yorkville et Summerhill.C’est un lieu idéal pour passer un dîner romantique et tranquil. Nous offrons une expérience gastronomique à travers notre menu soigneusement conçu qui utilise les ingrédients locaux de saison aussi que des menus Pintxos et Tapas servis avant le premier service dîner. Nous visons à être créatif et inventif avec nos plats pour vous donner une expérience unique qui vous rappeler de la gastronomie d’Espagne du nord (Basque, Catalan, Provençale) et d'Amérique latine. Notre carte de vins est preparée pour bien accompagner nos plats du mois.
L'Auberge du Pommier est un excellent restaurant français construit autour des vestiges de deux petites maisons de bûcheron datant de 1860. Vous apprécierez les agréables cheminées à bois en hiver et les terrasses du jardin luxuriant en été. Proposant une cuisine moderne d'inspiration française, des menus dégustation de saison, ainsi qu'une sélection de 500 vins, ce restaurant qui vous accueille pour le dîner et le souper saura satisfaire tous les palais. C'est l'un des 10 meilleurs restaurants de Toronto. « L'Auberge du Pommier offre un service impeccable et attentionné, une atmosphère luxueuse et prépare une très bonne cuisine française avec d'excellents ingrédients ». Joanne Kates, The Globe and Mail.