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Meilleurs restaurants français contemporains à Bundoora

Prix

3 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Vue de monde
4.9
Exceptionnel(1776)
Prix : très cher
• Contemporary french • Quartier central des affaires de Melbourne (CDB)
Réservé 15 fois aujourd'hui
Le créateur et le cerveau derrière Vue De Monde n'est autre que Shannon Bennett, dont l'obsession pour la cuisine classique combinée à une approche avant-gardiste a contribué à ce que le restaurant se voie décerner une abondance de récompenses culinaires à l'échelle nationale et mondiale, tout en maintenant son niveau d'excellence et d'innovation année après année.
Photo du restaurant Hoiana
4.2
Génial(45)
Prix : raisonnable
• Contemporary french • Quartier central des affaires de Melbourne (CDB)
Réservé 3 fois aujourd'hui
Inspired from our starting roots in Hoi An, Vietnam, Hoiana brings a twist on Hoi An’s culinary heritage. Discover a fusion of culture, live music (Thursday to Sundays), and exceptional food that captures the essence of Hoi An’s lively hospitality scene.Around the corner from Melbourne's iconic Hardware Lane, follow the live music sounds and you'll find our beautiful corner restaurant with the pretty lanterns inside. Come in for a great time!
Photo du restaurant Jour Cafe
5.0
Exceptionnel(5)
Prix : raisonnable
• Contemporary french • Collingwood
Réservé 2 fois aujourd'hui
Welcome to Jour, Inspired by Continental cafés and French flair, Jour is a mélange of old and new, a contemporary take on Vintage style. The bright light interior, reminiscent of days spent on the Mediterranean coast, sets a peaceful sunny ambience. At Jour Café it is eternally "Day".Jour is located on Keele Street in Collingwood (next to CIBI), just off Smith Street. Our modern take on the classic and beloved French cuisine has a strong focus on the environment and local produce. At Jour we will always source our ingredients from suppliers providing sustainably farmed produce, using organic when possible.The menu is skillfully crafted by our head chef Natalie Smith and features an imaginative, seasonal, and predominately plant-based selection of French influenced fare. Alongside our a la carte menu, we offer a large variety of organic French style pastries, all made in house.
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